Më quajnë Edon. Unë kam të veshur një këmishë të bardhë...në këtë foto. Më pëlqen të vizatoj, të luaj top, me biçikletën unë vetëm se nuk flej me të ...etj. Shpresoj të ju pëlqejnë vizatimet, nëse jo unë do të vizatoj tjera.
Më quajnë Edon. Unë kam të veshur një këmishë të bardhë...në këtë foto. Më pëlqen të vizatoj, të luaj top, me biçikletën unë vetëm se nuk flej me të ...etj. Shpresoj të ju pëlqejnë vizatimet, nëse jo unë do të vizatoj tjera.
Rrap, janë shumë të bukura. Më pëlqejnë tej mase. Unë mendoj se Arti që del nga fëmijët e vegjël është gjithnjë shumë i sinqertë. Ata e shohin botën më të lirë në imagjinatë, dhe më me pak vuajtje, njëkohësisht edhe më të thjeshtë.
Rrap, është djali yt Edoni? Të ngjan pak ;).
Falmenderit që e solle mes nesh Rrap, të përgëzoj.
Shpresoj edhe me të tjera.
sinqerisht
drini.
Kjo është nja një moshatar me Edonin, të quajtur Kevin. Ai e ka shumë qjef Playstation-in, dhe ndaj mendon shumë për lojra të tilla. :)
Vizatimet qe do te prezantoj me poshte kane qene pjese e nje projekti te Institutit te Bankes Boterore, mbi vendet juglindore europiane si Shqiperia, Bosnia Herzegovina, Bulgaria, Maqedonia dhe Rumania, gjate viteve 1996-1999 .
Dita e Balonave
Henri Cuka - 8 Vjec
(Tirana)
Dite Vere
Mira Qose - 14 Vjec
(Tirana)
Enderroj Shqiperine
Giada Kuka - 7 vjec
©1999 International Bank for Reconstruction and Development
Familja ime
Anisa Kasa - 13 vjec
Ne kopesht