Close
Faqja 0 prej 17 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 165
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Femrat hqiptare me serb

Qka Mendoni Nese Nje Femer Nga Kosova Ka Apo Kishte Nje Dashnor Serb Un Kam Menduar Dhe Skam Besuar Qe Nje Femer Shqiptare Nga Kosova Dotja Falte Dashurin Je Gabeli Serb Kur Dihet Qe Serbet Jan Historikisht Armiq Shekullor Pas Lufte Ka Disa Raste Sporadike Si Domos Ato Femra Qe Punojn Per Unmikun Apo Tash Eulexin Aty Kan Kontakt Edhe Me Disa Serb Aty Kan Edhe Mardhenie Dashurie Amund Te Quhet Ajo Femer Me Moral Dhe Me Ndergjegje Shqiptare Meshum Me Intereson Ndonje Mendim I Nje Femre Ne Ket Forum

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Beni e vertet qe serbet jan armiqt shekullor mirpo armiqsia e tyre lidhet me nacionalismin edhe me urrejtjen etnike me mire do ishte qe te zhduket ky nacionalizem "ekstrem" qe kemi permbrenda nga te dy popujt si shqiptar ashtu edhe serb edhe njerezit te martohen tė lirė pa dallime etnike ky eshte nje hap i drejtė i zgjedhjes edhe po ka moral nese ekziston lidhje e fortė midis ēifteve.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    Qka Mendoni Nese Nje Femer Nga Kosova Ka Apo Kishte Nje Dashnor Serb Un Kam Menduar Dhe Skam Besuar Qe Nje Femer Shqiptare Nga Kosova Dotja Falte Dashurin Je Gabeli Serb Kur Dihet Qe Serbet Jan Historikisht Armiq Shekullor Pas Lufte Ka Disa Raste Sporadike Si Domos Ato Femra Qe Punojn Per Unmikun Apo Tash Eulexin Aty Kan Kontakt Edhe Me Disa Serb Aty Kan Edhe Mardhenie Dashurie Amund Te Quhet Ajo Femer Me Moral Dhe Me Ndergjegje Shqiptare Meshum Me Intereson Ndonje Mendim I Nje Femre Ne Ket Forum
    Nuk ta jep asnjona,me keto qe shkrun....

UNDERGRAUND Maska e episode
    Anėtarėsuar
    30-06-2008
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    50
    ti ben 33, me Shqipnin e madhe, se pari e nderon ate logon tane, te mesosh, te shkruash si duhet shqip, e mandej te hysh ne keso tema....
    hajt tash merre fjalorin e drejtshkrimit shqip=shqip.
    UNDERGRAUND

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin

Une kam nje Ing Serb tek puna dhe nusen e djalit e ka shqiptare e cila ka dhe nje vajze te vogel. Ai vdes per mbesen !Mbesa e vogel i ka mesuar shqip Serbit plak.Flet Serbi shqip dhe kenaqet kur ne e kuptojme dhe qeshim se kush po ja meson gjuhen.Tani Politikanet Serb duhet ti urrejme, per politiken qe ndjekin kundra kosoves.Po gjithe popullin si mund ta urrejme??? .Se jo te gjithe meren me politike!Gjithesesi mendimi im ky.Po per cudi Serbet te len pershtypje qe jan te edukuar,dhe kur i thua jam shqiptare ,jemi fqinj thone !!.Mbase e kan fallco, po ne takim te par te len pershtypje te mire.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 12-03-2010 mė 22:22
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Vendndodhja
    ........
    Postime
    309
    Mere edhe ti njė burrė Sėrb Fiona , pas kėtyre fjalėve nuk tė paska ngel tjetėr rrugė

Hidhe njė sy te forumet Sėrbe , dhe shiko se ē'farė shkruajnė pė shqiptarėt .
    Ptuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Iliri. Lexo Postimin
    Mere edhe ti njė burrė Sėrb Fiona , pas kėtyre fjalėve nuk tė paska ngel tjetėr rrugė

Hidhe njė sy te forumet Sėrbe , dhe shiko se ē'farė shkruajnė pė shqiptarėt .
    Ptuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Jam Elonaa dhe jo Fiona.hahaha pse u nxehe kaaq shpejt !!.Une ata dy qe njof me duken te mire.Per te tjeret si njof!!.Politika Serbe nuk me pelqen ta thashe.Kjo s'do te thote ajde vrasim gjithe popullin.Ata qe shkruajne me urrejtje forumeve jane injorant.Trimeria s'tregohet prapa monitorit!
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Vendndodhja
    ........
    Postime
    309
    Ata nuk janė nė njė forum , por nė tė gjitha tjerat forume , po edhe nėpėr gazetat e tyre janė tė njėjtė , vėrtotehet dikur edhe Elona e jo Fiona sikurse u vėrtetuan Kroatėt , Boshnjakėt,Malezezt qė e flasin tė njėjtėn gjuhė

Mos ti harrojmė kėto :

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Kur eshte puna te dashuria eshte problem i madhe!ngase dshuria nuk ngjehe kufi!!!
    Mire po une kisha me thane se per mua, po qe se motra ime 0se vajza ime te ishte dashuruar ne ndonje serb-kjo do te ishte e barabart me vetvrasje per mua!

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Iliri. Lexo Postimin
    Ata nuk janė nė njė forum , por nė tė gjitha tjerat forume , po edhe nėpėr gazetat e tyre janė tė njėjtė , vėrtotehet dikur edhe Elona e jo Fiona sikurse u vėrtetuan Kroatėt , Boshnjakėt,Malezezt qė e flasin tė njėjtėn gjuhė

Mos ti harrojmė kėto :
    http://www.youtube.com/watch?v=dhFGHWVAcwE

Kjo vidio vertet me tmerroi.Po nuk mendoj se eshte veper e popullit, por e politikes se ndryre Serbe dhe ushtrise se saj.Mos harro se Enver hoxha vrau me qindra djem te rrinj ne kufi vetem e vetem pse donin te iknin!Politikanet jane te tmershem te pa meshirshem per te ruajtur postet e tyre.Megjitheate ti ke te drejte.Nqs vertet kane perjetuar skena te tilla .S'besoj se ndonje vajze do dashuroj ndonje serb!

Faqja 0 prej 17 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •