Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 46

SMS, pse duam t’ia lexojmë partnerit-es

Mesazhet e celularëve në çift, xhelozi, mungesë respekti dhe pasiguri?
    Milano - Itali, 28 Shkurt – Gjithmonë ka ekzistuar dëshira për të lexuar SMS – të e ardhura në celularin e burrit ose gruas, të fejuarit ose të fejuarës, të dashurës ose të dashurit dhe sipas një studimi kjo dëshirë është tepër e fortë e cila nuk na ndalon dot të mos bëjmë diçka të tillë.

Kjo gjë ka dhe anët negative të saj pasi ajo zakonisht tregon xhelozi, mungesë respekti dhe pasiguri dhe ka prije që të çojë drejt tradhtisë në një çift.

Çdo përmbajtje në mesazhet e celularit janë diçka personale dhe supozohet të mbeten të tilla deri në momentin që ne kërkojmë të shohim përmbajtjen kjo tregon një mungesë respekti në drejtim të partnerit dhe gjithashtu shfaq atë xhelozi duke menduar diçka, që mund të mos jetë e vërtetë.

Shpesh këto janë dhe arsyet të cilat çojnë në një krizë të vërtetë një çift pasi mungesa e besimit është në ndër gjërat primare në një lidhje dhe kur ajo humbet çdo gjë bëhet më e vështirë.
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Vallai vetem ta beje prove te ma preke telefonin me dore pa e shef ca e ka gjet . Une per vete sado kurioze mund te jem ama telefonin e huaj nuk e ngas . Keshtu qe te njejten gje pres edhe nga pala tjeter .
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Kur un nuk ja shikoj telefonin nje personit se çfar SMS,Numra apo Fotosh ka ne telefon ,as un nuk lejoj qe te ma preki njeri telefonin tim ,dhe nuk jam kurioze te shikoj se çfar ka ai/ajo person tjeter ne telefon .....i urrej kto gjera,se fundja fundit eshte nje gje private e personit
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Ne femrat e kemi njecik kete ves te keq
    Cdo njeri ka te drejten e tij te kete te fshejta personale...
    sa me shume kerkon aq me shume gjen.....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    E mira eshte qe te dy palet te jene te hapur ndaj njeri-tjetrit. Ka qelluar qe ti pergjigjem une cel. kur burri se ka patur me vete, ose ka qene ne gjume, dhe e kunderta. Nese ti i ve limite kjo vetem keqeson situaten. E ben partnerin dyshues.
    Nese ai te lejon t'ja kontrollosh cel. duhet ta lejosh dhe ti. Fundja cfare do fshehesh?
    Sms e shoqeve, apo familjareve? Apo ke shkruar dicka kundra partnerit tend? Une dhe burri kemi nje gje te mire qe nuk e perdorim fare text message. Burri im as nuk i hap voice message qe i le une. :P
    Keshtu qe nuk na ngelet shume per te kontrolluar.

ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anëtarësuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    mia@ nuk esht te vesh limite
    po te respektosh tjetrin
    nqs ti kontrollon çdo levizje dhe ne ket rast dhe tel per mesazhe apo nm
    do te thot qe ske besim
    dhe besimi ne pergjithsi mengon tek ata persona qe tradhtojn vet
    dhe mendojn qe te njeten gje u ben dhe partneri
    si i thon nje "fjale kujt i djeg nen kesul"
    ne 1 far menyre sikur do te ystifikoj dhe veten qe ja se bej veç un dhe partenri ka nm qe si njof apo mer mesazhe kshu apo ashu
    per mua esht idjotizem nuk ruhet njeri sot
    te jet per sherr sizhesh kur te duash mund te thuash dhe pse fluturoj miza veç per tu zen
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

i/e regjistruar Maska e iniciator
    Anëtarësuar
    18-08-2005
    Postime
    57
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    E mira eshte qe te dy palet te jene te hapur ndaj njeri-tjetrit. Ka qelluar qe ti pergjigjem une cel. kur burri se ka patur me vete, ose ka qene ne gjume, dhe e kunderta. Nese ti i ve limite kjo vetem keqeson situaten. E ben partnerin dyshues.
    Nese ai te lejon t'ja kontrollosh cel. duhet ta lejosh dhe ti. Fundja cfare do fshehesh?
    Sms e shoqeve, apo familjareve? Apo ke shkruar dicka kundra partnerit tend? Une dhe burri kemi nje gje te mire qe nuk e perdorim fare text message. Burri im as nuk i hap voice message qe i le une. :P
    Keshtu qe nuk na ngelet shume per te kontrolluar.

Shume e sakte. Njeriu sa me i hapur qe eshte aq ma pak fshehtesi ka. Ky ves eshte ideal per ata qe nuk mbajne nje "te dashur" EXTRA. Nuk ka ketu rol mosbesimi por transparenca .
    Ndryshuar për herë të fundit nga iniciator : 28-02-2010 më 11:06
    T'ia besosh fshehtësinë gruas,është njejtë si t'i fshehësh paratë nën xham.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Atehere ti Abela thua te ndahemi per nje cel?
    Burri im coc ka qejf ta shikoje cel. tim. Une nuk e ndaloj, por i them.'' Merre ta kam falur. E mbaj vetem per ty se nuk e kam fare te nevojshme.''
    Me familjaret e shoqerine komunikoj vetem me tel. shtepie.

ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anëtarësuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Atehere ti Abela thua te ndahemi per nje cel?
    Burri im coc ka qejf ta shikoje cel. tim. Une nuk e ndaloj, por i them.'' Merre ta kam falur. E mbaj vetem per ty se nuk e kam fare te nevojshme.''
    Me familjaret e shoqerine komunikoj vetem me tel. shtepie.
    mia@ me keq kuptove nuk thash te ndahesh
    lexoje çik me vemendje
    se ja kap thelbin
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Albela Lexo Postimin
    mia@ me keq kuptove nuk thash te ndahesh
    lexoje çik me vemendje
    se ja kap thelbin
    Albela me fjale jam dakort me ty, por ja qe realiteti te ben te pershtatesh. Meshkujt nga natyra jane dyshues. Nuk kane per te ndryshuar as per mua, as per ty.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •