Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 81
    ►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Urime Lediana Kapaj ( DI_ANA ) , Dhe suksese tė mėtejshme nė librat e ardhshėm.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Lediana apo Ledjana ?

Sqaroheni kte mire.

e dashur Diana , urime urime urime per librin.
    Lum forumi qe te ka e te njeh e qe ti e gezon me kte lajm te bukur.
    Keshtu te pacim gjithmone plot kurajo e vullnet per te thene mendime fisnike e per te bere vepra te mira.
    urime me te mira dhe Familjes tuaj.

Flmn dhe ju z Adem per perkrahjen shum njerzore qe i kini dhene Dianes tone..

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-01-2010
    Vendndodhja
    Hamburg Reperbahn
    Postime
    453
    Te uroj shum fat dhe sukese per karrjeren qe keni nisur , sapo te dali ne botim libri do ta blej nje kopje , u be kohe qe nuk lexoj me do tme bej mir te lexoj dhe te shfletoj poezit , dua te transportohem ne boten e poezis ne boten e bukur dhe imagjinare ku cdokush ndihet i mbrojtur . Urime dhe vetem Urime. DIANA

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Ēaushi Lexo Postimin
    Shume e nderuara Mikja jone Diana!

Te uroi per librin e botuar , qofte ky vetem hapi i pare drejt botimeve tjera ...
    uroj te mos ndalet penda jote kurr , paq fat e drite drejt botimeve te reja .
    Ti me shkrimet tuja , u bere Mikja jone e pa ndashme , i dhe vlera te medha letersise ...
    i dhe vlera njerzores , i dhe emer artit shqiptar , emer qe do lexohet neper breza , te lumte .

GEZUAR E URIME ...
    RRUGE TE MBARE NE BOTIME TE REJA ...

Ēaushi!

Ju falenderoj nga zemra miku im. Ju uroj suksese te metejshme ne jeten tuaj!
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Dar_di Lexo Postimin
    Shume e nderuar poete dhe humaniste Lediana Kapaj, pranoni pergezimet e mia me te sinqerta per librin tauaj te pare! Qe tani ndjehem i impresionuar duke paramenduar permbajtjen e ketij libri, duke ditur mjeshrine, pasionin e zellin e madh qe i jepni krijimtarise letrare. Do te vrapoj se shpejti qe ta kem ne dore kete liber. Gjithashtu me la pershtypje fakti qe te gjitha te ardhurat e ketij libri do t`u dedikohen femijeve jetim, me ēka deshmoni humanizmin tuaj! Ju lumte Lediana!

Ju uroj sukses ne punen tuaj qe beni e njekohesisht edhe ne krijimtarine letrare! Jeni e mrekullueshme! Vazhdojme te presim me dashamiresi krijimet tuaja!

Me respekt Dar_di.
    Flm shume mik i shtrenjte:! Vazhdo edhe ti te shkruash dhe ti postosh ato krijime edhe ketu ne FSh pasi jane me vlere!

Te pershendes!
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga pranvera bica Lexo Postimin
    Ledi Di! Vetem njerezit si ju mund te marrin ndermarje te tilla!Juve u ka skalitur Zoti miresine ne shpirt...ate ua ka daltuar ne fytyren tuaj aq te bukur...Ju poete e nderuar ,ne te gjithe poezine tuaj,(qe une kam lexuar cdo rrjesht tuajin) reflektoni humanizem, jeni frymezim per njeriun e thjeshte dhe e di cfare... dhuroni shume dashuri...Nje gje te tille e ben vetem nje njeri qe ka ne shpirt vetem pranvere!E personifikoni stinen Ledi!Nuk di a do e sillni ne Korce?Do bej cmos qe te gjithe nxeneset e mija ta marrin!
    Urime dhe rruge te mbare librit tuaj te pare te pasuar nga shume te tjere!
    E dashur Pranvera!
    Ju falenderoj nga zemra per vleresimet qe me keni bere gjithmone si edhe leximet nga ana juaj!
    Ndihem krenare qe kam nje mike si ju e cila ka nje zemer te madhe.
    Se shpejti do vij per daljen e librit tim te dyte i cili eshte gati tashme dhe me kenaqesi do tu ftoja per promovimin e tij ne Tirane! ( Nje ftese te cilen do jua dergoj te gjithe miqve te mi)
    Libri per te cilin flitet ketu do vij dhe ne Korēe e dashur dhe ne te gjitha librarite e rretheve!

Ju perqafoj me respekt
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Agim Metbala Lexo Postimin
    E dashur Dianė,
    Kur e kthej kohėn nė retrospektivė, e kur i rikujtoj tė gjitha ato komente dhe propozimet e mija ndaj shkrimeve tė Juaja cilėsore, propozimet e sinēerta, vlerėsimet reale...atėherė kam qenė plotėsisht i sigurt, se shumė shpejt do tė vijė dita - dita shumė e lumtur pėr Ju dhe pėr lexuesit tuaj - pra dita e botimit tė vėllimit tė parė me poezitė nga ana e Juaj...

E nderuar Ledianė, urime nga zemra pėr botimin e librit, ky ėshtė vetėm fillimi i sukseve tė Juaja, pas tij, jam i sigurt se do tė radhiten edhe shumė libra tė tjerė...
    Respekte nga ana ime!
    I dashur miku dhe poeti i nderuar Agim Metbala!

Flm per kete urim te sinqerte te cilin ma keni bere gjithe kohen!
    Flm per besimin qe keni patur tek une, flm per keshillat miqesore dhe kritikat tuaja aq te vlefshme!
    Jeni nje artist dhe njeri i mrekullueshem dhe uroj qe vepra juaj mos shuhet kurre!

Me shume respekt

Lediana
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga FK-PaRtiZoNi Lexo Postimin
    Urime Lediana Kapaj ( DI_ANA ) , Dhe suksese tė mėtejshme nė librat e ardhshėm.
    Flm shume ! Ju uroj suksese pafund ne te gjitha fushat e jetes!

Nderime!
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    Lediana apo Ledjana ?

Sqaroheni kte mire.

e dashur Diana , urime urime urime per librin.
    Lum forumi qe te ka e te njeh e qe ti e gezon me kte lajm te bukur.
    Keshtu te pacim gjithmone plot kurajo e vullnet per te thene mendime fisnike e per te bere vepra te mira.
    urime me te mira dhe Familjes tuaj.

Flmn dhe ju z Adem per perkrahjen shum njerzore qe i kini dhene Dianes tone..
    Lediana... i dashur Brari!
    Te falenderoj edhe ty shume mik i dashur pasi gjithmone me ke lexuar dhe ke dhene kurajo duke me thene...." Mblidhi moj Diane poezite dhe botoji!"
    Dhe ja nga miq te tille te cilet kane besuar tek une edhe pse jam ne hapat e pare te poezise, pa driten libri im i pare!
    Jeni nje mik i mrekullueshem dhe i shtrenjte per mua!
    Te uroj fat dhe lumturi ty dhe familjes tende!

Perqafime miqesore

Diana
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Mr_Elbasanlliu Lexo Postimin
    Te uroj shum fat dhe sukese per karrjeren qe keni nisur , sapo te dali ne botim libri do ta blej nje kopje , u be kohe qe nuk lexoj me do tme bej mir te lexoj dhe te shfletoj poezit , dua te transportohem ne boten e poezis ne boten e bukur dhe imagjinare ku cdokush ndihet i mbrojtur . Urime dhe vetem Urime. DIANA
    Shume flm per vleresimin dhe urimin mik!
    Te uroj edhe une suksese pafund ne ēdo fushe te jetes!
    "Carpe Diem"

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •