Pse me detyruat t'a nderroj password-in, kur une isha e sigurte qe nuk e kisha haruar, sepse e kam pasur emer te njohur?!!!
Nuk eshte nje ankese, thjesht nje shpjegim po kerkoj.
Pse me detyruat t'a nderroj password-in, kur une isha e sigurte qe nuk e kisha haruar, sepse e kam pasur emer te njohur?!!!
Nuk eshte nje ankese, thjesht nje shpjegim po kerkoj.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga uvejsa : 28-03-2010 mė 10:49
Nuk ishte i mire.:P
Aha dmth qenka nje fushate kjo per t'i futur nen administrimin e tyre edhe passwordat tone.
Te pakten eshte dashur t'na i kerkojne pass-at hapur, e jo te na bejne lajka aty se jo e ke haruar kete jo ate.
Nejse s'ke cfare ben meqe jane te zotet e shtepise mund te bejne cfare te duan.
Edhe pse nuk mė takon mua tė tė pėrgjigjem pėr pyetjen nė fjalė pasi i takon Administratorėve tė tė pėrgjigjen nė lidhje me shqetėsimin tėnd, si pjesėtar i Stafit tė Forumit po tė them se askush nga anėtarėt e Stafit nuk ka kėrkuar dhe nuk kėrkon fjalėkalimin tėnd apo tė ēdo anėtari tjetėr nė Forum. Tė jetė e qartė kjo pėr tė gjithė anėtarėt.
Ekzistojnė shumė mėnyra pėr tė vjedhur fjalėkalime dhe mėnyra mė e pėrdorur ėshtė ajo e krijimit tė faqeve fallco tė cilat pėrdoren si karrem pėr pėrdoruesit e forumeve tė ndryshėm apo edhe tė faqeve sociale dhe kėtu ju tė gjithė duhet tė keni kujdes. Nėse mesazhe tė tilla vazhdojnė t'ju vijnė atėhere kontrrolloni burimin dhe lexoni me kujdes adresėn qė shkruhet nė shfletuesin tuaj.
Pretendimi yt nė lidhje me kėrkimin e fjalėkalimit nga anėtarėt e Stafit, do tė ishte mirė tė shoqėrohej me mesazhin apo kėrkesėn pėrkatėse qė tė ėshtė drejtuar ty nga ana e Stafit tė Forumit. Pėrndryshe pretendimi yt ngelet i pabazė dhe i pavlerė.
Kalofsh mirė.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Peniel : 29-03-2010 mė 11:05
קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ
I Shenjtė I Shenjtė...
uvejsa po gjykon gabimisht ndaj moderatorve sepse edhe unė e kam te njėjtin problem. Ky problem mė ėshtė shfaqur para ni jave.
Pra ne ni PC - nė zyren time nuk mund tė kyēna ne Forumin Shqipra dhe asnjėher nuk e kuptoj arsyen, DMTH vetem ne ni PC ndersa ne ata te tjerėt po!!
Ja se si ai PC kerkon qe unė dhe edhe pse unė e jap Emrin dhe Fjalėkalimin e sakt, ai prap se pra nuk ma pranon dhe mė pergjigjet se "Emri ose Fjalėkalimi qė sapo shtypėt ėshtė i gabuar", dyshoj nė ndoni VIRUS, per ndryshe nuk di!!
Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.
Tek une ndodhe nje tjeter gje,kur identifikohem nuk e shtypi fare katrorin qe shkruan: Te ruaj informacionin''Por nese me nderpriten dritat dhe nuk e beje daljen une mbetem e identifikuar,ka ndodh me dite te tera te mbetet!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga e panjohura : 29-03-2010 mė 11:51
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
A s'te duket e habitshme qe ne te njejten jave te na kete hyre ndonje virus mua, Kasumit, ty, derjansit, e kushedi edhe kujt tjeter?!
Une e ceka qe kjo nuk eshte nje ankese, por kerkova vetem nje sqarim dhe meqe moderatoret heshten, thashe qe paska dicka ketu.
Sidoqofte flm per pergjigjen.
Krijoni Kontakt