Close
Faqja 76 prej 101 FillimFillim ... 2666747576777886 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 751 deri 760 prej 1002
    i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Mire se ju gjeta
    Pershendetje
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga stern Lexo Postimin
    Mire se ju gjeta
    Pershendetje
    Mire se erdhe,ke bo mungesa apo ishe me pushime
    Pershendetje

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Mire se erdhe,ke bo mungesa apo ishe me pushime
    Pershendetje
    isha me pushime,po sa shpejt qe me iken aman
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga tetovarja87 Lexo Postimin
    pershendetje homza....
    mua a me kuptoni?
    se e shef une nuk flase shume them vetem ca fjale qe kam mesuar permenshe qe jan te kuptueshme edhe per ju...hahahah.....

cdo te mire....

p.sh per z.metbala,z.ademgashi dk,teta veren dhe daja gonin....dhe beharin....
    jo jo ty po te marr vesh por a mban mend shum fjale permendesh qe ta di edhe sa gjate po kuptohemi ne te dy

te pershendes serisht, dhe sini jat na i mori majte,,,,a e thash mire? haha

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Pershendetje.tetovare,e panjohura,alem de,Saimir1,Stern,Rock Star, Kasumi,Foleja,Caushi,Tironcja BLN,SinFoni@,torrkerry,HELEN OF TROY,Saura,angelina02,Sam1r,Sali berisha,Laura,Jozefina topalli,Albana Gjata,busavata,ademgashi dk,USA NR1,Elsaa,MaRiO,sOni,fattlumi,Ryma,Agim Metbala,Pranvera Bica,bombona,Valdet Shala,Linda5,toni007,izabela,Mau_kiko,King Arthur,BIM BAM BUM,Izidora,Xhamia,(dy te dashuruarit GANGO of SG), zogu dugagjinas,unjesa,aMLe,Skender76,GV USA,Goldian,Bato,gloreta,Iliri,Daja Gjoni,
    Miden,ketty,BoKja-i-VloReS,Reja,thekthi,BlooD VenoM,WALCHIRIA,MaRiO,SERAFIM DILO
    ,Sistem A,Renea, Skender Beu, fisniku student,Apollyon,illiryan rex,enii,si dhe gjite ata te cilet i kam harruar!!

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    Pershendetje.tetovare,e panjohura,alem de,Saimir1,Stern,Rock Star, Kasumi,Foleja,Caushi,Tironcja BLN,SinFoni@,torrkerry,HELEN OF TROY,Saura,angelina02,Sam1r,Sali berisha,Laura,Jozefina topalli,Albana Gjata,busavata,ademgashi dk,USA NR1,Elsaa,MaRiO,sOni,fattlumi,Ryma,Agim Metbala,Pranvera Bica,bombona,Valdet Shala,Linda5,toni007,izabela,Mau_kiko,King Arthur,BIM BAM BUM,Izidora,Xhamia,(dy te dashuruarit GANGO of SG), zogu dugagjinas,unjesa,aMLe,Skender76,GV USA,Goldian,Bato,gloreta,Iliri,Daja Gjoni,
    Miden,ketty,BoKja-i-VloReS,Reja,thekthi,BlooD VenoM,WALCHIRIA,MaRiO,SERAFIM DILO
    ,Sistem A,Renea, Skender Beu, fisniku student,Apollyon,illiryan rex,enii,si dhe gjite ata te cilet i kam harruar!!
    Kujtova se me kishe marre inat,je i pershendetur.
    E kam pasur gjithmon fiksim qe shkodront jane tolerante

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar më parë nga Homza Lexo Postimin
    jo jo ty po te marr vesh por a mban mend shum fjale permendesh qe ta di edhe sa gjate po kuptohemi ne te dy

te pershendes serisht, dhe sini jat na i mori majte,,,,a e thash mire? haha
    syry yte na i mori mendte-keni dashur te thuani o homza....hehhe
    tetovarce thuhet keshtu.........sejni jote na mure ment.......hahah
    nese eshte kjo qe ke dashur te thuash....

z.behari flm qe gjindem ne lesten e juaj....
    keni respektin time.....

p.sh per systema dhe busavata

kalofshi bukur...
    Ndryshuar për herë të fundit nga tetovarja87 : 22-02-2010 më 11:33
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Hahahahah kujtova se vetem une e kisha fiksim me i grabit listat

Te pershendes dhe listen gjithashtu :-))))
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Faleminderit Behar!Eja se mezi po te presim!Pershendes edhe listen tende pa perjashtim!Teta!

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Përshëndetje për të gjithë ju më lart dhe për ato që jan në online. Kalofshi një mbrëmje të bukur. ^_^
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Faqja 76 prej 101 FillimFillim ... 2666747576777886 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •