Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    IZADORA
    hajde ketu perpara gjykates popullore dhe pergjigju pyetjeve me zemer ne dore apo me doren ne zemer

1-Cili eshte emri juaj i vertete?
    2- ku jetoni?
    3-Arrogante,e cilter,mendjemadhe,zemergjere,ambicjoze,cila nga keto veti
    te pershkruan?
    4-Te pelqen puna qe ben?
    5-Sa kohe i kushton internetit?
    6-Jeni e martuar apo beqare?
    7-Jeni fetare? Nese po cilit besim i perkisni?
    8-C'ju mungon me shume?
    9- cfare moshe ke ?
    1-Fillon me A
    2-Dihet,BRD
    3-Varet nga personi perballe meje,me te pastertin PRO me te panjohuri(e)n mbase e kunderta.Edukata ime familjare i lejon te gjitha.
    4-Jo,por eshte ekzistence.
    5-Mjet komunikimi,shume.
    6-I ndare.
    7-Prejardhjen e kam 50-50%.Ateist,por besoj ne zot,por jo tek ata qe bejne moral ne kishe apo xhami.
    8-Nje person qe mos te jete si une.ose si e shikoj une jeten ose ne krahe te kundert.
    9-Mbi dyzet ose shqip katerdhjete,por jam i ri ne shpirt(ja futa kot me duket)
    10-en po e shtoj une.
    10+ si ndjehesh kur tjetrin e mashtron?
    lg
    PS: te me falin kush ja zura rradhen.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Po vazhdoj une me nje Interviste per Linda5

Ktu me posht ke pergjigjet e mia Yllo

1. Cila eshte skuadra e preferueshme e jotja?....17 Nendori,Barcelona,Manchesteri dhe Juventus(dhe tifoze me Kom.Angleze)
    2. Muzika qe degjon me me endje?... Shqiptare me teper ,por dhe te huajat
    3. Ne cfare shteti deshiron ti kalosh me se shumti pushimet?...Ne Shqiperi
    4. Cfare cmenurie ke bere ?....Se kam ber akoma,shpresoj te bej ndonji
    5. (Hand aufs Herz)- Cile eshte enderra e parealizueshme(deri tani)...Qe nuk te kam takuar ty akoma

Schatzi ich danke dir für alle worte ,du bist auch in mein herz: )

Ich auch meine kleiner schwester

Aman mi se doja dhe un te beja nje interviste me ty,por qenka tregu Mario me i shkathet : D

Kjo ishte e para dhe e fundit interviste qe beje : P
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Linda5 : 28-03-2010 mė 09:48
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar mė parė nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Unė mendoj se sė pari duhet njoftuar personin me tė cilin do tė bėsh intervistė, sepse, kėshtu mendoj ndodh qė ndonjėri mos ta vizitojė kėtė temė "Provoni te merni shokun/shoqen ne interviste" dhe ndodh sikur me rastin e bombones.
    Ėshtė e vėrtetė qė bombonėn vėrtet nuk e kemi kėtej njė kohė tė gjatė, por ku dihet pse nuk po vjen. Unė lutem qė mos ta ketė bojkotuar forumin.
    Pra:
    Para se tė postosh pyetjet pėr dikė, njoftoje tė zgjedhurin pėr intervistė dhe tek pasi ai tė tė kthejė pėrgjigjen - postoji pyetjet.

Respekt pėr ju,
    respekt edhe per ju z. Adem
    ne radhe te pare kemi te bejme me shume me nje loje zbavitese dhe jo me nje interviste te vertete
    Po , vertet mund te njoftohet personi qe i drejtohen pyetjet qe te vizitoj temen , por jo ta njoftosh njeher dhe pastaj ti dergosh pyetjet qe te pergjigjet
    Do behet si pune e intervistave me politikanet pastaj qe i marin pyetjet 2-3 dite para qe te pergatiten

U pa puna tani po ju mar edhe ju nje interviste te shkurter
    1-Si do ta pershkruaje veten?
    2- ku jetoni?
    3-Gazeta, revista, lexoni? cilat jane ato?
    4-C'do te thot fjala shok/shoqe pėr ty?
    5-Pershkruani njė mbremje romatike, ideale pėr ju?
    6-Kush eshte hobi juaj?
    7- Cmendim keni per miqesine virtuale?
    8-C'plane keni per te ardhmen ?
    9-Cfare urreni me shume ne kete bote?
    10-Sa % i sinqert ishit ne pergjigjet qe dhate?
    11-A ju pelqeu intervista?

Mirė ma bėre!.... hahahahah

Citim Postuar mė parė nga glikocucuno Lexo Postimin
    ne radhe te pare kemi te bejme me shume me nje loje zbavitese dhe jo me nje interviste te vertete
    Po , vertet mund te njoftohet personi qe i drejtohen pyetjet qe te vizitoj temen , por jo ta njoftosh njeher dhe pastaj ti dergosh pyetjet qe te pergjigjet
    Do behet si pune e intervistave me politikanet pastaj qe i marin pyetjet 2-3 dite para qe te pergatiten

2- ku jetoni?
    6-Kush eshte hobi juaj?
    Pėrshėndetje dhe respekt pėr ty glikocucuno. ( u pa puna. kėsaj i thonė t'ia bėsh vetes bam! hahahahah)
    Postimin tim, nga ngutia e kam lėnė pak tė mangėt. E kisha fjalėn, nė kėtė intervistė virtuale, nėse i parashtrohen dikujt pyetjet mos tė mbesin pa pėrgjigje. Ja, bonbona ta zėmė ende nuk u pėrgjigj.

Unė gjithsesi do tė pėrgjigjem nė pyetjet qė mė ke parashtruar, por pėr momentin jam shumė i zėnė.

shumė, shumė tė faleminderit!
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Pershendetje glika..
    do bej dhe une disa pyetje per ty
    1.ku jetoni?
    2.me se meresh ne jeten reale?
    3.pse zgjodhe kete nick?
    4.cila eshte endra tende e pa realizuar?
    5.cfare lloj filmash te pelqejne?
    6.sa e ke numrin e kembes?
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

2- ku jetoni?
    6-Kush eshte hobi juaj?
    *Tip tolerant, bashkėbisedues, e dėgjoj dhe e respektoj mendimin e tjetrit; mundohem mos tė them fjalė tė pamatura:i dal zot fjalėsi sime ( s’mė pėlqen tė hedh gurin e tė fsheh dorėn) dhe mbi tė gjitha, pėr askė nė botė nuk i them borės sė bardhė e zezė!

2- ku jetoni?
    *Fat/keq/mirėsisht jetoj nė Danimarkė ( fatkeqėsi ėshtė se jetoj jashtė atdheut, ndėrsa ėshtė fatmirėsi se jetoj nė njė shtet demokratik, si askund nė botė, prej tė cilit kam mėsuar shumė gjėra me vlerė ( dhe mė e vlefshmja ėshtė atdhedashuria.)

* Kėtu ku jetoj nuk ka ravista nė gjuhėn shqipe. Gjuhėn e vendit nuk e zotėroj mirė, megjithėkėtė kam pėrkthyer njė libėr pėr fėmijė, por kėtė nuk do ta botoj. Tani jam duke pėrkthyer njė tjetėr dhe kėtė do ta postoj edhe nė forum pėr tė rinjtė tanė.

*ėshtė dicka e shenjtė pėr mua. Unė i ēmoj shumė shokėt. Populli thotė:”Vėllain ta ka bėrė nėna; mik nuk ke ēare pa e zėnė dikėnd derisa ke motėr e vėlla, ndėrsa shokun e zgjedh vetė”. Tė jesh shok me dikė do tė thotė tė kesh shumėēka tė pėrbashkėt me tė.(Ndoshta nga kjo ka dalė shprehja: Mė thuaj se ē'shokė ke, tė tė them se cili je.)

*( eh po i bie pak mė rrotull se s’kemi kohė pastaj tė merremi me gjyqe divorci – po e lexoi plaka. Hahahhahaha). Nuk di. Nga natyra lehtė u pėrshtatem situatave romantike si nė natyrė, si dikund nė lokal – me shoqėri tė zgjedhur. Madhėshtore ėshtė tė bėsh diēka romantike edhe kur je vetėm ( nė kėso raste vie frymėzimi pėr tė shkruar )! Por gjithashtu do tė ishte diēka e bukur edhe romantike si nėn tingujt t kėngės ”A e man mend e vogėl-o” ( sikur tema qė kam hapur ).

6-Kush eshte hobi juaj?
    *Hobi ėshtė diēka jashtė profesionit e qė ka tė bėjė me talentin pėr tė plotėsuar boshllėkun shpirtėror, natyrisht pėr t’u kėnaqur. Unė kam tre: gjėzėtarinė ( unė pėriploj gjėza nga mė tė ndryshmet: fjalėkryqe, ndėrrimor, siandej, vizatimor tė bardhė etj), peshkataria ( tė martėn do tė blej njė kallam tė ri se ishin me lirim ) dhe shėtitja kėmbė dhe me bicikletė. Kėta plotėsojnė zbraztėsinė shpirtėrore timen.

*Ėshtė diēka qė zor pėrshkruhet me fjalė ( e kam fjalėn pėr miqtė nga ky Forum). Unė kam pasur fatin qė tė takohem me 4-5 persona qė jam njoftuar nga forumi. Ishte njė ndenjė e kėndshme qė s’mund tė pėrshkruhet me fjalė.

*Unė ta kryej obligimin tim ndaj fėmijėve tė mij dhe ndaj fėmijėve shqiptarė nė ngulimet shqiptare. Te ata ta mbjell dashurinė pėr tadheun. Ata tė kryejnė ndonjė shkollė kėtu dhe kėshtu tė shkolluar t’i kthehemi atdheut i cili ka shumė, shumė nevojė pėr kėso kuadrosh.

*Hipokrizinė ( dyfytyrėsinė), servilizmin dhe fanatizmin.

*Mbi 90%

*Ahahhaha. Ani se ia bėra vetes bam ( meqė tė shkrova ), unė sinqerisht tė falėnderoj shumė, shumė dhe jam pėrpjekur qė tė tė pėrgjigjem me shumė pėrgjegjėsi.

Edhe njė herė tė faleminderit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 28-03-2010 mė 20:55

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Pershendetje glika..
    do bej dhe une disa pyetje per ty
    1.ku jetoni?
    ---si shume te veshtire e bere kete te paren(po ta them ke veshi Athens)
    2.me se meresh ne jeten reale?
    ---lufte per ekzistence.
    3.pse zgjodhe kete nick?
    ---me pershtatet
    4.cila eshte endra tende e pa realizuar?
    ---endrra time e parealizuar......hem...nuk eshte nje por ajo kryesorja eshte <<te krijoj folezen time>>
    5.cfare lloj filmash te pelqejne?
    ---komedi dhe romantike
    6.sa e ke numrin e kembes?
    ---pak me e qarte ne kete pyetje se varet nga lloji kembes
    ................................................

.................................................. ........................

i/e regjistruar Maska e katjushka
    Anėtarėsuar
    25-04-2009
    Vendndodhja
    athens
    Postime
    131
    Eshte pak a shume edhe si nje loje ku secili prej antareve mund te zgjedh nje antar qe deshiron dhe ta mare ne interviste.
    po e nis vet i pari dhe do mundohem te mare ne interviste nje prej antareve qe kohet e fundit nuk po e shoh ne forum....
    Interviste per bombona

1- Kush eshte katjushka e vertete Per kete duhet te prisni akoma
    2-Ku ke humbur keto kohe qe ste kemi pare verdall kam qene
    3- Me se mereni ne jeten reale mbijetoj
    4- Cdo te thote fjala shoke /shoqe per ju Sa vjen e zhduket si fjale, megjithate shoqeria eshte gjithcka
    5- Cfare muzike degjon Pop me teper, por edhe popullore neper dasma me pelqen
    6-Sa rendesi ka miqesia per ju nuk mund te thuhet me fjale mjafton te jete e cilter
    7-Libri juaj i preferuar Liza ne boten e cudirave
    8-Keni ngel ne ndonje provim? nuk e kam provuar kete shije
    9-Kaq per sot. A ju pelqeu intervista? Po shume.
    Vazhdon..............>>>>>>>>>>>>
    vazhdimi ku eshte?
    Nella tua gioia io mi ritrovo...nella tua malinconia io mi ci specchio

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •