Close
Faqja 13 prej 72 FillimFillim ... 311121314152363 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 716
    SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Shume ndeshje e dobet sonte. Fiore lujti ate taktike qe pritej, mbrohu, provoko ose thy ndonji kembe nqs eshte e mundur, dhe ishin shume te zote ne kundersulm. Ne kontrollojme lojen, krijojme volum por jo aq raste dhe humbasim shume raste. Mua, personalisht mu duk ndeshje e fiksuar dhe isha i sigurte qe perfundonte 1-1. Fale arbitrit, loja perfundoi 2-1. Edhe po te perfundonte ne barazim, isha dhe jam i sigurte qe ne itali fiton FC Bayern. Goli i dyte qe apsajt dhe te ketij mendimi jane Klose, van Gaal dhe Rummenigge. Ceshtja mbyllet ketu.

Auf geht FC Bayern
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

Shume keq luajtem dje. Eshte pak e veshtire te levizesh ne fushe kur ke 10 lojtare ne mbrojtje. Ribery gjithmon kur merrte topin i vinin 3 lojtare, te pakten Robben u tregua pak me i shkathet. Fiorentina ishte e mire ne kundersulm por nuk mund ta mbante topin me shume se 10 sekonda, sa vinin jashte zones se golit gjuajte direkt. Albitri beri te veten sot, sic e beri vjet. Ai kartoni i kuq ishte mese i merituar, ku e conte mushka ate lojtarin e Fiorentines ta gjuaj me berryl Robben perpara syve te anesorit. Dhe ai nuk ishte faull i pare qe beri ne ndeshje. Edhe Bomel te merrte nje te kuqe mire do ishte. Ai goli i Kloses anesori ka kujtuar se topin a ka kapur ndonje lojtar i Fiorentines i fundit, sepse ishte Olic ne mes atyre dhe nuk dukesh kush e kapi i fundit (nga ana e albitrit anesor). Ne pergjithesi nje nga ndeshjet me te dobeta te Bayernit kete sezon. Ne itali do hapet njecik Fiorentina dhe pastaj do provoj sulmin e vertet te Bayernit.

ps. van Buyten do mungoj ne ndeshjen kunder Nurnberg per shkak te nje lendimi, dhe ka mundesi te mungoj edhe me Hamburgun javen tjeter. Ne ndeshjen me Juventus cuan Robben ne spital, tani van Buyten, e kane zakon keta.
    Welt Meister 2014

. Maska e alDI
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Citim Postuar më parë nga Der_Kaiser5 Lexo Postimin
    Shume ndeshje e dobet sonte. Fiore lujti ate taktike qe pritej, mbrohu, provoko ose thy ndonji kembe nqs eshte e mundur, dhe ishin shume te zote ne kundersulm. Ne kontrollojme lojen, krijojme volum por jo aq raste dhe humbasim shume raste. Mua, personalisht mu duk ndeshje e fiksuar dhe isha i sigurte qe perfundonte 1-1. Fale arbitrit, loja perfundoi 2-1. Edhe po te perfundonte ne barazim, isha dhe jam i sigurte qe ne itali fiton FC Bayern. Goli i dyte qe apsajt dhe te ketij mendimi jane Klose, van Gaal dhe Rummenigge. Ceshtja mbyllet ketu.

Auf geht FC Bayern
    Die duke fol telefon me nje shok gjat ndeshjesh, i thash se fiore po ben loje te piset, po ben faulle te vogla dhe po prish cdo aksion te bayernit me faulle sapo ata nisin sulmin, lojtaret e fiores e prishnin aksionin duke shty lojtaret.

Fiore e nxorri nga loja e vet bayernin, arsyet jane te shumta dhe me kryesoret jane mbrojtja e ngjeshur dhe faullet e shumta.

Kur mbaroj ndeshja doja te shifja faullet e dyja skuadrave, dhe e dini si ishte?

bayerni 8 kurse fiore 26.

E dini cfar dmth 26 faulle? sikur minimumi 1 min per faull i bi 30% e ndeshjes ka ik per lesh mer.

E pra, keto jan taktikat e italianve, qe kur se han dot nje skuader perdorin taktikat e tyre ala katenaco.

Dihej qe fiore se hante dot bajernin dhe e vetmja menyre ishte ta nxirrte nga loja e vet, dhe ja doli....bajerni ka avantazhin e 1 goli ndeshjen e kthimit, fiore do kerkoj gol kurse bajerni do i cpoj rrjeten me kundersulme.

Ka dhe ca lojtar bajerni qe jan peribret, si puna e atij mbrojtsit te goli i par i fiores, la nam :S...ja kam friken ne mbrojtje bajernit shume .
    suksese ndeshjen e kthimit.
    .

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    E pse genjeni kaq hapur se na i shpifet futbollin sna vjen me te shofim futboll kur shofim keto komente. Dje une mendova qe i ka ardhur fund futbollit dhe nuk ja vlen me ta shofesh.

Ju bavarezet mbreme ishit me fat qe nuk humbet se fiorentina ka luajtur ne menyr perfekte po kur ka albitra te atill niveli normale qe eshte e veshtire te marresh rezultat pozitiv.

Sa per faullet ato u morren kur fiore mbeti me 10 futbollist se sa qe me 11 po luante me mire se bajerni dhe po te shofesh ndeshjen fiorentina pati rasti te kalonte disaher ne avantazh. Gjithsesi dhe barazimi ishte i vlefshem po albitri beri detyren e vet favorizoi ekipin me me emer.
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

^Ky thote se Firoentina ka luajtur ne menyre perfekte, ai tjetri andej shkruan Fiorentina luajti shkelqyeshem, dhe te dy jane tifoz te Juventusit. Nuk e di a eshte rastesi apo e bejne kastile.

Edhe sa per dijeni, 16 nga 26 faulla nga Fiorentina u bene ne pjesen e pare, dhe jo mbase ai druvari morri karton te kuq ne minuten e 73
    Welt Meister 2014

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga Altin1 Lexo Postimin
    . Albitri beri te veten sot, sic e beri vjet. Ai kartoni i kuq ishte mese i merituar, ku e conte mushka ate lojtarin e Fiorentines ta gjuaj me berryl Robben perpara syve te anesorit.
    Dy lojtaret qe kishin nam te keq tek chelsea per renie ne fushe sikur po vdisnin ne kohen e mourinhos ishin drogba dhe robben.....arbitri duhet ta kishte pare cik historikun e robben qe te kuptoje se cfare lojtari prej kartoni eshte ky ne lojen fizike.

Citim Postuar më parë nga Altin1 Lexo Postimin
    Ai goli i Kloses anesori ka kujtuar se topin a ka kapur ndonje lojtar i Fiorentines i fundit, sepse ishte Olic ne mes atyre dhe nuk dukesh kush e kapi i fundit (nga ana e albitrit anesor)..
    hahahahahahahahahaa....ky qe komentimi me gallat i shekullit......dmth i bie qe lojtari i fiores ,sipas anesorit, ja paska krohesuar kloser topin , prandaj kloser sishte jashte loje

he?

hahahahahaha.

qekeni te peshtire ju tifozat gjermane ne komente.

e pate linjen qe kishte anesori me aksionin ne zhvillim?
    shifeni edhe njehere golin ne you-tube , se mbase ska kujtuar fare arbitri ate qe thua ti ....looool

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Kur bertisni ju Juventinat per hile eshte me ja fut vetes me thike me ndryshk burrash.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    ja paska krohesuar kloser topin , prandaj kloser sishte jashte loje
    Kush është ky lojtari kloser? Në Juventus luan?
    #VamosArgentina

^ Lere lere njehere e shkruajti closer me C, nuk e di i rreshkiti dora apo

Citim Postuar më parë nga Suma_Poetike Lexo Postimin
    hahahahahahahahahaa....ky qe komentimi me gallat i shekullit......dmth i bie qe lojtari i fiores ,sipas anesorit, ja paska krohesuar kloser topin , prandaj kloser sishte jashte loje

he?

hahahahahaha.

qekeni te peshtire ju tifozat gjermane ne komente.

e pate linjen qe kishte anesori me aksionin ne zhvillim?
    shifeni edhe njehere golin ne you-tube , se mbase ska kujtuar fare arbitri ate qe thua ti ....looool

haha me bere pak per te qeshur.
    As nuk e diskuton njeri qe ishte offside, je ne terezi? E di cke ti, e leme ndeshjen 0-1 per Fiorentinen, se si shume e zgjata me ty. Na i felliqe temen. Heres tjeter shkruaj ketu te lutem http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=119397

Citim Postuar më parë nga Suma_Poetike Lexo Postimin
    as me intereson kush fiton ne firence sepse sjam me asnje nga ato dy ekipe..
    ky ishte postimi i javes. Aq me pasion flet per Fiorentinen ti sa ska njeri ketu ne forum. Ke bere rreth 40 postime deri tani per ata. E di qe te djeg akoma ajo ndeshja ne fazen e grupeve, po mbaje veten
    Welt Meister 2014

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    kete jave do jemi te vetem ne krye te bundesliges
    lei lei
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 13 prej 72 FillimFillim ... 311121314152363 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •