Close
Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 92
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130

Perse forumi nuk me njeh fjalekalimin?

Pse me detyruat t'a nderroj password-in, kur une isha e sigurte qe nuk e kisha haruar, sepse e kam pasur emer te njohur?!!!

Nuk eshte nje ankese, thjesht nje shpjegim po kerkoj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga uvejsa : 28-03-2010 mė 10:49

Nuk ishte i mire.:P

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    Citim Postuar mė parė nga uvejsa Lexo Postimin
    Pse me detyruat t'a nderroj password-in, kur une isha e sigurte qe nuk e kisha haruar, sepse e kam pasur emer te njohur?!!!

edhe mua me ndodhi keshtu por sbesoj se eshte ndonje ..........sepse i kemi per merak moderatoret

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar mė parė nga Kasumi Lexo Postimin
    edhe mua me ndodhi keshtu por sbesoj se eshte ndonje ..........sepse i kemi per merak moderatoret
    Aha dmth qenka nje fushate kjo per t'i futur nen administrimin e tyre edhe passwordat tone.

Te pakten eshte dashur t'na i kerkojne pass-at hapur, e jo te na bejne lajka aty se jo e ke haruar kete jo ate.

Nejse s'ke cfare ben meqe jane te zotet e shtepise mund te bejne cfare te duan.

...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perėndinė
    Postime
    1,257

Aha dmth qenka nje fushate kjo per t'i futur nen administrimin e tyre edhe passwordat tone.

Te pakten eshte dashur t'na i kerkojne pass-at hapur, e jo te na bejne lajka aty se jo e ke haruar kete jo ate.

Edhe pse nuk mė takon mua tė tė pėrgjigjem pėr pyetjen nė fjalė pasi i takon Administratorėve tė tė pėrgjigjen nė lidhje me shqetėsimin tėnd, si pjesėtar i Stafit tė Forumit po tė them se askush nga anėtarėt e Stafit nuk ka kėrkuar dhe nuk kėrkon fjalėkalimin tėnd apo tė ēdo anėtari tjetėr nė Forum. Tė jetė e qartė kjo pėr tė gjithė anėtarėt.

Ekzistojnė shumė mėnyra pėr tė vjedhur fjalėkalime dhe mėnyra mė e pėrdorur ėshtė ajo e krijimit tė faqeve fallco tė cilat pėrdoren si karrem pėr pėrdoruesit e forumeve tė ndryshėm apo edhe tė faqeve sociale dhe kėtu ju tė gjithė duhet tė keni kujdes. Nėse mesazhe tė tilla vazhdojnė t'ju vijnė atėhere kontrrolloni burimin dhe lexoni me kujdes adresėn qė shkruhet nė shfletuesin tuaj.

Pretendimi yt nė lidhje me kėrkimin e fjalėkalimit nga anėtarėt e Stafit, do tė ishte mirė tė shoqėrohej me mesazhin apo kėrkesėn pėrkatėse qė tė ėshtė drejtuar ty nga ana e Stafit tė Forumit. Pėrndryshe pretendimi yt ngelet i pabazė dhe i pavlerė.

Kalofsh mirė.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Peniel : 29-03-2010 mė 11:05
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtė I Shenjtė...

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534

uvejsa po gjykon gabimisht ndaj moderatorve sepse edhe unė e kam te njėjtin problem. Ky problem mė ėshtė shfaqur para ni jave.

Pra ne ni PC - nė zyren time nuk mund tė kyēna ne Forumin Shqipra dhe asnjėher nuk e kuptoj arsyen, DMTH vetem ne ni PC ndersa ne ata te tjerėt po!!

Ja se si ai PC kerkon qe unė dhe edhe pse unė e jap Emrin dhe Fjalėkalimin e sakt, ai prap se pra nuk ma pranon dhe mė pergjigjet se "Emri ose Fjalėkalimi qė sapo shtypėt ėshtė i gabuar", dyshoj nė ndoni VIRUS, per ndryshe nuk di!!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Tek une ndodhe nje tjeter gje,kur identifikohem nuk e shtypi fare katrorin qe shkruan: Te ruaj informacionin''Por nese me nderpriten dritat dhe nuk e beje daljen une mbetem e identifikuar,ka ndodh me dite te tera te mbetet!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga e panjohura : 29-03-2010 mė 11:51
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

un jam detyru ta ndrroj paswordin kater her mrena ksaj jave

cova ne ni e-mail po hala skam mor pergjigje.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar mė parė nga Peniel Lexo Postimin

Pretendimi yt nė lidhje me kėrkimin e fjalėkalimit nga anėtarėt e Stafit, do tė ishte mirė tė shoqėrohej me mesazhin apo kėrkesėn pėrkatėse qė tė ėshtė drejtuar ty nga ana e Stafit tė Forumit. Pėrndryshe pretendimi yt ngelet i pabazė dhe i pavlerė.

Kalofsh mirė.
    Nuk thashe qe ata e kerkuan, por thashe me mire ishte t'a kerkonin, sesa te behej ne ate menyre.

Nejse flm per mundin qe ke dhene per t'mu pergjigjur.

Kalo mire gjithashtu.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    uvejsa po gjykon gabimisht ndaj moderatorve sepse edhe unė e kam te njėjtin problem. Ky problem mė ėshtė shfaqur para ni jave.

Pra ne ni PC - nė zyren time nuk mund tė kyēna ne Forumin Shqipra dhe asnjėher nuk e kuptoj arsyen, DMTH vetem ne ni PC ndersa ne ata te tjerėt po!!

Ja se si ai PC kerkon qe unė dhe edhe pse unė e jap Emrin dhe Fjalėkalimin e sakt, ai prap se pra nuk ma pranon dhe mė pergjigjet se "Emri ose Fjalėkalimi qė sapo shtypėt ėshtė i gabuar", dyshoj nė ndoni VIRUS, per ndryshe nuk di!!
    A s'te duket e habitshme qe ne te njejten jave te na kete hyre ndonje virus mua, Kasumit, ty, derjansit, e kushedi edhe kujt tjeter?!

Une e ceka qe kjo nuk eshte nje ankese, por kerkova vetem nje sqarim dhe meqe moderatoret heshten, thashe qe paska dicka ketu.

Sidoqofte flm per pergjigjen.

Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •