////////////////
////////////////
Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 16-01-2010 më 16:49
"They will not control us, We will be victorious"
Une do te perpiqesha qe nga 6% e ligjeve qe zbatohen sot do ti coja ne 100% me anen e nje diktature te forte ligji per 20 vjet.
Do beja dekomunistizimin.
Do coja pronen te i zoti.
Do frenoja shkaterrimin e tokes bujqesore dhe do perpiqesha ta sistemoja ate sa me shume.
Do nxirja jashte ligjit partite e medha si pjella te katovices. Dhe nuk do lejoja parti mbi baze jug/veri me baze etnie dhe me baze fetare
Do beja politike penale qe figura te spikatura krimi te ketyre 20 vjeteve do tja rritja marzhin 3 here me shume.
Do sikuestoja gjithe pasurite e pushtetareve dhe do tja kaloja arkes se shtetit.
Do krijoja nje administrate shteti te zote dhe maksimalisht te pakorruptuar.
Do beja ceshte e mudur ti jepja nje drejtim te caktuar ekonomise se vendit duke u mbeshtetur ne resurset e tij.
Do beja politika inkurajuese per privatet ne bujqesi.
Do rregulloja sa te mundja ekosistemin e demtuar qe na la komunizmi dhe demokracia false e tranzicionit.
Do beja rruge te nivelit europian ne cdo skaj te vendit dhe ne cdo fshat e qytet.
Do beja ne euro monedhen e vendit.
Do beja nje arsim te centralizuar dhe te mbeshtetur ne tabanin e kombit.
Do beja nje shendetsi ne qender te te cilit eshte pacienti e jo mjeku.
Shume gjera te tjera do te beja
Albania Uber Alles
une do te ngrija nje monument te salis ne vendin ku ishte permendorja e laverit ...Ç'do të bënit nëse do ishit kryemistri i Shqipërisë?
Do ta mbaja Jozin dashnore te katert!
Do i hidhja bomben atomike shqiperise e te rindertohej tamam e sagllam nga te gjitha anet ..
do e jepja karrigen time dhe gjithe aparaturen shteterore me koncension te ndonje kompani izraelite, ose te shteti amerikan per nja 100 vjet.
nuk mund te behet kurre shtet shqiperia sepse ne nuk gjejme rehat me vetveten.
e di shume mire qe po te vete si kryeminister, te paret qe nuk do me lene rehat te punoj do jene njerezit e mi, qe nga familja, farefisi, shoqeria etj etj.
dhe nuk do tu them dot jo.
dhe pastaj e mori perupia vendin sepse po i theva une ligjet (ose thjesht te mbyll njerin sy nqs i shkelin keta te mesipermit) do i thyejne te gjithe ata qe jane pas meje.
kjo eshte ajo qe ndodh aktualisht ne shqiperi, dhe sipas gjasave do vazhdoje dhe per ca kohe
prandaj duhet nje dore e huaj qe te na beje te kuptojme se cpo i bejme vetes tone me keto sjellje egoiste qe kemi karshi te tjereve.
Do vidhja leket e popllit lol.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Do ia shisja Gjermanisë si shtet të tërin !
A quhet tradhti kombëtare kjo?!!!
Krijoni Kontakt