Do beja sapun militantet...desha te thosha...do i keshilloja t'i shkonin nje sapun kokes se pluhuri i mitingjeve..e keni parasysh
Te kishem qene Kryeminister do t'i kisha ngarkuare shqipetaret me trene , te gjithe pa viza per ne evrope.
Kryeministrat aktual shqipetare do t'i kisha ngarkuare,ne trene per ne Samoli , dhe do te ju kisha kenduare kengen . OR PANPUR I Z,I MERRI KETO POLITIKANET TANE SHQIPETARE DHE COJ NE SAMOLI.
se Pari, do te Varja ne qender te qytetit Bajram Curri, Sali Berishen, Gruan, Vajzen e Tij dhe Djalin, varie Masive gjithashtu ne te gjithe qytetet e Shqiperise, per Klanet Berisha-Nano-Meta.
se Dyti, rihapje e qendrave te Internimeve
ka Shume popuj ne Bote, ku e kan te domosdoshem t'u japesh drejtim, nje nga keto popuj te quajtur DELE, jemi ne.
Zoti ka then ne kuran se nuk ua ndrroj gjendjen tuaj(njerzve )per deri sa ju nuk e hagjoni fuqin per ta ndryshu gjendjen tuaj.
Zoti ua dergo nji udhheqes te keq popullit te keq.
ah sikur ta kishte fatin ky popull ti udheheqja une ,ateher do i shkonin te varri te vdekurve e do ju thuhej zgjohu o At Fishta i madh se na ka ardh me i miri djal ,pranver vendin na e ka ber.
E jo si tash me i lut te vdekurit me i ndrru apartamentet hahahaha.
Puna e pare sa te behesha kryeminister do te ishte heqja e Albos , si admin i forumit dhe ne vend te tij do te vija enii
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Krijoni Kontakt