Jam shume dakort por them mos ka ndonje gje shtese qe pavaresisht se futesh mos jete me ne startup, prandaj po pyes
Jam shume dakort por them mos ka ndonje gje shtese qe pavaresisht se futesh mos jete me ne startup, prandaj po pyes
have a little faith!!!
Mjafton ta heqesh tek vete opsionet e Messenger dhe ajo nuk starton me!
Tools-->Options-->Sign In-->Automatically run Windows Live Messenger when i log on to Windows Hiqi Tickun kesaj!
Forumi Shqiptar
My web (hobby): www.zonajuaj.com
rrofsh, ja kete se kisha pare flm edhe nje here
have a little faith!!!
Problem me Msn messenger
Pse me kerkon MSN cdo here para se te hap Hotmail (Posten) edhe nje here paswotin,kete nuk e kisha me heret por pasi bera dite me pare formatim te Pc dhe instalova ket te fundit ndodh kjo.
mundem qe ta heke kete disi qe te mundem ti hape letrat pasi te hapet messenger
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nici : 07-03-2010 mė 13:57
Nici a ke marre Update pas formatimit??
Me respekt,
Valdet Shala
Shkaqet e problemit mund te jene te shumta. Mbase mund te jete problem i perkohshem i rrjetit ose ndonje konfigurim i gabuar qe ke bere ti.
Zgjidhje te mundshme :
1- Kontrollo Firewall dhe shih mos ka bllokuar Messenger ( Porta 1863 TCP duhet te jete e hapur si tek router ashtu dhe tek firewall ).
2- Pastro Cache dhe Cookie. Menyre e shpejte dhe efikase eshte programi freeware CCleaner
Download
3- Kliko ne Start -> Run -> Shkruaj cmd
Pastaj fut siper rralles komandat e meposhtme :
a) regsvr32 softpub.dll
b) regsvr32 wintrust.dll
c) regsvr32 initpki.dll
d) regsvr32 MSXML3.dll
4- Mund te kesh marre virus/spyware dhe te ka ndryshuar file Hosts. Futu tek C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts dhe file hosts hape me notepad e me pas shto dy rrjeshta :
a)65.54.239.210 messenger.hotmail.com
b) 65.54.239.210 dp.msnmessenger.akadns.net
Nqs ato dy riga ekzistojne atehere pc jot mund te jete infektuar. Provo ti fshish rrjeshtat e tjere dhe ler vetem 127.0.0.1 localhost dhe ato dy rrjeshtat qe shtove me siper.
5- Nqs ke nje antivirus te mire bej nje skanim e shih mos ke marre viruse apo spyware. Per spyware te sugjeroj programin Spy Bot Search & Destroy. E gjen kollaj ne google.
Divide Et Impera
" Yo soy cubano, latinoamericano
y pa todos mis hermanos yo les quiero cantar"
Ju kisha lute per ndihm.
Kam windows live msn ne gjermanisht , me dergon emaile pa kontroll nuk e kam iden se si mundem ti ndali keto emaile qe dergohen pa deshir.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Selami2006 : 08-03-2010 mė 10:42
Mos lejoni qė imtėsitė tua prishin disponimin
Ka ndonje qe me ndihmon
Mos lejoni qė imtėsitė tua prishin disponimin
http://www.forospyware.com/Msncleane...leaner_eng.zip
provo njiher kte qe te dhash e skanon me kte dhe pastaj i jep restart.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Krijoni Kontakt