Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 60
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Ky lajm ka qarkulluar që një javë, madje sipas disa analistëve Albin Kurti sigurtë do ta kalonte pragun zgjedhor mirpo ka gjasa edhe të shkojë deri 20%, pastaj një gjë është më së e sigurtë, numri i daljes në zgjedhje do të rritet.
    Realisht nuk e di nëse lëvizja Vetëvendosje ka strukturë të duhur partiake e cila nëse do t'i fitonte zgjedhjet do të mund ta udhëheqte shtetin, mirpo ajo që është më e drejta të bëjë kjo parti është që t'i bashkohet ndonjë partie e cila i ka të njëjtat interesa me ato të Vetëvendosjes.

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Citim Postuar më parë nga toni karlosi Lexo Postimin
    Interesant bre me keta politikanet tane kur nuk jane ne pushtet i dijne krejt senet ,folin qysh don veshi i popullit, kur ta marrin pushtetin bahet te shurdher e te marre thuajse nuk jane te njeje.a mos eshte naj virus i cili quhet karrike ??.QUDI!!!
    ke te drejte per kete qe thua por ja te shikojme nese albin kurti do mbaje te njejtin qendrim pasi nese do te behet si te tjeret do me zgenjente .

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Citim Postuar më parë nga Kaprosi Lexo Postimin
    e kam paralajmeruar me kohe se albinit nuk i dhemb by.tha shume per kosoven por ka hallin e vet...a ju kam thene se ne prag te zgjedhjeve priteni kur 99-shi i kosoves te krijoje parti...ja ka vene syrin ndonje karrigeje ne parlament...por ka shume mundesi qe edhe albini alias erion velia i prishtines te dale me kepuce edhe me te kuqe se sa doli erioni ne tirane dhe babai i kombit ne prishtine...priteni kur tja vere emrin G99 edhe albini dhe ben mire te thirre ne kete 99-she edhe disa pleq te kosoves te rrjedhur nga trute siq eshte babai i kombit apo dashamiri i serbeve...
    pse je kaq i bindur ti ne kete qe thua ? po sikur mos ndodhi keshtu si thua ti ?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Po pse cka keni mendu ju o njerz !?
    Ky far teveqeli eshte nuk eshte asgje tjeter vetem nje i kompleksuar me ambicje te smura!
    Tash don qe te shendrohet ne parti politike dhe te dal ne zgjedhje ?!!!
    Cfar zgjedhje ? Ku ? Ai teveqel nuk i pranan organet e shtetit te kosoves sepse jan sipas planit te Atisarit ! Lexoni shkrimet e tij ! E tash don te kyqet ne politike! Si duket e ka pa se duke lehur udh e pa udh nuk i bjen ne goj asnje asht!

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga MARGUS Lexo Postimin
    Po pse cka keni mendu ju o njerz !?
    Ky far teveqeli eshte nuk eshte asgje tjeter vetem nje i kompleksuar me ambicje te smura!
    Tash don qe te shendrohet ne parti politike dhe te dal ne zgjedhje ?!!!
    Cfar zgjedhje ? Ku ? Ai teveqel nuk i pranan organet e shtetit te kosoves sepse jan sipas planit te Atisarit ! Lexoni shkrimet e tij ! E tash don te kyqet ne politike! Si duket e ka pa se duke lehur udh e pa udh nuk i bjen ne goj asnje asht!
    Në një farë menyre ke të drejtë!

i/e regjistruar Maska e toni karlosi
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Ky lajm ka qarkulluar që një javë, madje sipas disa analistëve Albin Kurti sigurtë do ta kalonte pragun zgjedhor mirpo ka gjasa edhe të shkojë deri 20%, pastaj një gjë është më së e sigurtë, numri i daljes në zgjedhje do të rritet.
    Realisht nuk e di nëse lëvizja Vetëvendosje ka strukturë të duhur partiake e cila nëse do t'i fitonte zgjedhjet do të mund ta udhëheqte shtetin, mirpo ajo që është më e drejta të bëjë kjo parti është që t'i bashkohet ndonjë partie e cila i ka të njëjtat interesa me ato të Vetëvendosjes.
    Dhe ketu vie te koalicioni me hashen ,per te cilin ka punuar tere kohen ,por ne prapaskene e tash po dojka me u shfaq ashiqare.
    Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga toni karlosi Lexo Postimin
    Dhe ketu vie te koalicioni me hashen ,per te cilin ka punuar tere kohen ,por ne prapaskene e tash po dojka me u shfaq ashiqare.
    Po valla ka gjasa të ndodh edhe ashtu, nuk përjashtohet edhe ajo mundësi, duke pas parasysh se ky doli nga burgu bashkë me Flora Brovinen (e cila aktualisht është në PDK)

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Po valla ka gjasa të ndodh edhe ashtu, nuk përjashtohet edhe ajo mundësi, duke pas parasysh se ky doli nga burgu bashkë me Flora Brovinen (e cila aktualisht është në PDK)
    Po dojka me ja marr elektoratin e pd,qka thua ti taliban

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Po dojka me ja marr elektoratin e pd,qka thua ti taliban
    Jo nuk tutna që po ja merr elektoratin PD-së secila parti e ka elektoratin e vet, ruju ti mos po kop prej inatit (se e di që nuk i don krahin e luftës)

P.S Taleban = Nxënes

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Kjo ka qene e ditur prej fillimit,vetem ata qe skane dashur ta pranojne dhe e radhitnin Albinin ne mesin e figurave te pavarura dhe patriotike.

Athua ku don me e regjistru partine pasi ai nuk i njeh institucionet e Kosoves?

Nese din dikush le te na tregoj.Edhe nje pyetje ,a eshte duke marre babai i tij ende page nga anmiku(unmik) apo e ka lene punen?

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •