Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 105
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga tetovarja87 Lexo Postimin
    oj nete po nuk aktrojm mi....
    rametli te gjithe neve do te behena...
    une kam qene prezente ne dy raste kure kane dhene shpirte dy me te dashurit e mi....
    s'ka me keqe...i shikon dhe s'ke fuqi t'u ndihmosh,e dine,e sheh c'ka po ndodhe..dhe s'te mbetet gje tjeter t'ia vendoshe doren tek balli dhee ne veshe t'i pershperisesh me ze te ulet...."nene te dua shume,shefimi ne boten tjeter"....t'ia mbyllysh syte dhe te ia fshish te fundit lote...kjo eshte pra.....per kete une ashtu do te veproja....qe femite e mi..kure ne kujtesen e tyre te ken kete momente....dhe te mallkojn veten...pse s'bertita me ze te larte....pse ....ndoshta ....eeee sa ndoshta.....

ps/me falni se flase keto fjale dhe dola jashte teme dhe ndoshta u bera monoton...
    me falni....
    Tetovarja me fal,xhan nuk pata per qellim ti kujtoj keto vuajtje,por desha ta kaloj ne shaka me kupton?
    Sepse edhe un i kam kalu ato dhimbje sikur ti,para syve te mij me ka vdek babi,duke i ledhatu ballin,edhe mua sme kan len as te bertas me kan nxjerr jasht.
    me esht duk se me mir te vdes edhe une....po ja qe jeta vazhdon mjafton ti kujtojm per ate qe kan ber per ne ,dhe te mburremi qe i patem.

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Tetovarja me fal,xhan nuk pata per qellim ti kujtoj keto vuajtje,por desha ta kaloj ne shaka me kupton?
    Sepse edhe un i kam kalu ato dhimbje sikur ti,para syve te mij me ka vdek babi,duke i ledhatu ballin,edhe mua sme kan len as te bertas me kan nxjerr jasht.
    me esht duk se me mir te vdes edhe une....po ja qe jeta vazhdon mjafton ti kujtojm per ate qe kan ber per ne ,dhe te mburremi qe i patem.
    s'ka gje zemer..nuk me merzite sepse ajo merzi eshte gjithmon me ne.....
    jeta vazhdon....c'ka me bo...mua te dy....epo....

nejse te puthe forte.....

ps/e vazhdojm neve prap me shaka...e tille eshte kjo jete kjo bote....
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e iniciator
    Anëtarësuar
    18-08-2005
    Postime
    57
    oren nuk mundemi jo....
    por faktin se nje dite do te vdesim e dime te gjithe...dhe te gjithe e mendojm ate....se vdekjen e kemi me afer se shpirtin.....
    Te gjithe jemi dakord per kete. Edhe krejt ato qe i shkrove me heret i lexova me nje seriozitet te jashtezakonshem. Krejt qka deshta te them eshte se secili ka mendimin e vet kur parashtrohet nje pyetje e tille. Poashtu edhe cdo mendim ka vleren e peshen e vet tek secili rast. Pastaj , shpesh nga pervojat e njerezve shkruhen nga poezia e deri te romanet e pse jo edhe ndonje skenar filmi.
    T'ia besosh fshehtësinë gruas,është njejtë si t'i fshehësh paratë nën xham.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Po te kisha një orë kohë do te isha takuar me gjithe miqt e familjen qe i kam nga afër,do lutesha per gjitha gabimet qe i kam bër dhe do ia ndertoja vehtes nje varr me nje labidar të madh.

Edhe në minutat e fundit do e postoja ketu nji teme se kam vdekur dhe do vdisja pas pak

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Nje Oreeeee??? nuk do me dilte as me shku ne hale jo me bo noj gjo tjeter .... pfffff a nuk mundet te thonit nje dite te pakten ? Nuk menduat per ne qe jemi larg ?

Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga elsaa Lexo Postimin
    Nje Oreeeee??? nuk do me dilte as me shku ne hale jo me bo noj gjo tjeter .... pfffff a nuk mundet te thonit nje dite te pakten ? Nuk menduat per ne qe jemi larg ?

Pse mi ku e ke halen ti si Tiron -Durres ,pale me te kap ndonji bark

Grupi un e kom thon do e pres tu kercy, skeneri tu pi nji teke ......raki ,qe kshtu do bashkohesh me ne
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    ide e mire kjo kronike....
    te shkruajm nje leter dhe te leme amanet qe dikush per vdekjen tone nga te afermite te trg ketu se kena vdekure.....
    te pakten te dini p.sh une kure te vdese....mos me vine mp/kote e te mbushet contoja fulle hah....

une per vete varrin time brenda do ta ndertoja me mermer ose beton...se kam frige nga insektet....i kam frige..
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    do vidhja benz mercedes , do shkoja ne shtepin e ndonje milioneri do beja cte doja aty ku ska njeri , do pija drogaqis ... vdekje e embel apo jo

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Sikur te kisha dhe nje ore jete , do u kerkoja falje personave te cilet i kam lenduar me apo pa qellim , e ne vecanti do i kerkoja dikujt falje ...
    Ne pjesen tjeter te kohes se mbetur do doja te isha ne nje ishull e rrethur nga lule te shumllojshme e shum ngjyrshe ne nje parajse toksore me pak fjale , te pakten te jem e rrethuar nga dicka e bukur para se te iki nga kjo bote e qelbur ...

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    ide e mire kjo kronike....
    te shkruajm nje leter dhe te leme amanet qe dikush per vdekjen tone nga te afermite te trg ketu se kena vdekure.....
    te pakten te dini p.sh une kure te vdese....mos me vine mp/kote e te mbushet contoja fulle hah....

une per vete varrin time brenda do ta ndertoja me mermer ose beton...se kam frige nga insektet....i kam frige..

mirpo do isha shum kurioz të shihja edhe njehere postet ne temen e fundit te vdekjes

edhe para vdekjes do ndezja nje kanabis të madh që të vdes i lumtur dhe me nje radio afer duke degjuar free bird.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gordon Freeman : 15-03-2010 më 19:12

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Nëse kishit takuar një idhull, ju kishit bërë...
    Nga Davius në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 15:14
  2. Çfarë do benit po t'a kishit të dashurin më të bukur se vetja?
    Nga korcarja_16 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 86
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 05:41
  3. Ku do investonit nq se do kishit mundësinë?
    Nga BEHARI në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 22-11-2006, 10:45
  4. Si kishit vepruar ju?
    Nga Adriano-10 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 23-03-2006, 13:16
  5. Po të kishit 'tiketën universale'?
    Nga Manci në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 21-02-2006, 13:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •