Dje me bene dhurate nje telefon te ri....Eshte nokia E71.....Kur doja te aktivizoja internetin nuk behej......A ka opsion per internet ky lloj cel, se kur pyeta disa miqte e mi me thane qe po ....Se ata e kishin nje te tille dhe kishte internet.
Dje me bene dhurate nje telefon te ri....Eshte nokia E71.....Kur doja te aktivizoja internetin nuk behej......A ka opsion per internet ky lloj cel, se kur pyeta disa miqte e mi me thane qe po ....Se ata e kishin nje te tille dhe kishte internet.
hey me duhet nje pergjigje????????
Pėrcaktoje ēfarė kompanie pėrdor Amc , Vodafone apo Eagle se kan mėnyra te ndryshme. Nqs pėrdor Amc mė thuaj se tė ndihmoj unė.
Ciao
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Asnjehere nuk e kam kuptuar se ce duan te rinjte internetin dhe ne cel. Nje bill me shume per prinderit e shkrete . Su mjafton lap-topi?![]()
Dėrgo sms te nr 1510 me text "internet" dhe do ju sjellin 2 sms , njėrin duhet ta ruash nė celular se jan tė dhėnat e aktivizimit.
Njė mėnyr tjetėr ėshtė edhe nga #100 dhe shko tek "Aktivizo" dhe mė pas zgjidh opsionin "Internet". Kshu e kam aktivizuar dhe vetė dhe shpresoj qė tė kem ndihmuar.
Ciao Klm !!!
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
e kam provuar me #100# dhe aktivizo po me vjen sms qe ky sherbim nuk eshte per aparatin tuaj......Gjithashtu edhe per mms....
po te njejtin cel ka dhe nje shoqja ime dhe e ka aktivizu....po e provoj iher me i cu sms me "internet" ne 1510...e te shoh pastaj.....
flm & klm
Mer 139 se te japin ata info.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Interneti aktivizohet duke pasur llogari,je regjistruar dhe paguan per internet pa tel tek firma ku paguan telefonin,AMC-ja.Hapja e llogarise qe behet kundrejt nje pagese perfshin emer dhe password.Ti jep kompania kur ben pagesen per planin mujor te internetit.
Nqs do ta marresh internetin pa paguar,eshte histori komplet tjeter,atehere te duhet te kontrollosh per hot spots ose kompjutera neper lagje (laptopa) qe punojne,jane te lidhur me internet dhe jane pa mbrojtje me celes WPE apo WPA..
Atehere te telefoni klik ne menu,klik ne setings,klik ne connections dhe klik ne akses points.varet aty mund te gjesh ndonje pike aksesi qe nuk ka mbrojtje dhe futesh ne internet.Gjithashtu klikohet ne menu,pastaj ne web,klik ne opsione, klik settings,klik ne general dhene acces points zgjedh opsionin gjithmone pyet(always ask).Nqs sheh disa akses point ne menu provo te lidhesh me secilen prej tyre,nqs asnjera nuk te jep lidhje hiqi te gjitha dhe fik /ndez telefonin.Provon perseri lidhjen duke shkuar ne akses points.Nqs je duke levizur jasht provo te shkosh ne zona prane hotspots,internet pa tel falas ne klube watever...
Nqs do e marresh internetin nga laptopi jot,atehere lidh me kabell usb telefonin me laptopin dhe hapet dhe perdoret programi Nokia Suite ne laptop.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt