Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 33 prej 33
    Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Normal qe nuk me pelqejne ato etiketime qe ua bene muslimaneve "beduine", "arrogant", mos na njeh gje mua apo mujoislam-in qe na quan te tille?!!
    Nuk me pengon aspak kur dikush jomusliman flete me etiketime te tilla, por nje muslimani keto nuk i kane hije.

Thjeshte ju referova (si rikujtim) Mujoislam qe te mos beje edhe ai te njetin gabim.
    As ty as ate si etikova ne menyre te tille .....

Nuk e di se si i kupton ti komentet e mia , por te supozosh dicka duke e pyet vet personin ne fjale , nuk do te thote se sben ai person eshte i tille apo jo?

Lexoje edhe njehere ate paragrafin e fundit te lutem , sepse me akuzove per dicka qe se kam bere

ps: nuk ta mar per keq prape...me shume me vjen keq nga menyra sesi ti e kupton islamin .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    As ty as ate si etikova ne menyre te tille .....

Nuk e di se si i kupton ti komentet e mia , por te supozosh dicka duke e pyet vet personin ne fjale , nuk do te thote se sben ai person eshte i tille apo jo?

Lexoje edhe njehere ate paragrafin e fundit te lutem , sepse me akuzove per dicka qe se kam bere

ps: nuk ta mar per keq prape...me shume me vjen keq nga menyra sesi ti e kupton islamin .
    Mbase e ke bere pa qellim, andaj te duket qe s'e ke bere, por lexoje edhe nje here postimet tua dhe do e shofesh qe e ke bere.
    E lexova edhe nje here dhe shpresova te jem gabim une, por fatkeqesisht jo.

hehe te vjen keq nga menyra se si une e kuptoj Islamin??!
    Interesante!!! Islamin e kam kuptuar ashtu sic eshte dhe dua te veproj ashtu sic ai me meson.
    Nuk i shiqoj c'me thone te tjeret, sepse si parim timin e kam All-llahun dhe jo opinionet e jobesimtareve.

Sidoqofte, ta leme kete teme me mire.

i/e regjistruar Maska e mujoislam
    Anëtarësuar
    22-01-2010
    Postime
    246
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Ti kurre ske per ta kuptuar justifikimin qe i bejne arrogances se tyre keta njerez me adhurimin ndaj Zotit.
    Ne baze te kesaj qe thua ti do te thuash qe une nuk mundem ta kuptoj nje gje te cilen e bene nje musliman per Zotin e tij sepse ate qe po e bajkan po vika ndeshje me pjesen tjeter te popullit sic eshte ky shoferi...por nuk lexova askund qe dikush eshte ankuar pi pasanzherave per veprimin qe ka bere.....

Mbase per vet faktin se je arrogant dhe vet , prandaj .
    Kjo pjesa ketu ma ke dedikuar mu ku edhe me ke ofendu,por une po te them FALEMINDERIT shum,po te tregoj edhe pse nepermjet nje rastit:
    Imam Hambelin e kishin ofenduar dhe e kishin pergojuar dhe i treguan per kete ai murr ene me hurma dhe shkoj te personi qe e kishte ofenduar dhe ja dha.ky u habit dhe e pyeti psejo eshte si shenje faleminderimi per ate qe ke thyene per mua dhe me ate mi ke zvogluar gjunahet.

Pasi une nuk te njoh dhe nuk kam mundesi qe tet jap dic tjeter ateher vec me nje falemibnderim po ta dhuroj
    Ndryshuar për herë të fundit nga mujoislam : 14-02-2010 më 19:05

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •