Postuar mė parė nga gloreta me ne fund e vure re ti te kapa sa here qe ti shkruan te ndjek pas po ti eh o mete me vete Mi magst du auch einen stück Torte. epo dhe torten e marrim se sbehet qameti nuk jam ne diete hahahaaa
Postuar mė parė nga gloreta Takohemi te Bahnhofi ok te bahnhofi ju pres une
ke kush Bahnhof??se ka shume mi
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Postuar mė parė nga Tironcja_BLN ke kush Bahnhof??se ka shume mi Ku e di une te bahnhofi ganz in der nähe Flughafen
Postuar mė parė nga Tironcja_BLN ke kush Bahnhof??se ka shume mi Te marte dreqi o kurnace. Per nji kafe te dridhet dora. yyyyyyy
Unė jam njeri i thjeshtė. Kėnaqem me pak. Mė mjafton mė e mira.
Postuar mė parė nga gloreta Ku e di une te bahnhofi ganz in der nähe Flughafen ke Hauptbahnhof ate kom afer
Postuar mė parė nga 2043 Te marte dreqi o kurnace. Per nji kafe te dridhet dora. yyyyyyy mos ma quaj kurnace hajde parate
Postuar mė parė nga 2043 Te marte dreqi o kurnace. Per nji kafe te dridhet dora. yyyyyyy hahahahaha sa kam qesh dy kafe nga une!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Postuar mė parė nga 2043 Te marte dreqi o kurnace. Per nji kafe te dridhet dora. yyyyyyy ueeeeeeeeee kush tha mer do ta paguj dhe ty kafen mos na u merzit plak i keq
Postuar mė parė nga Tironcja_BLN ke Hauptbahnhof ate kom afer Me cilin U-Bahn kann ich zu dir kommen Mi Lisaaaaaaaaaaaaaaaa was machst du mi schlafen
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt