Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 52
    fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    3) nuk ka asgje ofenduese tek ajo qe thashe
    t
    e isha une politikan i huaj do i kisha shtrenguar akoma me shume kriteret per emigrantet, diktature.
    Nese per ju diktatura ndaj emigranteve eshte nje gje normale ......per mua eshte ofenduese ......<< zoteri >>

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Nese per ju diktatura ndaj emigranteve eshte nje gje normale ......per mua eshte ofenduese ......<< zoteri >>
    nuk ka vetem shqiptare emigrant,
    ka lloj lloj emigranti.
    diktature per te keqet,
    fushe me lule per njerezit e ndershem.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Normal qe ne pergjithesi flas. Mos do ti marr me emra gjithe Shqiptaret ketu lol, qe nuk dine nje fjale Anglisht edhe pse mbi 5 vjet ketu?
    P.s Burri im e flet Anglishten. Nuk eshte dhe aq respektues i'' traditave Shqiptare". ;)
    Ishte thjesht nje pyetje,....mos e egzaxhero,ne te kundert...

Te flasesh ne vecanti,e ti perfaqesosh ne pergjithesi...

Tradita shqiptare...eshte kulture,dituri,....e kush nuk eshte i prirur o nuk do te mesoj....eshte pa tradit....

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Preceendi nuk eshte ofenduese. Kane te drejte te nxjerrin rregulla ne mbrojtje te vendit te tyre. Ndryshe tere llumin e nje vendi te huaj aty e ke. Shiko Kanadane sa kerkesa te forta ka vene per ata qe aplikojne per te vajtur atje. I do me shkolle te larte. Me gjuhe te mesuar qe pa vajtur atje. Ty te duket shume te te kerkoje te dish pak gjuhe pas 5 vitesh jetese ne shtetin e tyre, dhe pse mesosh 100 pyetje te shkurtra permendsh?

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Ishte thjesht nje pyetje,....mos e egzaxhero,ne te kundert...

Te flasesh ne vecanti,e ti perfaqesosh ne pergjithesi...

Tradita shqiptare...eshte kulture,dituri,....e kush nuk eshte i prirur o nuk do te mesoj....eshte pa tradit....
    Jo me kot e vura ne thonjeza'' tradita Shqiptare", se per ca Shqiptar ruajtje traditash do te thote te rrish tere diten mes Shqiptareve. Te mos dish gjuhen. Pas pune te vesh lokaleve, duke mos dhene asnje lloj ndihme te femijet e tyre dhe gruas ne shtepi, edhe pse ajo mund te punoje me orare te zgjatura, apo njesoj sa ai. Sipas tyre nje mashkull i tille eshte burre i vertete. Keto jane zakone prapanike qe duhen luftuar. Nje menyre eshte te intergrohesh ne jeten e atij vendi. Kjo nuk te ben me pak Shqiptar.

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Preceendi nuk eshte ofenduese. Kane te drejte te nxjerrin rregulla ne mbrojtje te vendit te tyre. Ndryshe tere llumin e nje vendi te huaj aty e ke. Shiko Kanadane sa kerkesa te forta ka vene per ata qe aplikojne per te vajtur atje. I do me shkolle te larte. Me gjuhe te mesuar qe pa vajtur atje. Ty te duket shume te te kerkoje te dish pak gjuhe pas 5 vitesh jetese ne shtetin e tyre, dhe pse mesosh 100 pyetje te shkurtra permendsh?
    1- Ndoshta e konceptojme ndryshe <>......!!!!!!!!
    Rregullat nuk jane diktature.

Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Jo me kot e vura ne thonjeza'' tradita Shqiptare", se per ca Shqiptar ruajtje traditash do te thote te rrish tere diten mes Shqiptareve. Te mos dish gjuhen. Pas pune te vesh lokaleve, duke mos dhene asnje lloj ndihme te femijet e tyre dhe gruas ne shtepi, edhe pse ajo mund te punoje me orare te zgjatura, apo njesoj sa ai. Sipas tyre nje mashkull i tille eshte burre i vertete. Keto jane zakone prapanike qe duhen luftuar. Nje menyre eshte te intergrohesh ne jeten e atij vendi. Kjo nuk te ben me pak Shqiptar.
    Ne si popull kemi 1000 difekte...po mendoj -se persa i perket familjes-kemi nje tradit-me te mire se sa vendet e tjera,jemi te respektueshem,e prinder te mire.

Ndejtja me bashkatdhetaret e tu nuk eshte negative,...(e kush do te hiqet nje mashkull i vertete,duhet ta kuptosh-e ben se ka frik nga gruaja)

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Ne si popull kemi 1000 difekte...po mendoj -se persa i perket familjes-kemi nje tradit-me te mire se sa vendet e tjera,jemi te respektueshem,e prinder te mire.

ja)
    E ke shume gabim. Vetem prinder te mire nuk jane Shqiptaret. Nuk shpenzojne kohe me femijet fare. Nuk marrin pjese ne edukimin, e rritjen e tyre. Gjithe barren ja lene gruas. Jane te dhunshem verbalisht dhe fizikisht. Jane te ftohte. Per ta mjafton qe futin leke ne shtepi, te tjerat sipas tyre jane detyre e gruas. I vetmja gje pozitive eshte se nuk i lene kollaj grate.

Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    E ke shume gabim. Vetem prinder te mire nuk jane Shqiptaret. Nuk shpenzojne kohe me femijet fare. Nuk marrin pjese ne edukimin, e rritjen e tyre. Gjithe barren ja lene gruas. Jane te dhunshem verbalisht dhe fizikisht. Jane te ftohte. Per ta mjafton qe futin leke ne shtepi, te tjerat sipas tyre jane detyre e gruas. I vetmja gje pozitive eshte se nuk i lene kollaj grate.
    Mbase-mbase...por deri me sot nuk kam degjuar shqiptar te flasi keq per babain e tij....pra kaq negativ nuk duhet te jene...

Po me diskutimin tend ...del se...burrat jane te keqinj...e grate budallaqe..(se nuk i lene)

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    E ku e ka veshtiresine ligji Italian? Nuk e kuptoj vallaj. Greqia po qe e paska shtrenguar punen dhe e paska veshtiresuar shume. Italia nuk ka veshtiresuar asgje. Ato kushte qe kane vene jane mese normale. Nqs do te qendrosh ne Itali duhet te sillesh ashtu siç shoqeria sillet atje, nuk duhet te jesh kriminel, hajdut apo vrases. Gjithashtu duhet edhe formimi baze. Keto kushtet qe ka vene italia me duken si ligjet e shtetit tone per shtetasit Shqiptar. Edhe ne Shqiperi eshte i detyruar arsimi 8-vjeçar, denohesh kur kryen krime. Vetem se ndryshimi per kete te fundit eshte se shteti jone nuk te debon jashte Shqiperise por te debon nga liria ne burg.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •