Se shpejti
Florjan Binaj - 13 vjec
©1999 International Bank for Reconstruction and Development
Se shpejti
Florjan Binaj - 13 vjec
Shqiperia
Jona Kuka - 11 vjec
Shqiperia ime
Anila Hasa - 8 vjec
Shtepia ime
Korela Jasini - 6 vjec
Une dhe motra
Ami Marazani - 7 vjec
Ju lumshin duarte e vogla. Shume te bukura :)
Bukur Fiori,
këto që kishe vendosur më kënaqën pa masë. Të lutem vazhdo kështu, mos e le pasdore këtë rubrikë. Për fëmijët kjo është shenjë aq e madhe inkurajuese...ata e përjetojnë botën e tyre si engjëjt. Ne duhet t'u bëjmë më shumë vend në mesin e të rriturve dhe të zhdukim inferioritetin që e ndiejnë dhe përjetojnë nga barrierat e "gjeneratave". Ky afrim me ta në cilindo ambient do të jetë stimulans i kreativitetit dhe padyshim do të ndikojë pozitivisht në formësimin dhe forcimin e vetbesimit personal.
Rrapi.
E cka me te bukur te zhgarravinat e Pikasos, Kodres, Dalise e Shagalit...e atyre majmunve shqiptare qe imitojne modernistet?
120 here me te bukura e me domethenese keto pikturat e femijve Shqiptare.
Ju lumshin duart atyre femijve dhe edukatoreve e prinderve qe u rrijne te koka.
Shteti matrapaz Shqiptar duhet te hapi kopshte e cerdhe ku te lulezojne talentet, ku te ngopin barkun me buke te gjithe femijet qe nga Blloku ne Tirane e deri ne Theth e Rajc te qaf thanes, ku te mos pikoje shiu e ku te mos u merdhifin kembet e vogla e ku te mos mungoje as libri me figura as lodrat e as kujdesi mjekesor.
Kjo eshte detyra e nji Shteti...qe ti japi femijeri te bukur gjithe femijve pamvaresisht se i kane baballaret ministra milionere roze apo brek grisur demokrate..e jo privatizimi...qe do te thote..Libra e bojna per 120 femije ne Tiran e Durres e qurre e uri per mijra e mijra femij te tjere..
qashtu..
ato vizatimet me lart te bera nga femijet ishin me te vertete te mrekullueshme ...
me pelqyen shume ,,,pasi me kujtojne femijerine time .. dikur kam pas pelqyer shume te vizatoj ...
Pink
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt