Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 77 prej 77
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

burri vishet me te zeza...

Citim Postuar mė parė nga laura.. Lexo Postimin
    hahahhaha lol po he mo sa burra ka me te zeza dhe sa gra?
    burri vishet me te zeza diten e marteses laura..e di i shkreti cka e pret ne jete...dhe hidherimin e shpreh ne kostumin e zi....kurse femra nga gezimi qe e pushtoi dike vishet ne te bardha...

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar mė parė nga Kaprosi Lexo Postimin
    burri vishet me te zeza diten e marteses laura..e di i shkreti cka e pret ne jete...dhe hidherimin e shpreh ne kostumin e zi....kurse femra nga gezimi qe e pushtoi dike vishet ne te bardha...
    hahahaha sa kam qeshe,ndoshta e vertet!!!.
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga Bledari Lexo Postimin
    booooooooo gjith jeten ngelen duke u qajt kto gra mer
    lol sa kam qesh, e kemi pasion

Kaposi rri pa martuar pse mban zi diten e marteses ti lol....
    ps. ka dale mode e re, burrat vishen me kostume te bardhe ose silver tani.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga s0ni : 16-02-2010 mė 17:27

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Prandaj femra, mundohuni te rrini gjithmone ne preher, se ne krah s'e keni n'terezi punen. lol
    Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    po une i shoh meshkujt amerikane si mbrapa nese jane te gjithe keshtu (gje e pavertete, sepse njoh mjaft amerikane )
    t'i blej te dashures nje tufe me lule ose nje dhurate sa here qe pjerdh???

ēfare jemi ne meshkujt? qenie inferiore? skllever qe duhet te fitojne respektin e padronit?
    le te jene edhe femrat ato qe na blejne dhurata neve... ne fund te fundit te gjithe ato festa apo pervjetore jane edhe te tonat...
    ju fermrat jeni ato qe kerkoni barazi...
    barazi ne pune, barazi ne shtepi, barazi kudo dhe doni edhe qe t'ju trajtojme si princesha??? na trajtoni edhe ju si princer atehere!!! barazi edhe ketu...

Di ta besh dallimin nga femra qe do me femrat e tjera ti apo si eshte puna???
    Per ate qe do nuk arsyeton ne kete menyre!!Thjesht mendimi im.Mbase s'ke faj s'ke pasur shancin te dashurosh ndonje here dhe eshte e kot te vazhdoj te diskutoj me ty.

Sa per amerikanet ,pfff une nuk te thashe te gjithe ,tregova per ato qe njof une.Une isha ne nje ditlindje para nja dy muajsh ngela me hoje hapur kur hyra ne sallen ku ai do ti festonte te dashures ditlindjen dhe qe ja kishte bere surprize.Salla iishte e veshur komplet me trandafila te bardhe.Vetem per zbukurimet e salles ai kishte shpenzuar nje shifer shume te madhe.jo me per ti bler asaj!
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Di ta besh dallimin nga femra qe do me femrat e tjera ti apo si eshte puna???
    Per ate qe do nuk arsyeton ne kete menyre!!Thjesht mendimi im.Mbase s'ke faj s'ke pasur shancin te dashurosh ndonje here dhe eshte e kot te vazhdoj te diskutoj me ty.

Sa per amerikanet ,pfff une nuk te thashe te gjithe ,tregova per ato qe njof une.Une isha ne nje ditlindje para nja dy muajsh ngela me hoje hapur kur hyra ne sallen ku ai do ti festonte te dashures ditlindjen dhe qe ja kishte bere surprize.Salla iishte e veshur komplet me trandafila te bardhe.Vetem per zbukurimet e salles ai kishte shpenzuar nje shifer shume te madhe.jo me per ti bler asaj!
    une me te dashuren aktuale, punet e shtepise i ndajme gjithmone, ne supermarket shkojme bashke, shpenzimet i ndajme etj. kjo eshte barazi. tani pse duhet t'i blej gjithe ato dhurata une asaj? cfare detyrimi kam? ok per ditelindje apo ndonje rast tjeter, por ama edhe ajo duhet te me beje dhurata mua. barazia eshte barazi.
    sa per ate rastin qe permende ti, cfare deshe te vertetosh? qe ky tipi ngaqe ka harxhuar gjithe ato para eshte tmerresisht i dashuruar? nga e di ti qe nuk e ka bere per te rregulluar ndergjegjen per ato 2-3 dashnore qe mund te kete? cfare llogarishe ben ti? mashkulli, sa me shume harxhon dhe sa me shume dhurata i ben te dashures, aq me i dashuruar eshte? hahaha. e di sa femra ka te cilat jane ne nje lidhje dhe e dine qe burri ka ndonje tjeter, por bejne sikur nuk dine gje, sepse ai i mbushe me dhurata dhe atyre u leverdise keshtu? ju pelqen t'i bieni qylit ju femrave... pastaj duhet te ndajme punet e shtepise, ju te dilni per shopping dhe te harxhoni 3 fishin tone ne muaj, kur shkojme ne restorant patjeter te paguajme ne dhe pastaj doni edhe dhurata. e bukur eshte jete e?! sikur femrat po luftonin per barazi ne kete bote maskiliste.
    Vasudhaiva Kutumbakam

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Te shkoj jeta beqar dhe ty more djale

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •