Close
Faqja 14 prej 15 FillimFillim ... 412131415 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 142
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Hahaahaaaa cfar qenkemi mor vesh bashk
    Kush te tha qe jem mar vesh ??

A ke ti qaj qe the tek nenforumi musliman qe jam musliman , para dy ditve ???

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Ky nuk eshte kurgjo tjeter vec se nje genjeshtar sa eshte kon musliman (kishem) ky kurr se ka pas kete firm qe ka tani dmth ka pas urrejtje per shqiptaret (budall) kurse tash ka nje firm interesante "Shqiperia e Shqiptareve vdekje tradhetarve" ty apet nuk duhet te besojm sepse edhe kombin shqiptar mundesh me tradhtu dhe me bashkpunu me serb sepse je njeri me dy fytyra keshtu po thu ti un spo thom vet po kallxon qe je me dy fytyra,sa ishe musliman shqiptaret nuk i dojshe?? kurse tash behesh se kishem kam dashni per shqiptaret,sa i perket firmes time un qe nga fillimi kam pas keshtu ndesh jom taliban ndesh sjom une keshtu ka me pas ikk tash tradhtar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga The_Capital : 13-03-2010 mė 09:23
    Burri 1 X flet !

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Ti ke nje problem,mundohesh te bindesh te tjeret se ti ke te drjte (ose ju ).Leri ore te tjeret te besojn sipas mendimit te vet.Une te kam then nje here,kam qene musliman qe falja 5 vaktet ,por kur e pash se kjo gje ishte anti nacionaliste dhe imponuse e gjuhes dhe zakoneve te nje vendi tjeter u terhoqa dhe ndihm shum mire.
    Jo ti ke problem sepse mundoesh qe ti bindish tjeret te besojne ne genjeshtrat e tua.

Ti thua se ne Kuran thuhet se Universi mbeshtjellet me 7 kate qiej!!!!
    Dhe une them QE TI GENJEN ngase ne asnje vend kete nuk e thot Kurani.

Okay Bakri im , remi im.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Citim Postuar mė parė nga Suhejbi Lexo Postimin
    Ky nuk eshte kurgjo tjeter vec se nje genjeshtar sa eshte kon musliman (kishem) ky kurr se ka pas kete firm qe ka tani dmth ka pas urrejtje per shqiptaret (budall) kurse tash ka nje firm interesante "Shqiperia e Shqiptareve vdekje tradhetarve" ty apet nuk duhet te besojm sepse edhe kombin shqiptar mundesh me tradhtu dhe me bashkpunu me serb sepse je njeri me dy fytyra keshtu po thu ti un spo thom vet po kallxon qe je me dy fytyra,sa ishe musliman shqiptaret nuk i dojshe?? kurse tash behesh se kishem kam dashni per shqiptaret,sa i perket firmes time un qe nga fillimi kam pas keshtu ndesh jom taliban ndesh sjom une keshtu ka me pas ikk tash tradhtar.
    O ZOT kush flet per patrotizem! Po serbin e ke ti komshi jo une dhe ati ja keni puth ****** sa ishit ne sundim te serbve.Tani qe ju cliroj perendimi po e hidhni shurren perpjet e jeni bo me arabt.Pse nuk erdhen arabt me ju cliru,ose pse shum nga shtetet islamike nuk ju njofin.Po ju jeni mosmirnjohes,e mos na folni per patriotizem se me bo me ju heq kufit juve nuk ngel kush ne kosove po te gjith ne perendim shkoni,e asnje prej jush nuk shkon ne arabi te ato magjypat
    Revolution 1848

Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    O ZOT kush flet per patrotizem! Po serbin e ke ti komshi jo une dhe ati ja keni puth ****** sa ishit ne sundim te serbve.Tani qe ju cliroj perendimi po e hidhni shurren perpjet e jeni bo me arabt.Pse nuk erdhen arabt me ju cliru,ose pse shum nga shtetet islamike nuk ju njofin.Po ju jeni mosmirnjohes,e mos na folni per patriotizem se me bo me ju heq kufit juve nuk ngel kush ne kosove po te gjith ne perendim shkoni,e asnje prej jush nuk shkon ne arabi te ato magjypat
    Mua edhe po te me thirrin ne EU dhe te rri ulur dhe te me vin paret duke nejtur se nuk kisha me shku shoki jem po ti genjeshtar svyn njeri sikur ti me dy fytyra qka vyn a?? masi i tradhtove vllaznit musliman dhe tash fol qkas per arab dhe tash mu me qun injorant dhe te tjeret ti dikur i tradhton edhe vllaznit shqiptar ohh burr se ti je me dy fytyra ski qka fol mo ikkk marre marree..
    Burri 1 X flet !

Mua edhe po te me thirrin ne EU dhe te rri ulur dhe te me vin paret duke nejtur se nuk kisha me shku shoki jem po ti genjeshtar svyn njeri sikur ti me dy fytyra qka vyn a?? masi i tradhtove vllaznit musliman dhe tash fol qkas per arab dhe tash mu me qun injorant dhe te tjeret ti dikur i tradhton edhe vllaznit shqiptar ohh burr se ti je me dy fytyra ski qka fol mo ikkk marre marree..
    Mos u merzit,i ka jeta keto gjera,ty te ka ra per pjese serbi,e tani arabi, e mu gjergj kastioti
    Revolution 1848

Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Mos u merzit,i ka jeta keto gjera,ty te ka ra per pjese serbi,e tani arabi, e mu gjergj kastioti
    Me mire per ty ish kon me lan firmen e dua Ismajl Celmajlin se at'her se ke dasht a tash tu eshte kthy dashnia ..
    Burri 1 X flet !

Me mire per ty ish kon me lan firmen e dua Ismajl Celmajlin se at'her se ke dasht a tash tu eshte kthy dashnia ..
    O ZOT,ti dukesh qe je Arab,as shqip nuk din me shkrujt,e ke perzi me elif
    Revolution 1848

Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    O ZOT,ti dukesh qe je Arab,as shqip nuk din me shkrujt,e ke perzi me elif
    Un me par kisha me zgjedh te jem analfabet se sa tradhtar..
    Burri 1 X flet !

Un me par kisha me zgjedh te jem analfabet se sa tradhtar..
    Rilindasit shqiptar jan munduar qe populli jon te mos ngeli analfabet dhe ja arriten qellimit,me perjashtim te atyre qe mesonin arabisht ne vend te shqipes,ato ngelen analfabet ne shqip athere dhe sot e kesaj dite shifen pasojat
    Revolution 1848

Faqja 14 prej 15 FillimFillim ... 412131415 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •