Close
Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 160
    i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga The Clown Lexo Postimin
    Keni nje dobesi ju femrat qe shume lehte me nje ledhatim ju mashtroheni.Vetem me te mire dhe ju jeni shume te buta dhe i hani foret shume.
    Ne s`ham gje jeni ju qe kujtoni se ne e ham , ti thuash femres fjale te bukura eshte gjeja me normale qe ju meshkujt mund te beni , por aq ju mban truri peshkut qe keni , se me nje fjale na genjeni neve .
    Aman cte flasesh me meshkujt qe dhe fjalet e bukura i kujtojne kapital qe mund ta perdorin kundra nesh

Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Walchi.. e kisha per te miren e tyre se i prishim pune, e i del emri edhe ne memedhe
    tani per tani e kane ne vije, hedhin gurin e fshehin doren
    po i prishim pune prandaj shhh mo fol ehh
    Hahahahhaha e mi gjynaf mir e ke ti ....lol
    Sduhet te behemi kaq egoiste duhet te mendojme dhe per gjinin e dobet mashullore , bile bile te nxjerrim ndonje parrull ..
    Ndihme per meshkujt shqiptare ne mergim , o ju goca ne shqiperi merrini se jan flori hahahaha

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    une nuk e di nese behet se s'kupton po vetem pak te duhet nje ledhatim flokesh nje te shprehur se e don dhe bini ne kurth.
    une skam takuar shqiptare te mer gjak ne vetull,kuptohet te duhet pak zhdervjelltesi dhe aktirm per ta futur ne kurth dhe te shitet forja.
    me dhimbesen femrat se jane teper mendjelehta vete natyra ju ka krijuar mendjelehte....gjynaf...!
    Nga ana jote e shikimit...

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Keni nje dobesi ju femrat qe shume lehte me nje ledhatim ju mashtroheni.Vetem me te mire dhe ju jeni shume te buta dhe i hani foret shume.
    Kendveshtrim interesant !
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e laura..
    Anėtarėsuar
    03-02-2010
    Postime
    539
    une nuk e di nese behet se s'kupton po vetem pak te duhet nje ledhatim flokesh nje te shprehur se e don dhe bini ne kurth.
    une skam takuar shqiptare te mer gjak ne vetull,kuptohet te duhet pak zhdervjelltesi dhe aktirm per ta futur ne kurth dhe te shitet forja.
    me dhimbesen femrat se jane teper mendjelehta vete natyra ju ka krijuar mendjelehte....gjynaf...!
    Kam shtrydhur mendjen time qe te sqaroj po skam me kohe te humb ....
    me eksitojne jashte mase ca tipa si ty i rrutullis si fuga .....rrotull

ndonje adoleshente e moshes 16 mbase bie ne kurthin tend po per te tjerat ske shpres....
    mashkulli nuk ka mendjen e nje femre dhe as do e kete asnjehere
    mashkulli sa i afrohet femres i haron te gjitha dhe ajo e terheq nga hunda dhe e ben lecke plurash
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga laura.. : 20-02-2010 mė 15:36
    Me mire te rrosh nje dite
    dhe te vdesesh si nje LUAN, se sa i roberuar dhe te jetosh si nje dele

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Do i thoja "Fillove te me emitosh tani, eh?"

Ose ndoshta do e propozoja per cmim nobel, qe mundi te gjej dike qe i pelqen me shume se une.

Ketu pak humor se merzitem mjaft nese me ndodhe ndonjehere..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga chino : 20-02-2010 mė 17:20

Citim Postuar mė parė nga laura.. Lexo Postimin
    Kam shtrydhur mendjen time qe te sqaroj po skam me kohe te humb ....
    me eksitojne jashte mase ca tipa si ty i rrutullis si fuga .....rrotull

ndonje adoleshente e moshes 16 mbase bie ne kurthin tend po per te tjerat ske shpres....
    mashkulli nuk ka mendjen e nje femre dhe as do e kete asnjehere
    mashkulli sa i afrohet femres i haron te gjitha dhe ajo e terheq nga hunda dhe e ben lecke plurash
    Kryesorja me kalu mire, ska lidhje cilli rrotullohet ti apo une apo ai ose ajo.
    Mendimi im eshte qe jeni krijesa te tilla ne pergjithsi qe sju duhet shume per ju be per veti,sidomos ty dhe Walchiren ju kisha qkoq.

Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Kendveshtrim interesant !
    E vetmja arme eshte butesia me femrat dhe miresjellja dhe ju bie forca e inatit dhe dorzohen ose e kunderta inatosen gje qe eshte kurthe e dyfishte.

Keto qe inatosen bien me lehte ne kurthe.....eshte njefare shkolle ta njifesh psikologjine e juve femrave.....sidoqofte pa juve ska kuptim as jeta.

pershendetje

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    me sa kam pare une, sot ne ditet tona nje pjese e mire e shqiptareve po tradhetojne. une sdo beja gje vetem do ta lija dhe vazhdoja punen time, ca te besh. most te rent per pjse kjo lloj fare thuaj.
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    E vetmja arme eshte butesia me femrat dhe miresjellja dhe ju bie forca e inatit dhe dorzohen ose e kunderta inatosen gje qe eshte kurthe e dyfishte.

Keto qe inatosen bien me lehte ne kurthe.....eshte njefare shkolle ta njifesh psikologjine e juve femrave.....sidoqofte pa juve ska kuptim as jeta.

pershendetje

Lol te kam ven re ben shume gabime kur shkruan!Si shpjegohet??!! Pa lere ne arsyetimet psikologjike!
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Me pelqejn keto femra!Qe pretendojn te mos tradhetojn,mbasi kane tradhetuar.

Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •