Gjithashtu .
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
ej mos u grindeni ua paguaj une hahah...vetem me trg ku do te jeni ju dy...qe me heret te shkoj e te them....paguaj dy kafe....do vine nja dy veta...hahah
ose pse nuk e bon mi sinfoni ti nja dy kafe dhe merni ne lokal.....hahah...e dine ate humorin kur nja dy veta marin nga shtepia cocacolat dhe i thune kamarjerit..j.kemi ardhur me masfartin
tone...hahah.........kete "mastrafine"..e di se nuk e kutponi.....;0
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tetovarja87 : 12-03-2010 mė 09:43
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Po sa zemėr gjerė qė je mi tetovare. Atė mastrafin unė e kuptoj shumė mirė megjithėse nuk e di nga e ka prejardhjen
Unė e ti mund tė takohemi mė lehtė se me kėta tė tjerėtdoja tė them se nuk kalojmė kufirin pėr t`u takuar loool
Love has no limits
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Nje kafe me glorin,tetovaren,SinFonine@ sa do me shijonte tani mbas bukeeeee....ejani shpejt me teten!
Me teta Verėn nuk pihet kafe fare fare...mė mirė tė hamė njė drekė por duhet tė hapet tema mė parė...pupupupupupu sa mendime mė vijnė kur mė fillojnė pushimet e javės...
Sa pėr kafe,doja tė pija me njė strugane...
Hmmmm sa dini te zgjidhni Ju!Une do pija nje kafe me teta Veren!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Krijoni Kontakt