Close
Faqja 23 prej 72 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 716
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Hë ç'ndodhi? - Nuk u lut askush apo nuk funksionoi? Na morri e keqja!

vs
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

I trembeni Man Utd e?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    schweini eshte ne planet e chelsit
    JO SEKS PARA MARTESE

. Maska e alDI
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Mos ju trembni Man united hic, historikisht e keni pallu, edhe ne ate finale qe ja u mori padrejtesisht e keni dominu lojen dhe e keni turperuar Man united.

Te vetmen here qe ka fituar me ju Man U, eshte finalja e 1999 qe duhet zhduk nga lista e finaleve lol.

E vetmja gje qe duhet tju shqetesoj jane demtimet e shumta ne mbrojtje dhe forma e ribery dhe roben.

Suksese..
    .

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anëtarësuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Citim Postuar më parë nga alDI Lexo Postimin
    Mos ju trembni Man united hic, historikisht e keni pallu, edhe ne ate finale qe ja u mori padrejtesisht e keni dominu lojen dhe e keni turperuar Man united.

Te vetmen here qe ka fituar me ju Man U, eshte finalja e 1999 qe duhet zhduk nga lista e finaleve lol.

E vetmja gje qe duhet tju shqetesoj jane demtimet e shumta ne mbrojtje dhe forma e ribery dhe roben.

Suksese..

Kur na kane turperu?Historia kete vit edhe per Milanon fliste,por u tregua e kunderta !

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Nuk kemi nevojë për panik dhe skepticizëm!
    Po i referohem më shumë strange-s, mos u tut bre burrë.
    Bayerni për dallim nga Milan, luan shumë mirë në ndeshjet si mysafir
    Manchester United që 11 vite (pra nga finalja famëkeqe e cila nuk u fitua realisht) nuk ka arritur ta mposhtë Bayernin dhe as që do të arrij.

Çerekfinale 2000-2001
    Manchester United - Bayern Munchen 0:1
    Bayern Munchen - Manchester United 2:1
    Rezultati i përgjithshëm 3:2 për Bayernin

Audi Cup 2009 Final
    Bayern Munchen - Manchester United 0:0 (7-6 pas penalltive)

Nëse shikojmë hollësisht as ndeshjes e vitin 1999 Manchester United nuk e fitoj pasiqë aty Bayerni dominoj gjithë ndeshjen madje kishte edhe shumë goditje në shtyllën e portierit të Manchesterit.

Shikoni keto video:

Kush dominoi këtë ndeshje?
    Shkojmë dy vite më vonë:

Në ndeshjen e parë në Old Trafford, Bayerni kishte fituar me rezultat 1:0 me golin e shënuar nga Paulo Sergio, kerkoje videon aty e ke dikun në YouTube

Ndeshja e fundit ndërmjet tyre ishte:

Përshëndetje!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anëtarësuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Nuk kemi nevojë për panik dhe skepticizëm!
    Po i referohem më shumë strange-s, mos u tut bre burrë.
    Bayerni për dallim nga Milan, luan shumë mirë në ndeshjet si mysafir
    Manchester United që 11 vite (pra nga finalja famëkeqe e cila nuk u fitua realisht) nuk ka arritur ta mposhtë Bayernin dhe as që do të arrij.

Çerekfinale 2000-2001
    Manchester United - Bayern Munchen 0:1
    Bayern Munchen - Manchester United 2:1
    Rezultati i përgjithshëm 3:2 për Bayernin

Audi Cup 2009 Final
    Bayern Munchen - Manchester United 0:0 (7-6 pas penalltive)

Nëse shikojmë hollësisht as ndeshjes e vitin 1999 Manchester United nuk e fitoj pasiqë aty Bayerni dominoj gjithë ndeshjen madje kishte edhe shumë goditje në shtyllën e portierit të Manchesterit.

Shikoni keto video:

http://www.youtube.com/watch?v=CFSfnL-vaG0

Kush dominoi këtë ndeshje?
    Shkojmë dy vite më vonë:

http://www.youtube.com/watch?v=izPF6...eature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=-eYFwzsSc_g

Në ndeshjen e parë në Old Trafford, Bayerni kishte fituar me rezultat 1:0 me golin e shënuar nga Paulo Sergio, kerkoje videon aty e ke dikun në YouTube

Ndeshja e fundit ndërmjet tyre ishte:

http://www.youtube.com/watch?v=M-b4y...eature=related

Përshëndetje!
    Me rendesi qe do shofim nje ndeshje te bukur,si ajo me Milanon dhe neve.Kjo Audi Cup ishte si te themi Taqi Oil Cup.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Edmond.S Lexo Postimin
    Me rendesi qe do shofim nje ndeshje te bukur,si ajo me Milanon dhe neve.Kjo Audi Cup ishte si te themi Taqi Oil Cup.
    Sa për Milanon atë e mposhti Inter 4:0 (dhe në ndeshjen tjetër 2:0), e mposhtëm edhe ne 4:1, kështuqe mos prisni rezultate të tilla
    Patjetër se do të shohim lojë të mirë dhe spektakël, ajo që më pengon më së shumti është se nëpër mediume më shumë po flitet për duelin Arsenal - Barcelona se sa për ndeshjen Bayern - Manchester, unë personalisht konsideroj se derbi i çerekfinaleve është ndeshja Bayern - Manchester, finale para finales, përveç kësaj kur kihet parasysh historia e ketyre dy skuadrave mjafton.
    Kur shikohen përballjet e ndërsjella si ajo e 1999 dhe 2001 (e cila ishte bash çerekfinale ku pas së cilës Bayern fitoj Ligën e Kampionëve) të jep me kuptu se kjo është edhe më derbi se sa ndeshja Arsenal - Barcelona, pastaj edhe me trofe keto dy skuadra janë më lartë, Bayern Munchen ka 4 troge të Ligës së Kampionëve, Manchester United 3, ndërsa në anën tjetër Arsenal nuk e ka asnjë trofe, ndërsa Barcelona 3 por prapë nuk e arrin shkallën e derbit sikurse ndeshja Bayern - Manchester

Çdo të mirë
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    I urrej qe te dyja skuadrat behet te skualifikohen te dyja?????? ahahahaha.Me mire te kaloje Bayern se pastaj do skualifikohet se po ne kaloi Manchester do shkoje ne finale.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Vjosa : 19-03-2010 më 19:37

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Sa për Milanon atë e mposhti Inter 4:0 (dhe në ndeshjen tjetër 2:0), e mposhtëm edhe ne 4:1, kështuqe mos prisni rezultate të tilla
    Patjetër se do të shohim lojë të mirë dhe spektakël, ajo që më pengon më së shumti është se nëpër mediume më shumë po flitet për duelin Arsenal - Barcelona se sa për ndeshjen Bayern - Manchester, unë personalisht konsideroj se derbi i çerekfinaleve është ndeshja Bayern - Manchester, finale para finales, përveç kësaj kur kihet parasysh historia e ketyre dy skuadrave mjafton.
    Kur shikohen përballjet e ndërsjella si ajo e 1999 dhe 2001 (e cila ishte bash çerekfinale ku pas së cilës Bayern fitoj Ligën e Kampionëve) të jep me kuptu se kjo është edhe më derbi se sa ndeshja Arsenal - Barcelona, pastaj edhe me trofe keto dy skuadra janë më lartë, Bayern Munchen ka 4 troge të Ligës së Kampionëve, Manchester United 3, ndërsa në anën tjetër Arsenal nuk e ka asnjë trofe, ndërsa Barcelona 3 por prapë nuk e arrin shkallën e derbit sikurse ndeshja Bayern - Manchester

Çdo të mirë
    Ore s'behet llaf qe derbi edhte BAYERN -MANCHESTER.Por preferoj te shikoj futoll te bukur edhe ate futbollin e bukur e japin vetem Barca me Arsenal.

Faqja 23 prej 72 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •