Me mir qe tja din kimetin femrave qe i kan e ju bejn gili vili sa majtas e djathtas .
Gjithmone e kam then sesht keq per femra e meshkuj se dhe qeni srri vetem , por rendesia eshte te gjesh dike qe te te doje e te te vlersoje per ate qe je , dhe no matter what te te qendroj prane sepse ja vlen ...
Po kujt tja thuash .
Njerzit kan par yllin e kan mar pyllin ...
nese ai ne rastin konkret te tradheton kjo ndodh per dy arsye...e para sepse kurre ste ka dashur dhe thjeshte ke qene nje loder me shume ne koleksion
ose e dyta sepse kurre ske mundur ta plotesosh ate njeri ashtu sic duhet...dhe kjo nrm nuk eshte problemi i tij...ama ktu duhet marre shum parasysh dhe mosha pervec arsyes qe thashe...mu me dhimbsen shume ato raste kur cifti ndahet dhe femijet jane ato qe i vuajne pasojat duke u ndare mes prinderve .....gjithse tradhtia siduket duhet trajtuar si pjese e jetes...nuk e gjejme vetem ne marredhenie ne cift po ne cdo relate tjeter qe njeriu krijon....duhet vetem shpresuar qe ai fenonmen mos te infektoje edhe ty....
Disa persona per ti vertetuar vetes se jane te mire ne sex mundohen te kene sa me shume partnere.
Plotesim nevojash???? Kete shprehje nuk kam mundur ta kuptoj kurre!!!
Dhe gruaja jote ka nevoje per plotesimin e atyre nevojave qe ti ja le mangut sepse nuk besoj se do jesh kaq perfekt sa tu plotesosh shume femrave njeheresh ato qe duan.
Walchi.. e kisha per te miren e tyre se i prishim pune, e i del emri edhe ne memedhe
tani per tani e kane ne vije, hedhin gurin e fshehin doren
po i prishim pune prandaj shhh mo fol ehh![]()
I dashur femra e sotme nuk mashtrohet kollaj me shume mashtron ajo tani
neqoftese mer ndonje nga ndonje fshat qe nuk ekziston ne arte ate mbase edhe te kalon mashtrimi
haroje femren si gjushja time dhe ajo nuk ishte e lehte lozte rolin e gruas qe nuk kuptonte
femra eshte dinake nga fisi i saj dhe gjihtmone kupton por per mos prishur familjen ben sikur nuk kupton
mbase flet per femren angleze ajo eshte e bute shqiptaria te mer gjak ne vetull
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga laura.. : 20-02-2010 mė 14:21
Me mire te rrosh nje dite
dhe te vdesesh si nje LUAN, se sa i roberuar dhe te jetosh si nje dele
une nuk e di nese behet se s'kupton po vetem pak te duhet nje ledhatim flokesh nje te shprehur se e don dhe bini ne kurth.
une skam takuar shqiptare te mer gjak ne vetull,kuptohet te duhet pak zhdervjelltesi dhe aktirm per ta futur ne kurth dhe te shitet forja.
me dhimbesen femrat se jane teper mendjelehta vete natyra ju ka krijuar mendjelehte....gjynaf...!
Krijoni Kontakt