Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 34
    Citim Postuar mė parė nga Don't Lexo Postimin
    e di ti mi yll qe e ke te ndaluar te postosh ke temat e mi looool
    Une vdes per tema kaq interesante....
    pse je kaq i keq dhe sme le dhe mua te mesoj nga ty...?
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    qdo njeri eshte mekatar por me i miri prej tyre eshte ai qe pendohet
    mbase dhe po
    une mundohem te mos bej keq ne asnje njeri edhe keshtu skam nevoje te falem.....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Une vdes per tema kaq interesante....
    pse je kaq i keq dhe sme le dhe mua te mesoj nga ty...?
    cafsh mu do mesosh nga une --> po deshe dije qe sdo shkoje larg do dalesh ne qytet me shale 8 dhe 4 quna/goca per dore dhe nje kenaqesi tjeter qe mund te ofrohet nga mesimet e mia "divorci"

--

cafsh mu mos eja.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    xim problemi nuk qendron se domosdo duhet te konvertohet mirpo patjeter duhet te sundoje islami ne familje nuk besh psh...nese femra eshte katolike dhe te bashkjetoje si katolike me burrin musliman per ket e kam fjalen.

Citim Postuar mė parė nga Don't Lexo Postimin
    cafsh mu do mesosh nga une --> po deshe dije qe sdo shkoje larg do dalesh ne qytet me shale 8 dhe 4 quna/goca per dore dhe nje kenaqesi tjeter qe mund te ofrohet nga mesimet e mia "divorci"

--

cafsh mu mos eja.
    na shkrive mo tu mbyllte e mendjes mysliman qenke ti?
    Une do martohesh me ty ne fillim do falesha edhe pastaj aha

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    mbase dhe po
    une mundohem te mos bej keq ne asnje njeri edhe keshtu skam nevoje te falem.....
    e ke gabim sepse ska njeri pa mekate

a nuk e meriton zoti qe ti rrespektohen urdhrat e tij
    a nuk e meriton zoti te falenderohet per te mirat qe naj ka dhen

nese je musliman e ke obligim namazin sepse namaz kan be edhe pejgamberet edhe pse kan qen te ruajtur nga mekatet

zoti ne kuran thot se njerzit dhe gjinet nuk i krijova per asgje tjeter pos te me adhurojn

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar mė parė nga Kronikė Lexo Postimin
    xim problemi nuk qendron se domosdo duhet te konvertohet mirpo patjeter duhet te sundoje islami ne familje nuk besh psh...nese femra eshte katolike dhe te bashkjetoje si katolike me burrin musliman per ket e kam fjalen.
    Qellimi asht mos ti pengohen njani tjetrit ne fe,

pershkak se femija i takojn burrit. d.m.th. femija jan musliman, po edhe nese e kan nanen krishtere nuk pengon.

nese je musliman e ke obligim namazin sepse namaz kan be edhe pejgamberet edhe pse kan qen te ruajtur nga mekatet

zoti ne kuran thot se njerzit dhe gjinet nuk i krijova per asgje tjeter pos te me adhurojn
    Kuranin e di mjaft mire se cfare shkruan sepse ne xhami vija 6 vjet rrjesht kur isha e vogel po problemi erdhi kur une u rrita dhe i mora te gjtiha fete me rradhe.....
    Une respektoj urdherat e nje zoti tim qe nuk ka emer eshte nje zot paa emer eshte nje force ,falenderoj te mirat qe me ka dhene deri tani(zotin per mua secili e imiton me emrin e tij me fene qe ka nevoje te besoje)
    por puna eshte se vetem te mirat qe me dha nuk mjaftojne per jeten e sotme
    ..........duhet te kesh nje llogjike jashte kuranit ose nje feje tjeter qe te perballoshesh kete jete te eger....
    Respekt per ty ....

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga Kronikė Lexo Postimin
    po po te kuptoj duhet te sundoj islami ne familje dhe femijet e ka obligim qe ti edukoj tju mesoj islamin mirpo gruan nese eshte katolike apo tjeter fe nuk guxon tja ndaloj qe ajo ti kryej ritet e saja fetare sepse e kemi te ndaluar ta pengojm ne keto gjera detyra jon eshte vetem ti tregojm per islamin nese ajo do ather le ta pranoj me vet deshir nese nuk do sguxojm qe tja ndalojm fen qe e ka

natyrisht pasi ne e kemi te ndaluar alkoholin dhe mishin e derrit nuk deshirojm qe keto ti kemi ne shtepi mirpo nuk guxojm qe ta pengojm qe ajo te praktikoj fen e saj

Mendim shume i sakte......

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •