Postuar mė parė nga
_MALSORI_
shtepite jane te vellezerve ciku ne lusen...vendi quhet fusha e thekres dhe ne kete vend kam fotografuar edhe qershite...te gjitha fotot perveq qershive dhe shteppive jane ne te bjeshkeve te korabit kurse shtepite dhe qershite jane te fshatit lusen...
me vjen shume keq qe udhetimin drejt majes me te larte te shqiperise dhe bjeshkeve te korabit une e bera ne menyre spontane dhe i pa pregaditur...kisha nje aparat te vohel fotografik dhe qe nuk dija edhe mire ta perdorja.....duke qene se dielli ishte shume i forte une e kisha te veshtire te fotografoja peisazh...pastaj une jam shume amator ne artin e fotografise dhe nuk di te bej foto edhe kur drita e diellit te verbon...kur shihja ne ekran cka kisha fotografuar kujtova se veq po lodhesha kot ngaqe dukeshin shume keq...dhe mora pak foto....kur i futa ne kompjuter fotot me peqyen dhe ja sot po i ndaj edhe me bashkeforumnistet e forumit shqiptar...plani im per kete vere eshte perseri ngjitja e majes me te larte te shqiperise i paisur tashme me nje altimeter per ta matur vete lartesine e piramides 4 por edhe me nje aparat me te mire fotografik ....shpresoj te fotografoj pamje te bukura te ketyre bjeshkeve por edhe foto nga natyra e bjeshkeve te tjera te kesaj zone...me kesmet edhe majen e gjallices dua ta pushtoj kete vere ne vazhden e pushtimit te majave me te larta te shqiperise...dhe te fotografoj qytetin e kukesit nga kjo maje....shpresoj....
Krijoni Kontakt