Prandaj femra, mundohuni te rrini gjithmone ne preher, se ne krah s'e keni n'terezi punen. lol
Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Di ta besh dallimin nga femra qe do me femrat e tjera ti apo si eshte puna???
Per ate qe do nuk arsyeton ne kete menyre!!Thjesht mendimi im.Mbase s'ke faj s'ke pasur shancin te dashurosh ndonje here dhe eshte e kot te vazhdoj te diskutoj me ty.
Sa per amerikanet ,pfff une nuk te thashe te gjithe ,tregova per ato qe njof une.Une isha ne nje ditlindje para nja dy muajsh ngela me hoje hapur kur hyra ne sallen ku ai do ti festonte te dashures ditlindjen dhe qe ja kishte bere surprize.Salla iishte e veshur komplet me trandafila te bardhe.Vetem per zbukurimet e salles ai kishte shpenzuar nje shifer shume te madhe.jo me per ti bler asaj!
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
une me te dashuren aktuale, punet e shtepise i ndajme gjithmone, ne supermarket shkojme bashke, shpenzimet i ndajme etj. kjo eshte barazi. tani pse duhet t'i blej gjithe ato dhurata une asaj? cfare detyrimi kam? ok per ditelindje apo ndonje rast tjeter, por ama edhe ajo duhet te me beje dhurata mua. barazia eshte barazi.
sa per ate rastin qe permende ti, cfare deshe te vertetosh? qe ky tipi ngaqe ka harxhuar gjithe ato para eshte tmerresisht i dashuruar? nga e di ti qe nuk e ka bere per te rregulluar ndergjegjen per ato 2-3 dashnore qe mund te kete? cfare llogarishe ben ti? mashkulli, sa me shume harxhon dhe sa me shume dhurata i ben te dashures, aq me i dashuruar eshte? hahaha. e di sa femra ka te cilat jane ne nje lidhje dhe e dine qe burri ka ndonje tjeter, por bejne sikur nuk dine gje, sepse ai i mbushe me dhurata dhe atyre u leverdise keshtu? ju pelqen t'i bieni qylit ju femrave... pastaj duhet te ndajme punet e shtepise, ju te dilni per shopping dhe te harxhoni 3 fishin tone ne muaj, kur shkojme ne restorant patjeter te paguajme ne dhe pastaj doni edhe dhurata. e bukur eshte jete e?! sikur femrat po luftonin per barazi ne kete bote maskiliste.
Vasudhaiva Kutumbakam
Te shkoj jeta beqar dhe ty more djale![]()
Krijoni Kontakt