Nese po perdor AVG AntiVirus, ky mund te jete problemi. Provo ta ēinstalosh dhe perserite procesin e instalimit.
Nese po perdor AVG AntiVirus, ky mund te jete problemi. Provo ta ēinstalosh dhe perserite procesin e instalimit.
Jo, ideja ishte qe AVG AntiVirus mund te kishte mundesi qe te krijonte konflikte me instalimin e Messenger-it, por derisa ti nuk e ke instaluar atehere nuk eshte ketu problemi. Atehere mund te provosh te ēaktivizosh ose fikesh per disa minuta antivirusin aktual, dhe nderkohe instalo MSN-ne.
Gjithė tė mirat
Ne disa raste me nxjer dhe ket mesazh, cfar duhet ber qe mos ta nxjer me jet mesazh se Win Defender dhe Firewall i kam caktivizuar
Sigurohu qe ke marre gjithe ridatimet me te fundit per Windows Vista (me Windows Update) dhe qe Windows Live Messenger po e shkarkon nga kjo adrese, http://get.live.com/messenger .
Ēfare procesesh po veprojne ne kompjuterin tend per momentin? Bej nje skanim me HijackThis dhe postoji rezultatet ketu.
Lere lere se e rregullova, e kisha probl. tek security tek I explorer, gjithsesi rofsh
Pershendetje...
Une mbase do te thoja te shkoje tek Control Panel - User accounts
dhe aty te mundosh te caktivizosh User Account Control (UAC), qe jam i sigurte qe eshte on, jepi off.
Mbase ky informacion te ndihmon!
kur flas ne messenger dhe bej video-thirje te tjeret me shohin ndersa une nuk i shof pasi nuk me hapet ekrani i kameres qe duhet te shikoj personin tjeter.ju lutem me shpjegoni si duhet te veproj.
Krijoni Kontakt