Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 33
    yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Tre a kater minuta aaa ,sigurisht i paska respektu udhtaret se i ka falur te shkurtuar ne gjysm namazin, Ka pergjysmu reqatet..Nji gje qe e besoi se ata qe kishin durim ne pritje kan sevape sa nji vler e namazit e ndoshta edhe me shum Allahu mund te shperble pa hesap (pa llogari matematikore).Sa me shum merren me islamin njerzia,aq me shum forcohet feja islame.
    Ai qe paska respektu kohen e namazit qenka musliman ne rregull.Allahu xh h e shperbleft.

ok ky eshte nje raste ku nuk ndodhi ndonje *tragjedi*-

Mendo per nje moment sikur ky shoferi te ishte mjek, nje emergjenc dhe eshte ne salle te operimit.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    shyqyr qe nuk ishte pilot avioni ky
    Ka menyra tjera te faljes ne ato raste, por prap namazi behet.

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Në qofse je i vendost ku të jesh e fal namazin sikur ky P.SH
    Burri 1 X flet !

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Suhejbi Lexo Postimin
    Në qofse je i vendost ku të jesh e fal namazin sikur ky P.SH
    Ketu ku eshte ky edhe une do e falsha namazin. :-D

Besoje se duhet te kete nje rregull per shtyrjen e namazit, nuk mendoje se oret , kohet jane fikse.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e mujoislam
    Anëtarësuar
    22-01-2010
    Postime
    246
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Dashuria ndaj Zotit nuk shprehet me injorance.
    Leshime ne fe ka , e pikerisht ky shoferi duhet ta kishte perdor ate leshim.

Te pelqeka ty veprimi i ketij!!!

Posi jo moj , veprim i bukur eshte ne nje shtet jo-mysliman.
    E pastaj ankohen njerez te tille pse i urren perendimi.

Koncepti shkak & efekti , nuk kuptohet mire nga beduinat e tille.
    Nese lloji i ketil qe knaqen per hir te Zotit qenkan beduina,ateher cna qenke ti Bevab,dokishta dasht qe te gjith te jene beduina si uvejsa.se sa ka njerz si ty shume do e lane islamin mbrapa.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga mujoislam Lexo Postimin
    Nese lloji i ketil qe knaqen per hir te Zotit qenkan beduina,ateher cna qenke ti Bevab,dokishta dasht qe te gjith te jene beduina si uvejsa.se sa ka njerz si ty shume do e lane islamin mbrapa.
    Ju ja keputni me topa. Do mbroni cdo veprim te bere nga muslimane pavaresisht nese ka vepruar mire apo jo. Gjersa jeton ne nje vend jomusliman mire eshte te pershtatesh. Te gjesh nje menyre qe te ruash dhe respektosh dhe besimin tend, pa cenuar te drejten e te tjereve. Nuk te kupton dhe nuk do t'ja dije tjetri se ti do te falesh ne orarin e punes. Kur udhetoja me autobus behesha keq kur autobusi ndalonte stacion me stacion per te hipur apo zbritur pasagjeret se kisha hall se vonohesha per aty ku isha nisur. Jo me te ndalosh se ashtu ta thote rrakadakja ty. Sot e paralajmeruan ate, por neser nuk eshte cudi ta pushojne. Arsyeja? Thyen rregullat e kompanise. Nuk respekton pasagjeret, etj. Nga ky mund te digjen te tjere vetem se jane musliman, lol.
    Nese nuk do t'ja dish per asnje, para Zotit, dhe nuk pranon te gjesh nje rrugezgjidhje tjeter, atehere ktheu nje ore e me pare ne vendin tend. Vetem atje mund te kuptojne dhe te tolerojne mbase.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 13-02-2010 më 18:07

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga mujoislam Lexo Postimin
    Ti kurre ske per ta kuptuar justifikimin qe i bejne arrogances se tyre keta njerez me adhurimin ndaj Zotit.

Mbase per vet faktin se je arrogant dhe vet , prandaj .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Mujoislam, te kisha keshilluar te mos bish pre e atyre qe argumente te mendimit te tyre i kane vetem etiketimet fyerse.

Sa keq qe edhe tek muslimanet eshte bartur kjo cilesi e te tjereve.
    Islami rrespekton mendimin ndryshe dhe ndalon perdorimin e gjuhes ofenduese.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Mujoislam, te kisha keshilluar te mos bish pre e atyre qe argumente te mendimit te tyre i kane vetem etiketimet fyerse.

Sa keq qe edhe tek muslimanet eshte bartur kjo cilesi e te tjereve.
    Islami rrespekton mendimin ndryshe dhe ndalon perdorimin e gjuhes ofenduese.
    Uvejsa sjam aq i mefshte sa te mos kuptoj keto komente indirekte rreth meje.
    Nqs ste pelqen dicka rreth atyre qe une them , ma thuaj duke mu drejtuar mua e askujt tjeter. Nuk jam rob qe ofendohem nga diskutime te tilla , sepse edhe llogjika e nje 10 vjecari do e kuptonte qe cfare ka bere ky shoferi eshte dicka e pasjellshme jo-etike qe ska te beje me fene , por thjesht dobesi perceptimi rreth ligjeve dhe rregullave fetare.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Uvejsa sjam aq i mefshte sa te mos kuptoj keto komente indirekte rreth meje.
    Nqs ste pelqen dicka rreth atyre qe une them , ma thuaj duke mu drejtuar mua e askujt tjeter. Nuk jam rob qe ofendohem nga diskutime te tilla , sepse edhe llogjika e nje 10 vjecari do e kuptonte qe cfare ka bere ky shoferi eshte dicka e pasjellshme jo-etike qe ska te beje me fene , por thjesht dobesi perceptimi rreth ligjeve dhe rregullave fetare.
    Normal qe nuk me pelqejne ato etiketime qe ua bene muslimaneve "beduine", "arrogant", mos na njeh gje mua apo mujoislam-in qe na quan te tille?!!
    Nuk me pengon aspak kur dikush jomusliman flete me etiketime te tilla, por nje muslimani keto nuk i kane hije.

Thjeshte ju referova (si rikujtim) Mujoislam qe te mos beje edhe ai te njetin gabim.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •