Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 39
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar mė parė nga busavata Lexo Postimin
    ketu nuk asht fjala per muzik Rock te Serbis
    por nga ish - Jugosllavija
    e sa i perket G.Bregovic ai ishte vetemse nje antar i grupit Bijelo Dugme...
    Po edhe muzika e ish -Jugosllavise ka qene artificiale mu ashtu siq ka qene edhe shteti Jugosllav dhe kjo muzike kurre nuk i kaloj kufijte e ketij shteti dhe te degjohet diku jashte perveq ndonje individi qe permenda me larte.Nejse ,prape eshte qeshtje shije.
    Une per veten time ,pa dashur te shitem patriot,nuk i kam degjuar kurre.Kam qene shume i ri ,dhe jam rritur dhe pjekur me muzike te huaj.

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Po edhe muzika e ish -Jugosllavise ka qene artificiale mu ashtu siq ka qene edhe shteti Jugosllav dhe kjo muzike kurre nuk i kaloj kufijte e ketij shteti dhe te degjohet diku jashte perveq ndonje individi qe permenda me larte.Nejse ,prape eshte qeshtje shije.
    Une per veten time ,pa dashur te shitem patriot,nuk i kam degjuar kurre.Kam qene shume i ri ,dhe jam rritur dhe pjekur me muzike te huaj.
    temen e kam titullue Rock pa Patriotizem ...
    tek une penges ne ndegjim me ka prue Riblja Corba se paten kalue ne nacionalizem...

Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar mė parė nga busavata Lexo Postimin
    temen e kam titullue Rock pa Patriotizem ...
    tek une penges ne ndegjim me ka prue Riblja Corba se paten kalue ne nacionalizem...
    Ok Ok.Me fal.Kalofshit mire nen tingujt jugosllav

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    avash avash , qetesohu njehere. busavata i paralajmeroi ju patriotat qe te mos e perzini muziken me patriotizmin.

sa per dijeni , grupet muzikore te jugosllavise ishin me te degjuarat ne ballkan e ky eshte fakt.

nqs ke qene i ri dhe ske pase mundesi ti degjosh , atehere nga e di qe muzika e jugosllavise ka qene artificiale?

Eksperienca , fruti i urtesise miku im .

Mos merr hov kot heres tjeter.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Ok Ok.Me fal.Kalofshit mire nen tingujt jugosllav
    ska tinguj jugosllav prap nuk e ke kuptu qėllimin....

ROCK WITHOUT NATIONALISM

Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    avash avash , qetesohu njehere. busavata i paralajmeroi ju patriotat qe te mos e perzini muziken me patriotizmin.

sa per dijeni , grupet muzikore te jugosllavise ishin me te degjuarat ne ballkan e ky eshte fakt.

nqs ke qene i ri dhe ske pase mundesi ti degjosh , atehere nga e di qe muzika e jugosllavise ka qene artificiale?

Eksperienca , fruti i urtesise miku im .

Mos merr hov kot heres tjeter.
    Nuk i perzjeva muziken me patriotizem,bile as nuk permenda patriotizem.
    Fola per "vlerat"e kesaj muzike.

Normal edhe une thashe qe nuk jane degjuar me larg se ne ballkan.Te njejtin mentalitet kane ballkanasit.

PS.Ne vend te tyre degjoj Pink Floyd etj etj.Ka mundesi te zgjedhesh me mire sesa keta ,por prape eshte qeshtje shije.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    PS.Ne vend te tyre degjoj Pink Floyd etj etj.Ka mundesi te zgjedhesh me mire sesa keta ,por prape eshte qeshtje shije.
    Nuk ka lidhje Pink Floyd me kėtė apo i dėgjon per inat tė ketyre i perdor si zėvendsim e nese flasim pėr shije ēeshtja eshte tjeter mirpo nėse dėgjon pink floyd apo rryma tė njejta me ta at`here nuk ka mundsi mos me tė pėlqy,mirpo un e di se nuk ke qejf ti dėgjosh per qeshtje te tjera.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442

Normal edhe une thashe qe nuk jane degjuar me larg se ne ballkan.Te njejtin mentalitet kane ballkanasit.

Pse cfare prisje ti , qe te degjonte bota muzike rock ne gjuhen sllave?
    Sa grupe me talent jane injoruar vetem pse gjuha e tyre ska qene anglisht e di ti kete gje?

Pse kujton ti se scorpions do kishin te njejtin sukses po te kishin kenduar vetem gjermanisht?

Mos u bej kaq naiv ne kete drejtim.

Pastaj cfare ka te beje bjello dugme me pink floyd??

pink floyd kan pase lujt psychedelic rock e bjello dugme klasik rock ....

rryma te ndryshme

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023

Pink Floyd , Jethro Tull . King Crimson ... i ndegjoj edhe une por ketu asht pytja cilat grupe i ke ndegjue edhe cilat i ndegjon ende nga ish JUgosllavija ...
    nuk po flasim per muzik botrore por siē e ceka edhe ma lart , ne ate koh kur mundesit per me ndegjue nje muzik kan qen shum te vogla qka kemi ndegjue ....

Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar mė parė nga Kronikė Lexo Postimin
    Nuk ka lidhje Pink Floyd me kėtė apo i dėgjon per inat tė ketyre i perdor si zėvendsim e nese flasim pėr shije ēeshtja eshte tjeter mirpo nėse dėgjon pink floyd apo rryma tė njejta me ta at`here nuk ka mundsi mos me tė pėlqy,mirpo un e di se nuk ke qejf ti dėgjosh per qeshtje te tjera.
    Po ku krahasohet muzika jugosllave me muziken boterore bre.
    Kur ke mundesi te zgjedhesh me te miren atehere e zgjedh.Po te ishin vitet e 70-ta ,po do i kisha degjuar ndoshta,kur ska pasur qasje ne artin boteror,mirepo sot ke mundesi te zgjedhesh,per ate edhe zgjedh.Thjeshte del njeriu pertej kufijve ballkanik.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •