Hë ç'ndodhi? - Nuk u lut askush apo nuk funksionoi?Na morri e keqja!
vs
![]()
Hë ç'ndodhi? - Nuk u lut askush apo nuk funksionoi?Na morri e keqja!
vs
![]()
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
I trembeni Man Utd e?
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
schweini eshte ne planet e chelsit
JO SEKS PARA MARTESE
Mos ju trembni Man united hic, historikisht e keni pallu, edhe ne ate finale qe ja u mori padrejtesisht e keni dominu lojen dhe e keni turperuar Man united.
Te vetmen here qe ka fituar me ju Man U, eshte finalja e 1999 qe duhet zhduk nga lista e finaleve lol.
E vetmja gje qe duhet tju shqetesoj jane demtimet e shumta ne mbrojtje dhe forma e ribery dhe roben.
Suksese..
.
Nuk kemi nevojë për panik dhe skepticizëm!
Po i referohem më shumë strange-s, mos u tut bre burrë.
Bayerni për dallim nga Milan, luan shumë mirë në ndeshjet si mysafir
Manchester United që 11 vite (pra nga finalja famëkeqe e cila nuk u fitua realisht) nuk ka arritur ta mposhtë Bayernin dhe as që do të arrij.
Çerekfinale 2000-2001
Manchester United - Bayern Munchen 0:1
Bayern Munchen - Manchester United 2:1
Rezultati i përgjithshëm 3:2 për Bayernin
Audi Cup 2009 Final
Bayern Munchen - Manchester United 0:0 (7-6 pas penalltive)
Nëse shikojmë hollësisht as ndeshjes e vitin 1999 Manchester United nuk e fitoj pasiqë aty Bayerni dominoj gjithë ndeshjen madje kishte edhe shumë goditje në shtyllën e portierit të Manchesterit.
Shikoni keto video:
Kush dominoi këtë ndeshje?
Shkojmë dy vite më vonë:
Në ndeshjen e parë në Old Trafford, Bayerni kishte fituar me rezultat 1:0 me golin e shënuar nga Paulo Sergio, kerkoje videon aty e ke dikun në YouTube
Ndeshja e fundit ndërmjet tyre ishte:
Përshëndetje!
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Sa për Milanon atë e mposhti Inter 4:0 (dhe në ndeshjen tjetër 2:0), e mposhtëm edhe ne 4:1, kështuqe mos prisni rezultate të tilla
Patjetër se do të shohim lojë të mirë dhe spektakël, ajo që më pengon më së shumti është se nëpër mediume më shumë po flitet për duelin Arsenal - Barcelona se sa për ndeshjen Bayern - Manchester, unë personalisht konsideroj se derbi i çerekfinaleve është ndeshja Bayern - Manchester, finale para finales, përveç kësaj kur kihet parasysh historia e ketyre dy skuadrave mjafton.
Kur shikohen përballjet e ndërsjella si ajo e 1999 dhe 2001 (e cila ishte bash çerekfinale ku pas së cilës Bayern fitoj Ligën e Kampionëve) të jep me kuptu se kjo është edhe më derbi se sa ndeshja Arsenal - Barcelona, pastaj edhe me trofe keto dy skuadra janë më lartë, Bayern Munchen ka 4 troge të Ligës së Kampionëve, Manchester United 3, ndërsa në anën tjetër Arsenal nuk e ka asnjë trofe, ndërsa Barcelona 3 por prapë nuk e arrin shkallën e derbit sikurse ndeshja Bayern - Manchester
Çdo të mirë
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
I urrej qe te dyja skuadrat behet te skualifikohen te dyja?????? ahahahaha.Me mire te kaloje Bayern se pastaj do skualifikohet se po ne kaloi Manchester do shkoje ne finale.
Ndryshuar për herë të fundit nga Vjosa : 19-03-2010 më 19:37
Krijoni Kontakt