Urime Lediana Kapaj ( DI_ANA ) , Dhe suksese tė mėtejshme nė librat e ardhshėm.
Urime Lediana Kapaj ( DI_ANA ) , Dhe suksese tė mėtejshme nė librat e ardhshėm.
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Lediana apo Ledjana ?
Sqaroheni kte mire.
e dashur Diana , urime urime urime per librin.
Lum forumi qe te ka e te njeh e qe ti e gezon me kte lajm te bukur.
Keshtu te pacim gjithmone plot kurajo e vullnet per te thene mendime fisnike e per te bere vepra te mira.
urime me te mira dhe Familjes tuaj.
Flmn dhe ju z Adem per perkrahjen shum njerzore qe i kini dhene Dianes tone..
Te uroj shum fat dhe sukese per karrjeren qe keni nisur , sapo te dali ne botim libri do ta blej nje kopje , u be kohe qe nuk lexoj me do tme bej mir te lexoj dhe te shfletoj poezit , dua te transportohem ne boten e poezis ne boten e bukur dhe imagjinare ku cdokush ndihet i mbrojtur . Urime dhe vetem Urime. DIANA
E dashur Pranvera!
Ju falenderoj nga zemra per vleresimet qe me keni bere gjithmone si edhe leximet nga ana juaj!
Ndihem krenare qe kam nje mike si ju e cila ka nje zemer te madhe.
Se shpejti do vij per daljen e librit tim te dyte i cili eshte gati tashme dhe me kenaqesi do tu ftoja per promovimin e tij ne Tirane! ( Nje ftese te cilen do jua dergoj te gjithe miqve te mi)
Libri per te cilin flitet ketu do vij dhe ne Korēe e dashur dhe ne te gjitha librarite e rretheve!
Ju perqafoj me respekt
"Carpe Diem"
I dashur miku dhe poeti i nderuar Agim Metbala!
Flm per kete urim te sinqerte te cilin ma keni bere gjithe kohen!
Flm per besimin qe keni patur tek une, flm per keshillat miqesore dhe kritikat tuaja aq te vlefshme!
Jeni nje artist dhe njeri i mrekullueshem dhe uroj qe vepra juaj mos shuhet kurre!
Me shume respekt
Lediana
"Carpe Diem"
Lediana... i dashur Brari!
Te falenderoj edhe ty shume mik i dashur pasi gjithmone me ke lexuar dhe ke dhene kurajo duke me thene...." Mblidhi moj Diane poezite dhe botoji!"
Dhe ja nga miq te tille te cilet kane besuar tek une edhe pse jam ne hapat e pare te poezise, pa driten libri im i pare!
Jeni nje mik i mrekullueshem dhe i shtrenjte per mua!
Te uroj fat dhe lumturi ty dhe familjes tende!
Perqafime miqesore
Diana
"Carpe Diem"
Krijoni Kontakt