xim problemi nuk qendron se domosdo duhet te konvertohet mirpo patjeter duhet te sundoje islami ne familje nuk besh psh...nese femra eshte katolike dhe te bashkjetoje si katolike me burrin musliman per ket e kam fjalen.
e ke gabim sepse ska njeri pa mekate
a nuk e meriton zoti qe ti rrespektohen urdhrat e tij
a nuk e meriton zoti te falenderohet per te mirat qe naj ka dhen
nese je musliman e ke obligim namazin sepse namaz kan be edhe pejgamberet edhe pse kan qen te ruajtur nga mekatet
zoti ne kuran thot se njerzit dhe gjinet nuk i krijova per asgje tjeter pos te me adhurojn
Kuranin e di mjaft mire se cfare shkruan sepse ne xhami vija 6 vjet rrjesht kur isha e vogel po problemi erdhi kur une u rrita dhe i mora te gjtiha fete me rradhe.....
Une respektoj urdherat e nje zoti tim qe nuk ka emer eshte nje zot paa emer eshte nje force ,falenderoj te mirat qe me ka dhene deri tani(zotin per mua secili e imiton me emrin e tij me fene qe ka nevoje te besoje)
por puna eshte se vetem te mirat qe me dha nuk mjaftojne per jeten e sotme
..........duhet te kesh nje llogjike jashte kuranit ose nje feje tjeter qe te perballoshesh kete jete te eger....
Respekt per ty ....
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
po po te kuptoj duhet te sundoj islami ne familje dhe femijet e ka obligim qe ti edukoj tju mesoj islamin mirpo gruan nese eshte katolike apo tjeter fe nuk guxon tja ndaloj qe ajo ti kryej ritet e saja fetare sepse e kemi te ndaluar ta pengojm ne keto gjera detyra jon eshte vetem ti tregojm per islamin nese ajo do ather le ta pranoj me vet deshir nese nuk do sguxojm qe tja ndalojm fen qe e ka
natyrisht pasi ne e kemi te ndaluar alkoholin dhe mishin e derrit nuk deshirojm qe keto ti kemi ne shtepi mirpo nuk guxojm qe ta pengojm qe ajo te praktikoj fen e saj
Krijoni Kontakt