Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 90
    _____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin

Per temen,
    sa anetar e kane kuptuar pyetjen sakte te ngrene doren!
    heheh pa leje po e ngrej doren..... ne po te themi po ti s'kupton

Instikt---te shkon syri ke me i bukri, me i gjati etj. Pastaj kur fillon e flet me i bukri nqssss nxjerr kumblla nga goja ta shpif brenda sekondit. Hap syte rrotull per te gjetur nje tjeter.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    cfare pergjigjeje injorante. ketu nuk po flitej per jeten tende private apo per timen. une u mora me menyren e te arsytuarit. si i dole vehtes zot? duke hipotizuar mbi mua. nuk di asgje nese jam intelektual apo jo. nese ka femra te cilave i pelqej apo jo. vazhdo fantazine. te them vetem qe nuk jam tipi yt pasi nuk jam 70 vjeēare md pushtet. Sorry Lali
    ke te drejte
    as mua nuk me terheqin meshkujt.
    Gjej ndonje mashkull tjeter qe te jete me terheqes se une(mundesisht murator, )
    Si shenje solidariteti me klasen puntore
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anėtarėsuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    me fal po kur shikon nje mashkull ne rruge, ēfare mund te mendosh se pari?

aaah! alamet truri paska ky?
    me pelqen
    po pse pretendon te kuptosh ca duan femrat...... femrat jan shume komplekse, nuk e kan trurin poshte barkut si meshkujt....

mua nje fotomodel i persosur nuk me zgjon asnje intstink, nqs do ta dish.... jam gjithmone per trurin.....
    VIVA TRURI.....
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Merr shembull nga shoku_tanku qe e kemi goxha djale. Eshte gje e madhe dhe te pranosh qe ke nevoje te permisohesh.
    Deri sa te vdesim do luftojme per t'u permirsuar,mia@...vetkenaqsia eshte armiku me i madh per natyren njerzore.Kjo vlen edhe per ju vajzat...mos u mjaftoni vetem me faktin se keni nje natyre me cilesore se ne djemte!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga donna76 Lexo Postimin
    po pse pretendon te kuptosh ca duan femrat...... femrat jan shume komplekse, nuk e kan trurin poshte barkut si meshkujt....

mua nje fotomodel i persosur nuk me zgjon asnje intstink, nqs do ta dish.... jam gjithmone per trurin.....
    VIVA TRURI.....
    Ja nje femer qe me exiton
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    kur flitet per terheqje seksuale flasim per instikt, jo llogjike, eshte pjesa kafsherore e jona qe ka epsh dhe kerkon seks,
    kush me thote ku qendron llogjika e te berit seks?
    Po te bazoheshim teresisht pas instiktit,atehere perdhunimet do te ishin dicka e zakonshme..
    I rendesishem nuk eshte thjesht akti seksual ne vetvete por edhe ajo qe ndodh para dhe pas tij...ka ndryshime cilesore dhe plotesisht te dallueshme midis njerezve dhe kafsheve, edhe gjate nje mardhenieje seksuale...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Po te bazoheshim teresisht pas instiktit,atehere perdhunimet do te ishin dicka e zakonshme..
    I rendesishem nuk eshte thjesht akti seksual ne vetvete por edhe ajo qe ndodh para dhe pas tij...ka ndryshime cilesore dhe plotesisht te dallueshme midis njerezve dhe kafsheve, edhe gjate nje mardhenieje seksuale...
    ne rregull shoku tanku,
    nuk them kaq ne ekstrem,
    aktin ti e kontrollon,
    por ajo qe ndjen nuk e kontrollon dot.

ti psh realisht beson se femrat shikojne intelektin tek nje mashkull?
    harroje ēfare deklarojne, ka mundesi qe nuk jane te ndergjegjshme, ato nuk genjejne me dashje, kujtojne se realisht jane te terhequra nga intelekti,
    por realisht as vete nuk e dine se ajo qe do donin eshte nje mashkull gorrille qe ne krevat eshte instikt i paster.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 11-02-2010 mė 14:54

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Ca meshkuj ketu te heqin deshiren te futesh ne forum, sinqerisht.
    Propozoj qe femrat te bojkotojne foumin derisa te trajtohen ashtu sic duhet nga meshkujt. Une u hodha ne greve per vete duke filluar qe tani.

Perkundrasi duhet te qendrojme te bashkuara dhe te forta per te ndryshuar kete mentalitet mashkullor qe na rrethon .

Sa zgjat greva lol
    Jeto sot se neser nuk i dihet

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anėtarėsuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Ja nje femer qe me exiton
    boll ti amore jo kaq hapur ...lol
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Perkundrasi duhet te qendrojme te bashkuara dhe te forta per te ndryshuar kete mentalitet mashkullor qe na rrethon .

Sa zgjat greva lol
    pse u lodhe nderkohe

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •