Postuar më parë nga EkOnOmIsTi O glor pse mos ti permend cte keqe ka Mu be koka dulle mo jo per fajin tend. He si ia kalove ?
Postuar më parë nga gloreta Mu be koka dulle mo jo per fajin tend. He si ia kalove ? Cop cop mos te them qe ka qen dita me e shemtuar e jetes time Ti si ke kaluar sot?
S |< R /\ p /\ |_ | Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Postuar më parë nga EkOnOmIsTi Cop cop mos te them qe ka qen dita me e shemtuar e jetes time Ti si ke kaluar sot? ta ngre une humorin ty Ketu tek une kam 5 muaj qe nuk kam pare diell
Postuar më parë nga gloreta ta ngre une humorin ty Ketu tek une kam 5 muaj qe nuk kam pare diell Mos se do merzitesh dhe ti pastaj Hajde ketej nga shqiperia se ka fillu te dal dhe naten dielli hahahha
Postuar më parë nga EkOnOmIsTi Mos se do merzitesh dhe ti pastaj Hajde ketej nga shqiperia se ka fillu te dal dhe naten dielli hahahha tani e kuptove, as perdet nuk i hap se syte nuk durojne dot driten. Sa per Shqiperine lum ata qe rrine aty dhe shohin diellllllllllllllllllllllllll
Postuar më parë nga gloreta tani e kuptove, as perdet nuk i hap se syte nuk durojne dot driten. Sa per Shqiperine lum ata qe rrine aty dhe shohin diellllllllllllllllllllllllll o glor si thua hajde rri nja 1 vit ketej ne vend tim te vij une te rri nja 1 vit andej ne vend tend tboj dhe noi lek
Postuar më parë nga EkOnOmIsTi o glor si thua hajde rri nja 1 vit ketej ne vend tim te vij une te rri nja 1 vit andej ne vend tend tboj dhe noi lek Mire e ke ashtu do bajm
Pershendetje te gjitheve.
Postuar më parë nga gloreta Mire e ke ashtu do bajm Pa betohu ti???????? Midja pershendetje zonjushe
une do pershendesja ekonomistin .......me nje rraki rrushi
dont worry be happy
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt