Miremengjesi DEU,
nji dite dhe jave te mire juve.
Qashtu qysh kam qef per veti, edhe per miqt e mi ne Gjermani
Sot do të bëj një vepër të mirë-edhe nuk do ti tregoj askujt
shqiptarët ne gjermani thua se jan shuar e jan vyshkur ata rralle takohen dikun por jan mbyllur ne levozhgen e tyre te terhequr egoiste vetiake nuk takohen e nuk komunikojne
njeri me tjetrin dal nga dal po shuhet gjithqka
ca thut ti mer a jeto ne gjermani ti...po qe tek ty ashtu nuk kam ca me bo po ketu ku jam une nuk ka shume shqiptare(te shqiperis) athere na thuj icik ti me cil te takoemi......po edhe ato dy kokra qe jan nuk ke ci do se meren vetem me thash e theme dhe ta shpifin
.....
sa per kosovaret ketu nuk edi a takohen a nuk takohen se nuk kam kontakt me kosovar nuk njof...
nji pershendetje i her per te gjith nga gjermaniaaaaaaaaaaaaa
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Mirembrema
Ju Pershendes Linda systema drague gloreta lisa12 izadora izabela chino Tironsja BLN katunari goldi Alem dhe te tjeret qe sme kujtohen per momentin![]()
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Përshëndetje për të gjith nga pak ;-)
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Pershendetje dhe per ty Yllo
Pershendetje dhe listen,por po shtoj dhe busavaten,Njoni_ch,strange dhe çunin nga Bahnhofi Nice_Boy
Edhe ty te pershendes pak fare,se pershendetjet e tjera po ja lej schatzave te tu
Kalofsh mire kte jave Bahnhofi : )
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Krijoni Kontakt