Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 34
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Kuranin e di mjaft mire se cfare shkruan sepse ne xhami vija 6 vjet rrjesht kur isha e vogel po problemi erdhi kur une u rrita dhe i mora te gjtiha fete me rradhe.....
    Une respektoj urdherat e nje zoti tim qe nuk ka emer eshte nje zot paa emer eshte nje force ,falenderoj te mirat qe me ka dhene deri tani(zotin per mua secili e imiton me emrin e tij me fene qe ka nevoje te besoje)
    por puna eshte se vetem te mirat qe me dha nuk mjaftojne per jeten e sotme
    ..........duhet te kesh nje llogjike jashte kuranit ose nje feje tjeter qe te perballoshesh kete jete te eger....
    Respekt per ty ....

ke qene talibane ti mi.....hahahah
    What goes around,comes around.

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    na shkrive mo tu mbyllte e mendjes mysliman qenke ti?
    Une do martohesh me ty ne fillim do falesha edhe pastaj aha
    kush tha mi yll te martohesh loool

une do jem ai qe do te sugjeroj ca te besh thjesht do u bindesh urdhrave te mi.

diskutim per talebanet so ktu

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Kuranin e di mjaft mire se cfare shkruan sepse ne xhami vija 6 vjet rrjesht kur isha e vogel po problemi erdhi kur une u rrita dhe i mora te gjtiha fete me rradhe.....
    Une respektoj urdherat e nje zoti tim qe nuk ka emer eshte nje zot paa emer eshte nje force ,falenderoj te mirat qe me ka dhene deri tani(zotin per mua secili e imiton me emrin e tij me fene qe ka nevoje te besoje)
    por puna eshte se vetem te mirat qe me dha nuk mjaftojne per jeten e sotme
    ..........duhet te kesh nje llogjike jashte kuranit ose nje feje tjeter qe te perballoshesh kete jete te eger....
    Respekt per ty ....
    nuk po te kuptoj ty qe deshiron nje fe tjeter nuk mund te besoj qe ke lexu kuranin dhe qe ke fal namazin dhe ke kete mendim kerkon fe tjeter

quditem si nuk te mjaftojn te mirat e zotit e kush dhuron te mira me shum se zoti

vetem me praktikimin e kuranit mund te perballosh kete jet te eger dhe me asgje tjeter

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    po po te kuptoj duhet te sundoj islami ne familje dhe femijet e ka obligim qe ti edukoj tju mesoj islamin mirpo gruan nese eshte katolike apo tjeter fe nuk guxon tja ndaloj qe ajo ti kryej ritet e saja fetare sepse e kemi te ndaluar ta pengojm ne keto gjera detyra jon eshte vetem ti tregojm per islamin nese ajo do ather le ta pranoj me vet deshir nese nuk do sguxojm qe tja ndalojm fen qe e ka

natyrisht pasi ne e kemi te ndaluar alkoholin dhe mishin e derrit nuk deshirojm qe keto ti kemi ne shtepi mirpo nuk guxojm qe ta pengojm qe ajo te praktikoj fen e saj
    Kjo mė pėlqen ,nese gruaja nuk pengohet ti kryejė ritet e saj fetare

Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga Don't Lexo Postimin
    kush tha mi yll te martohesh loool

une do jem ai qe do te sugjeroj ca te besh thjesht do u bindesh urdhrave te mi.

diskutim per talebanet so ktu
    ta kisha ba disa pytje ty dhe disa te tjerve qe po i permendin talebanat nese ke dije pergjigjju nese jo te pershendes dhe gjum te embel

1.a e di qka eshte kombsia dhe shtetsia
    2.a e di qka eshte feja dhe
    3.a di me ba dallimin ne mes fes edhe kombit
    4 dhe pse po e indentifikoni fen islame sipas kombsis psh arab taleban

sepse po shifet sepse ktu shum nuk i din keto gjera sepse jan te ri apo jan mendjeleht

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    ta kisha ba disa pytje ty dhe disa te tjerve qe po i permendin talebanat nese ke dije pergjigjju nese jo te pershendes dhe gjum te embel

1.a e di qka eshte kombsia dhe shtetsia
    2.a e di qka eshte feja dhe
    3.a di me ba dallimin ne mes fes edhe kombit
    4 dhe pse po e indentifikoni fen islame sipas kombsis psh arab taleban

sepse po shifet sepse ktu shum nuk i din keto gjera sepse jan te ri apo jan mendjeleht
    1. eshte ajo pjesa ku un caj hallet
    2. eshte ajo ideja e cila te largon nga ajo pjesa ku ndalesh dhe can hallet
    3. meqense per mua ajo e para nuk eksizton se di ca me ke te krahasoj kombin
    4. sepse feja islame eshte krijuar themeluar nga dikush dhe ai qe e ka themeluar krijuar eshte taleban ashtu si feja katolike qe identifikohet me vatikanist/romakbitc.hist etc.

pafshim lale te uroj te mos postosh me ketu se vrate cdo sy.

Citim Postuar mė parė nga llapmuhaxheri Lexo Postimin
    ke qene talibane ti mi.....hahahah
    o taqo po ti a falesh?
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga Kronikė Lexo Postimin
    Kjo mė pėlqen ,nese gruaja nuk pengohet ti kryejė ritet e saj fetare
    muslimani i sinqert i cili e praktikon fen islame nuk guxon dhe jam i bindur se nuk ja ndalon nje gje te till e sa i perket atij qe vetem emrin e ka musliman prej ti mund te pritet gjithqka ne islam gruaja rrespektohet shum

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383
    o taqo po ti a falesh?
    qke ti mi ........mendova qe je ateiste prandaj.
    What goes around,comes around.

une nuk kam ikur nga zoti dhe as kam zgjedhur fe tjeter i dashur besoj ne zoti po jo me imponim te fese qe me dhane turqit.....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •