Close
Faqja 40 prej 54 FillimFillim ... 30383940414250 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 391 deri 400 prej 538
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    o Gimi o krejt e kote eshte me fol me juve, o eshte mallkim i njeriut me u marr me juve, ju jeni teper te verber me dallu dicka.

Eshte mallkim i madh i popullit shqiptar qe ka individe si ju, por mos harroni se kjo eshte profeci e atij turkut, qe po plotesohet 'pas do te na keni tere jeten'. Kur behet qifti i haxhi qamilisteve me kritiku dike, atehere vaj halli per ate popull

A pe njeh kete, sic e tha Drague, po te ishte xhaxhi do te dinte se si te mirreshin me qiftin e ketij

http://doctorbulldog.files.wordpress...al-asheikh.jpg

(shyqyr qe ua lavderuan juve islamin keta se kete t'u maru krejt)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 08-03-2010 mė 19:27

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga Rroni01 Lexo Postimin
    jO JO GIMCHE,
    jo jo nuk eshte keshtu... besom se jo ... ky njeri eshte i manipuluar dhe i perulur maksimum.... sikur qe shume hoxhallare i manipolojne dhe i rrahin... qashtu edhe ketij njeriu askush nuk ka mujt mi bo kurgjo e qka me i ba? ja kan montu beso!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pershendetje
    O burr e di qysh ndihesh ti edhe e di qysh ndihen Katolikt mirpo ne raste te tilla (e kem parasysh qe njeri i gjall gabon) duhet me kerku falje publike, kijameti sbahet bre burr, ma e ran per neve osht kur e ndegjojm qit video se sa per juve si Katolik, se edhe ju e dini po skandal osht mirpo na kur i kujtojm sakrificat tona pasha Zotin flokt na u zbardhen (ne menyr figurative) eh qata duhet me dit me u gjind mirpo hala ma keq osht kur bon gabim edhe vazhdon

i/e regjistruar Maska e Rroni01
    Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    355
    shihe shihe,,,,,,,,

o burr ky eshte i verteti Anton Kcira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-04-2009
    Postime
    368
    A nuk e ditka Kēira se terroristi e krimineli nuk ėshtė ekzemplar pėrfaqėsues as i kombit, as i fesė? A nuk e ditka Kēira se Patriarku i kishės serbe, Pavle, i bekonte ditėn pėr diell, faqe botės, kriminelėt kur niseshin pėr Srebrenicė e Drenicė? Nuk e ditka Kēira se bijtė e popullit shqiptar nuk i kėrkuan bekim as priftit, as hoxhės kur u nisėn drejt vdekjes pėr liri si mė 1911 si mė 1990 e kėtej (pa pėrmendur datat e tjera tė shumta)? A nuk e ditka Kēira se tė rėnėt pėr liri janė tė shenjtė, shahitė, dėshmorė, kudo e kurdo qė bien hapėsirave tė kėtij globi. Thashė, TĖ RĖNĖT PĖR LIRI.
    Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.

Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    355

BESOJ SE ESHTE KY I VERTETI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BESO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SKE NEVOJ ME BESU ASAJ VIDOJE TE MANIPULUEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OH DO TE DALE E VERTETA NE SHESH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642

Zyra Ipeshkvore deklarohet rreth rastit Kqira

"Raste tė tilla tė mos lejohet tė bėhen shkas ose rast lėkundjeje mirėbesimi, tolerance, bashkėpunimi dhe bashkėjetese vėllazėrore ndėrmjet shqiptarėve".

Zyra e Ipeshkvit tė Kosovės ka lėshuar njė deklaratė rreth fjalimit ofenduese tė priftit Don Anton Kqira, e mbajtur nė Maj tė vitit 2007. Deklaratėn nė tėrėsi mund ta lexoni mė poshtė.

Kohėve tė fundit qarkullon njė incizim anonim dhe i pjesėrishėm (nė web faqen youtube.com), lidhur me fjalėn e rastit tė Don Anton Kqira nė njė tubim nė Detroit (nė vitin 2007).

Don Anton Kqira, edhe pse me prejardhje nga Kosova, tash 20 vjet nuk ėshtė mė nėn jurisdiksionin e Ipeshkvisė sė Kosovės, dhe si i tillė pėrgjigjet vetėm para autoriteteve kishtare nė Detroit, ku edhe vepron.

Ne e dimė qė autoritetet e shumta, kishtare politike dhe kulturore, nga tė gjitha trojet shqiptare e kanė njohur si kontribues tė madh dhe mbėshtetės tė fortė tė ēėshtjes sonė kombėtare, nė SHBA. Kontributi i tij ishte i madh, sidomos pėr lirinė dhe pavarėsinė e Kosovės. Kėtė gjė e dinė dhe mund ta dėshmojnė tė gjithė ata qė e njohin ose kanė pasur mundėsi ta takojnė nė aktivitetet e ndryshme qė janė organizuar nė Amerikė. Te ky njeri tė gjithė kanė gjetur mikpritje, mirėkuptim, pėrkrahje dhe bashkėpunim vėllazėror.

Kėto rrethana na bėjnė tė shqetėsohemi shumė dhe na befasojnė fjalėt e tija, gjė qė nė asnjė mėnyrė nuk e paraqet jetėn dhe qėndrimet e tija tė mėparshme nė ēėshtjen kombėtare dhe ndėrfetare tek ne shqiptarėt. Si duket shprehjet e vrazhda ishin njė ēėshtje mllefi, zemėrimi dhe hidhėrimi, e mos tė themi edhe dėshpėrimi, pėr rrethanat nė tė cilat ai gjendej nė momentin e kėtij fjalimi.

Prandaj, Ipeshkvia e Kosovės nuk i ndanė nė asnjė mėnyre qėndrimet e tilla, tė cilat nuk pėrputhen me besimin e krishterė, si dhe me qėndrimet e Kishės sonė, e as me veprimet e tija tė mėparshme.

Ftohen tė gjithė, qė nė raste tė tilla tė individėve tė caktuar, siē e kanė pohuar nė bisedėn e tyre tė kėtyre ditėve Ipeshkvi ynė, Imzot Dodė Gjergji dhe Kryemyftiu i Kosovės, z. Naim Tėrnava, tė vihen para pėrgjegjėsisė personale dhe tė mos lejohen tė bėhen shkas ose rast lėkundjeje mirėbesimi, tolerance, bashkėpunimi dhe bashkėjetese vėllazėrore tek ne shqiptarėt.

Zyra e Ipeshkvit

Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    355

SHIHENI TE GJITHE.,.. NDEGJONI MIRE..... OOOOO SA VESHTIRE KUR TE SHPIF NDOKUSH GJERA TE TILLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    355
    Letėr e Dom Anton Kēirės, drejtuar bashkėkombasve kudo ndodhėn!

Te nderuar vllezer e motra shqiptare,
    kudo qe ndodheni ne trojet tona etnike apo neper bote.

Kam nderin t’ju drejtohem nepermjet kesaj letre te hapur per te sqaruar te gjithe bashkeatdhetaret dhe bashkekombasit e mij, bashkepunetoret dhe besimtaret e te gjitha feve te hapesires shqiptare, ne lidhje me nje video montazh te publikuar ditet e fundit ne Internet ne faqen youtube, ku paraqiten pjese te shkurtuara te nje fjalimi te mbajtur nga ana ime ne nje aktivitet te shoqates se Intelektualeve te organizuar ne Kishen Katolike te Shen Palit ne Detroit, me teme “Kosova ne prage te pavarsise”. Gjithashtu ne kete video montazh ne menyren me histerike jane bere ilustrime fotografike te ngjarjeve me tragjike te ndodhura ndonjehere ne te gjitha trojet tona etnike dhe qe nuk kane asgje te perbashket me permbajtjen e fjalimit tim.

Do te doja ta nisja kete sqarim duke thene disa fjale ne lidhje me aktivitetin tim ne Kishen Katolike te Shen Palit ne Detroit.

1. Gjate gjithe aktivitetit tim fetar ceshtja jone kombetare ka qene dhe mbetet parathenia e cdo iniciative apo veprimtarie te drejtuar nga ana ime.

2. Kisha qe une drejtoj eshte dhe do te mbetet nje vater e besimit dhe e atdhedashurise per te gjithe shqiptaret.

3. Vleresimi dhe respekti per cdo shqiptar pavaresisht besimit te tij fetar ka qene dhe mbetet kryefjala e aktivitetit tim 43 vjecar.

4. Kam marre pjese ne te gjitha demontratat paqesore te shqiptareve te Amerikes, perpara Institucioneve Amerikane per sensibilizimin dhe nderkombetarizimin e ceshtjes se Kosoves.

5. Kam udhehequr dhe organizuar takime me zyrtare dhe perfaqesues te larte te Shtetit Amerikan ne mbrojtje te ceshtjes sone kombetare.

6. Kam drejtuar komunitetin e shqiptareve te Detroitit ne fushaten e mbledhjes se ndihmave financiare per Ushtrine Clirimtare te Kosoves, si dhe kam ofruar gjithcka kam patur vete ne ndihme te kesaj ceshtjeje.

7. Kam organizuar dhe drejtuar te gjitha nismat dhe tubimet ne perkrahje te pavaresise se Kosoves derisa kjo enderr shumevjecare e shqiptareve u be realitet.

Per sa me siper ekzistojne prova dhe fakte historike te aktivitetit tim 43 vjecare, te cilat me kenaqesi mund t’ja veme ne dispozicion cdo Shqiptari te interesuar.

Ne vazhdim do te doja te sqaroja te gjithe lexuesit e kesaj letre ne lidhje me permbajtjen e pjeseve te montuara te videos se publikuar ne youtube.

Une kam marre pjese ne nje takim te organizuar nga shoqata e Intelektualeve Shqiptaro-Amerikan ne Michigan ne daten 13Maj 2007, takim i cili zhvillohej per te denoncuar dhe per te shprehur indinjaten ne lidhje me nje akt terrorist te mbetur ne tentative ne bazen ushtarake te Fort Dix ne New Jersey, ku u gjeten fajtor dhe me vone u denuan me burgim te perjetshem tre Shqiptare te lindur ne trojet tona etnike qe aktualisht ndodhen brenda shtetit te Maqedonise. Kjo ngjarje e rende kishte ndodhur 5 dite perpara mbajtjes se ketij takimi. Njekohesisht takimi zhvillohej ne perkrahje te pavaresise se Kosoves, e cila ndodhej ne hapat e fundit te pergatitjes dhe deklarimit te saj perfundimtar. Deshiroj te sqaroj se megjithe njoftimin e bere per kete aktivitet te rendesishem per kohen kur ai mbahej, pjesmarrja ka qene jashtezakonisht e vogel, madje ne salle nga disa pjesmarres mungonte edhe serioziteti apo vleresimi i duhur i aktivitetit. Fjala ime aty ka shprehur ne menyre emocionale indinjaten ne lidhje me ngjarjen e bazes ushtarake te Fort Dix te New Jersey-it, dhe ndoshta fjalori i perdorur nga ana ime ne ket rrethana nuk ka qene i perzgjedhur mire dhe me kujdes. Sa per sqarim, une kam shprehur indinjaten time qe tre shqipetare te marrin guximin per te marre pjese ne nje akt te tille terrorist te mbetur ne tentative kunder interesave Amerikane dhe vecanerisht ne nje baze ushtarake Amerikane, e cila ka strehuar 20,000 refugjate te ardhur nga Kosova, gjate luftes.
    Duke e vleresuar kete si nje akt te pamoralshem tradhetie dhe te nxitur nga individe ekstremiste fetare, pa marre parasysh detyrimin e madh moral qe ne si komb kemi dhe do te kemi ndaj shtetit Amerikan, kam shprehur hapur indinjaten time personale per kete ceshtje. Une ne fjalimin tim kam dashur te them se: Ashtu sic u masakruan 260 mije muslimane ne Bosnje, ashtu do te ishin vrare dhe masakruar 1.9 milione Shqiptare ne Kosove po te mos ishte nderhyrja ushtarake e NATO-s e drejtuar nga Shtetet e Bashkuara te Amerikes. Cdo interpretim tjeter eshte nje keqperdorim i qellimshem i fjalimit tim, dhe nje nxitje e paster e urrejtjes nderfetare mes shqiptareve nga individe ekstremiste fetare, nga ish sherbetore te UDB-se jugosllave, nga komuniste ateiste te shitur dhe te blere qindra here, te cilet komuniteti Shqiptar i Detroitit i ka identifikuar me kohe dhe i njeh shume mire. Une gjate gjithe aktivitetit tim e kam konsideruar ceshtjen kombetare si paresore dhe ceshtjen fetare si dytesore dhe ne sherbim te pasurimit shpirteror te Shqiptareve. Ketu ne Detroit te SHBA-ve kam bashkepunuar ngushtesisht me te ndjerin Imam Vebi Ismaili, nje klerik shembullor i fese muslimane si dhe nje patriot i madh ne perkrahje te ceshtjes sone kombetare. Kam bashkepunuar ngushtesisht me te ndjerin Baba Rexhep dhe Teqene Bektashiane ne te gjitha menyrat e mundshme dhe ne te gjitha organizimet me karakter kombetar dhe patriotik. Asnjehere gjate karieres sime nuk i kam dalluar Shqiptaret nga besimi i tyre fetar, dhe e cmoj harmonine nderfetare te Shqiptareve si nje cilesi fisnike, vlere dhe dimension i cmuar moral.

Duke e mbyllur kete leter deshiroj te theksoj se askush nuk mund te gjykohet nga pjese te shkurtuara te nje video montazhi disa minutesh, kur flitet per nje aktivitet patriotik ne sherbim te Ceshtjes Shqiptare per me shume se 43 vjet. Kjo video eshte pergatitur nga individe ekstremiste dhe te shitur per qellime te caktuara, te cilet megjithse kane kaluar tre vjet nga tentativa per akt terrorist kunder Amerikes, akoma nuk e kane denuar ate publikisht. Ne si Shqiptare kudo ku jetojme, jemi dhe duhet te jemi mirenjohes per jete Shteteve te Bashkuara te Amerikes per kontributin vendimtar ne zgjidhjen perfundimtare te Ceshtjes Shqiptare. Ky detyrim I madh moral ndaj Amerikes eshte njekohesisht edhe testimi me i mire qe mund ti behet patriotizmit te cdo Shqiptari.
    Duke ju pershendetur, i uroj cdo shqiptari, kudo ku ndodhet, dhe pavaresisht krahines, apo perkatesise fetare suksese, mbaresi dhe shendet ne familjet e tyre, si dhe i uroj Kosoves, Shqiperise dhe te gjitha trojeve tona etnike bashkim dhe zhvillim te shpejte si partnere dinjitoze te Amerikes dhe Bashkimit Evropian.
    Zoti i bekofte Shqiptaret kudo qe jane!
    Zoti e bekofte Ameriken!
    Dom Anton Kēira

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga Rroni01 Lexo Postimin
    OOO TI GIMCHE....
    mos fol ashtu!!!
    O Rroni, unė ty te pershendes perzemersisht dhe e kuptoj zemren tėnde tė mirė, por nuk mjafton ne kete situatė.

Ėshtė po ai prif dhe ndodhė se edhe prifta te tjerė e sjellin komunitetin katolik ne situata te keqija - para aktit te kryer!!.

Rroni vėlla, prifti me deshirė dhe vet - vullnetarisht e ka zgjedhur rrugen qe tė jetė prift, prandaj ai e ka vendin te besimtarėt me Ungjill ne dorė dhe nė sherbim tė Zotit, te Kishes sė krishtit dhe Sakramenteve e jo ne tubime, politika dhe pollavra.

Me vjen keq per gjendjen e don Antonit dhe e tė gjithė katolikve shqiptar, por mendoj se ai ka kontribuar per kėtė gjendje. Kjo duhet tu sherbej te gjithė priftave dhe ta ulin koken, te mbledhin mend dhe mos tė perzihen ne ēdo vend, apo vend e pa vend. Kjo eshe duke ndodhur mik, nuk lėjnė vend pa hy dhe te gjitha deshirojnė dhe luftojnė qe ti kenė nen kontrollė deri edhe nė OJQ-tė, atėher e lejon Zoti skandallin dhe turpin dhe ne duhet mbyllur gojen dhe jemi na te krishterėt, besimtarėt qe i vuajmė dhe detyrohemi te jemi ne gjendje te keqe, tė skuqemi para tė tjerėve.

Unė e dij konfliktin ne mes te komunitetit shqiptar ne Detroid, kryesisht nė mes tė don Antonit dhe Luigj Gjokes, konflikt me vite por qe i fundit eshte lidhur me "Qendren kulturore shqiptare" ku edhe kėtė qender insiston ta ketė don Antoni nen kontrollė!!!!!

Kėtu ka plasur edhe sherri dhe si pasojė u plasua edhe videoja, ndersa shqiptarėt e ngratė nuk po e kuptojnė, ky sherr i ndikuar nga satani dhe qe burimin e ka nė karrier dhe luftė interesash, por u fut zjarri nė mes tė vėllezėrve shqiptar dhe nuk eshte aspak e mirė dhe nuk ka Frymė tė Zotit potr te djallit. Kush ka mend largohet nga kjo.

Kjo eshte tmerr, pikėrisht ēka na porositė Krishti mos tė ndodhė, kjo eshte duke na ndodhur.

O musliman, jo pse u treguat te mirė as tolerant, jeni treguar shumė urrejtes, shpirtngushtė dhe hakmarrės dhe aspak human, por realisht u erdhi dita dhe mshojani. Vet don Antoni dhe donat e tjerė u dhan mundesinė juve edhe botes tė flasin dhe tė vlersojnė mbi "fėmijėt e Hyjit".

Dhasht Zoti dhe i lutna t'madhit Zot nė kėtė kohė tė kreshmeve dhe agjerimit qe kemi, kohė agjeruese ku ndoshta gjysma e priftave tanė as qe e kujtojnė dhe as qe agjerojnė bile, qe sa ma shpejt ti zbuloj Zoti hipokritet dhe mashtruesit, te gjithė ata qe nuk i perkasin, qe nuk i perngjajnė Krishtit, por qe janė tė veshur me masken e Krishtit ndersa veprat e tyre janė tė botes, tė zbulohen dhe tė shihen me sy dhe tė degjohen me veshė.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 08-03-2010 mė 19:55
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    355

Don Anton Kcira ėshtė njeri, besimtar dhe prift i Mirė!!!

Sa e dhimbshme eshte kjo pjese e montazhit qe i atribohet Priftit te Madhe Shqipetare!!!
    Por nuk duhet preokupuar shume sepse edhe kunder Krishtit jane shpifur dhe shpifen shume gjera... e prandaj i themi don Antonit: KURAJO O VELLA KURAJO!!!
    KE GUXIM DHE JII I FORTE!!!
    DIJE QE KE VELLEZER GJITHKUND DHE JEMI ME TY!!!
    E DIME MIRE SE JE I MANIPOLUAR DHE I MONTUAR!!!
    POR, MOS KE MERAK FARE SEPSE JEMI ME TY!!!

NJE FJALE GOJE APO NJE MESAZH PERKRAHJEJE E KE NGA TE GJITHE SHQIPETARET QE JETOJNE NE KETE BOTE TE MREKULLUESHME....

E ATA QE JETOJNE NE BOTE TE MALLKUAR....

MALLKIMI DO TI GJENE!!!

PA MERAK.

Faqja 40 prej 54 FillimFillim ... 30383940414250 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •