Close
Faqja 15 prej 17 FillimFillim ... 51314151617 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 165
    Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Une nuk po i kuptoj disa ketu, sidomos femrat, qe arsyetojne keto martesa. Ketu ska dashuri (si mund ta duan ato ni shka, kur as gjuhen se dine), ky eshte trafikim i qenieve njerezore, me sakte femrave shqiptare (ndoshta edhe nuk jane shqiptare, po nejse ne shqiperi ju quheni krejt shqiptare), para syve te shtetit, sepse me sa lexova keto femra shit-blehen me nje shume prej 1500-2000 euro per tu martuar me to.

Dhe, sigurisht se ju nevojiten serbeve vetem per ngjalljen e serbizmit, qe ka filluar te vdes ne fshatrat e tyre, sepse shkinat nuk martohen me ta.

Ky eshte trafikim! Zgjohuni ju internacionalistat! Kthjelluni!

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

rinia_87

Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    Une nuk po i kuptoj disa ketu, sidomos femrat, qe arsyetojne keto martesa. Ketu ska dashuri (si mund ta duan ato ni shka, kur as gjuhen se dine), ky eshte trafikim i qenieve njerezore, me sakte femrave shqiptare (ndoshta edhe nuk jane shqiptare, po nejse ne shqiperi ju quheni krejt shqiptare), para syve te shtetit, sepse me sa lexova keto femra shit-blehen me nje shume prej 1500-2000 euro per tu martuar me to.

Dhe, sigurisht se ju nevojiten serbeve vetem per ngjalljen e serbizmit, qe ka filluar te vdes ne fshatrat e tyre, sepse shkinat nuk martohen me ta.

e sakt shum e vertet

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    ne kosove duhet te form teho nje organizat qe duhet ta ket nje mision eliminimin e te gjith personave me me perktsi shqiptare te cilet martohen me serb zezak dhe familjet tyre f duhet ti de bojm nga kosova veq nje femer nese e mer denimin e merituar tjerat od te behen patriote qe dote habetimi te gjith

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

fikerakja

Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    speaking of patriotet tan neper bote shifni cik kte video....njera nga ato cupat ka tatoo me shqiponjen shqiptare. Florina Kaja.

pls don't ask me y i was watching this lol

http://www.youtube.com/watch?v=48I6FRMD2EY
    a mund ta di se qbehej fjal ne ket video se mua num me ben pc zeri nuk munda ta degjoj ne se ke mundesi te tregosh the qfar klubi esht aj dukej si shpi publike disi apo ndonje bb

100 % Shqiptar Maska e ervislive
    Anėtarėsuar
    03-12-2007
    Vendndodhja
    Belgium
    Postime
    39
    kjo nuk eshte diēka e pa degjuar ndonjehere sepse une kam degjuar edhe personalisht qe femrat shqiptare jane martuar me serbe arsyet jane te shumta se djemte shqiptare preferojne te martohen jashte me vajza te huaj dhe ne shqiperi shtohen vajzat beqare te them te drejten kjo eshte per te te ardhur keq me mire te martohen ne kosove se sa ne serbi por arsyeja eshte kjo qe shkruajta me siper sepse ne jemi popull qe ēmojme vajzat e huaj dhe vajzat shqiptare i nenēmojme uroj qe djemte shqiptare te mos kene bere zgjedhjen e gabuar se vajzat e vendeve europiane jane mjaft te keqija dhe nuk kane deshire te komandohen nga burrat kafet i kane qejf qejfin e bejne qejf dhe burri i ruan femijet ne shtepi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    dhe nuk kane deshire te komandohen nga burrat
    Ca ti thuash kti komenti! Te qash apo te qeshes?!
    E vetmja gje qe mund te thuhet eshte nje falenderim te madh zotit qe i ka bere ca meshkuj inteligjent. pupupu nuk kan deshire te komandohen thot. KULMI! lol

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin

Ti nuk mund te percaktosh se me ke martohen njerezit....eshte nje problem thellesisht personal.
    hajd mos i futni hundet ne punet private te njerzve.

cdo njeri martohet me ate qe i pelqen.pik

Gjergj Kastrioti cunin e martoi me serbe,motren me serb, kunaten me serb etj etj....per popullsi fqinje kto jan gjera normale.

mos ngaterroni politiken me gjera familiare
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 18-03-2010 mė 14:40
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    ne kosove duhet te form teho nje organizat qe duhet ta ket nje mision eliminimin e te gjith personave me me perktsi shqiptare te cilet martohen me serb zezak dhe familjet tyre f duhet ti de bojm nga kosova veq nje femer nese e mer denimin e merituar tjerat od te behen patriote qe dote habetimi te gjith
    Pra ti do me bo ethnic cleansing....te njejten gje gje beri sllobo me ju per 4-5 dit ne kohen e luftes ne kosov, ju vuri para si delet dhe te gjith ne shqiperi dhe maqedoni

ku ndryshon ti nga sllobo??????
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga -rudolf- Lexo Postimin
    Ti nuk mund te percaktosh se me ke martohen njerezit....eshte nje problem thellesisht personal.

Gjergj Kastrioti cunin e martoi me serbe,motren me serb, kunaten me serb etj etj....per popullsi fqinje kto jan gjera normale.

A ka mundesi ti te japesh mendimin tend, e mos te merresh me mendimin tim, se sigurisht se nuk e ndryshoj une. Gjithashtu, ajo qe e thashe eshte shume e vertete. Dashuri e hamomit eshte kjo. Agjenci te dyshimta qe i martojne ato femra diku ne theqafje!

P.S. Edhe hyn te ai linku i shkieve qe e kishin sjell ne kete teme edhe lexo disa komente, nese ta rok pak gjuhen e tyre, edhe kqyre sesa private konsiderohen keto martesa. Nje propozim i qeverise se tyre kishte qene me importu femra prej Vietnamit, e tash i importojne prej nesh. Ne lidhje me ta gjithmone cdo gje eshte politike. Po kujt po i flase une se !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 18-03-2010 mė 16:58

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga -rudolf- Lexo Postimin

Mose aman histori kumunistesh je duke na rrefy para 500 vjete aman.Ktu seshof as me te voglen dashuri fqinjesore une ,shof veq hajvanizem shqiptaresh te pa arsimuar sa nji nuse e re ne tv severna mitrovica MOST) dekleroi se msiti i kishte then ne serbi DO BEHESH NUSE -PUSE por ajo kishte menduar se mbase afer kuksi diku disi si laber malsi,kosov,serbi esht nji ,bile tha se vet jom katolike kishte mendu se serbet jon musliman po ai tipi i kishte dal hudum.

Faqja 15 prej 17 FillimFillim ... 51314151617 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •