Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-11-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    84
    Citim Postuar mė parė nga Cold Fusion™ Lexo Postimin
    Kam 6-vjet qe e kam mbaruar shkollen e mesme. Po degjoja perpara disa ditesh ne rruge, dy vajza rreth moshes 16 - 17 vjece. Sa idiote ajo zysha, nuk gjeti ndonje teme tjeter po per Facebook-un te na japi detyre. Dhe me vajti mendja, qe dhe ti je rreth asaj moshes qe permenda me siper.
    aha kuptoj......
    po vetem lexoje kete se jam shkri tu qesh tan: iTė gjithė e dinė se shqiptarėt janė tė njohur pėr budallakia por kėtė herė nuk ėshtė njė budallaki.
    Mursel Hashimi nga fshati Muēibabė i komunės sė Gjilanit ka hedhur nė gjyq pronarėt e facebook duke thėnė se nė vitin 1996 ai kishte krijuar faqen identike si facebook por me domainin www.dilensheher.com per te cilen ka shitur 1 automjet Zastava dhe 4 lop me ka 1 viē,por drejtuesit e sotėm tė facebook-ut e kanė parė faqen e tij dhe i kan hyrė nė ftp pėr tia marė scriptin,dhe pastaj kan hapur facebook-un.
    Ai ka prova tė faqes sė tij nė vitin 1996 tė cilat i ka ruajtur nė njė tunel tė fshehtė nė ahrin e tij.Mbetet tė shihet se si do tė reagojnė pronarėt e facebookut pas kėtij skandali.
    Gjyqi do tė mbahet mė datėn 35 shtator dhe ne do tju informojmė pėr rrjedhėn e gjyqit.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar mė parė nga Erjola-Ajsbergu Lexo Postimin
    aha kuptoj......
    po vetem lexoje kete se jam shkri tu qesh tan: iTė gjithė e dinė se shqiptarėt janė tė njohur pėr budallakia por kėtė herė nuk ėshtė njė budallaki.
    Mursel Hashimi nga fshati Muēibabė i komunės sė Gjilanit ka hedhur nė gjyq pronarėt e facebook duke thėnė se nė vitin 1996 ai kishte krijuar faqen identike si facebook por me domainin www.dilensheher.com per te cilen ka shitur 1 automjet Zastava dhe 4 lop me ka 1 viē,por drejtuesit e sotėm tė facebook-ut e kanė parė faqen e tij dhe i kan hyrė nė ftp pėr tia marė scriptin,dhe pastaj kan hapur facebook-un.
    Ai ka prova tė faqes sė tij nė vitin 1996 tė cilat i ka ruajtur nė njė tunel tė fshehtė nė ahrin e tij.Mbetet tė shihet se si do tė reagojnė pronarėt e facebookut pas kėtij skandali.
    Gjyqi do tė mbahet mė datėn 35 shtator dhe ne do tju informojmė pėr rrjedhėn e gjyqit.
    Hahahahahahahaahhaahahaha, nese ai fiton gjyqin nuk do te kete me nevoje per makinen Zastava, per lopet dhe vicat. Do kete nje te ardhme te forte dhe te sigurt, prane zyrave te FACEBOOK INC Hahahahahahaha. Doli dhe nje tip tjeter si ai qe fliste tek Arjan Cani, CIA me ka vendosur cip ne tru dhe me jep zhurme ne koke. Hahahahahahahahahahahahaha. Tamam vend cudirash jemi ne....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-11-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    84
    Hahahahahahahaahhaahahaha, nese ai fiton gjyqin nuk do te kete me nevoje per makinen Zastava, per lopet dhe vicat. Do kete nje te ardhme te forte dhe te sigurt, prane zyrave te FACEBOOK INC Hahahahahahaha. Doli dhe nje tip tjeter si ai qe fliste tek Arjan Cani, CIA me ka vendosur cip ne tru dhe me jep zhurme ne koke. Hahahahahahahahahahahahaha. Tamam vend cudirash jemi ne....
    nga gjithe kjo merzitje qe kisha tani doli ky budallai qe me ktheu icik humorin....
    gjithsesi shum flm te gjitheve per ndihmesen..edhe ty gjithashtu....naten tani se po iki te mesoj un....klm

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Une kam me pak se 6 - 7 muaje qe e kam mbyllur Facebook. Qekur hyra ne sherr me te dashuren, thash ky eshte burim sherri. Nuk futem me aty, dhe qe atehere e kam mbyllur ne menyre permamente.

Kisha dhe une disa tipa friendsa qe gjithmon do shkruanin ndonje aforizm, ndonje thenie filozofike apo ndonje paragraf nga kokat e medha. Qeshja me lot, vaj hallit se cfare kane keta tipa qe e shprehin ketu ne FB. Ndoshta nuk i jepet mundesia ne realitet dhe shfryhen ne virtualitet. Po nganjecik te gjithe e bejme kete pune, sikur kemi talent ne gjithcka : p
    Tashi pretendojme qe ne fb kemi shoqerin reale
    Mua kur shof friendsat e mi ne fb qe shkrujn , sidomos njonin shkrihem fare brinjet me dhembin nga te qeshurat aq fantastik eshte , pastaj ne virtualitet asnje sben shkenc pervecse te heqi stresin e jetes se perditshme ..
    Sa keq qe te paska fut ne sherr fb me dashuroren , mua ma shton dita dites me shume sa here e shof kur ma dredh left and right me friendsat e gjinis femerore qe ka

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Tashi pretendojme qe ne fb kemi shoqerin reale
    Mua kur shof friendsat e mi ne fb qe shkrujn , sidomos njonin shkrihem fare brinjet me dhembin nga te qeshurat aq fantastik eshte , pastaj ne virtualitet asnje sben shkenc pervecse te heqi stresin e jetes se perditshme ..
    Sa keq qe te paska fut ne sherr fb me dashuroren , mua ma shton dita dites me shume sa here e shof kur ma dredh left and right me friendsat e gjinis femerore qe ka
    Epo jo gjithmon kemi shoqeri virtuale. Ne meshkujt e kemi njecik me te theksuar se ju femrat te bejme friendsa dhe qe si njohim. Qe ne kete moment lind konflikti me kerkes llogarie, kush eshte, nga e njeh, si e njeh etj... Une isha anetaresuar ne disa grupe, qesh se eshte falas, qesh se te shton jeten, disa te tilla. Vdisja duke qeshur me te madhe se lexoja te forta. Po ashtu kisha dhe disa friendsa qe ishin kthyer njesoje si William Shakespeare, dhe i mbushnin Notes full me shkrime romanciere, vjersha etj. I beja ndonje koment provokues ose plot ironi brenda, per te pare reagimet, i merrnin seriozisht apo i linin aty. Nuk bente vaki ndonjehere mos shikoje postime serioze, direkte ne sulm. Hahahahahahahahahaha.

Po po, ti je e emancipuar moj vajze, e shikon si nje ore argetimi, kjo imja e shikon si gjueti sorrash ne livadh, po doli ndonje qorre ta fus ne xhep. Ehhh, sa mire te ishte me kete mentalitet qe ke ti, do kenaqesha dhe une duke ardallosur lart e poshte, majtas e djathtas

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Epo jo gjithmon kemi shoqeri virtuale. Ne meshkujt e kemi njecik me te theksuar se ju femrat te bejme friendsa dhe qe si njohim. Qe ne kete moment lind konflikti me kerkes llogarie, kush eshte, nga e njeh, si e njeh etj... Une isha anetaresuar ne disa grupe, qesh se eshte falas, qesh se te shton jeten, disa te tilla. Vdisja duke qeshur me te madhe se lexoja te forta. Po ashtu kisha dhe disa friendsa qe ishin kthyer njesoje si William Shakespeare, dhe i mbushnin Notes full me shkrime romanciere, vjersha etj. I beja ndonje koment provokues ose plot ironi brenda, per te pare reagimet, i merrnin seriozisht apo i linin aty. Nuk bente vaki ndonjehere mos shikoje postime serioze, direkte ne sulm. Hahahahahahahahahaha.

Po po, ti je e emancipuar moj vajze, e shikon si nje ore argetimi, kjo imja e shikon si gjueti sorrash ne livadh, po doli ndonje qorre ta fus ne xhep. Ehhh, sa mire te ishte me kete mentalitet qe ke ti, do kenaqesha dhe une duke ardallosur lart e poshte, majtas e djathtas
    E di dhija cesht agjija ....hahahhah

Nuk e kam problem fare se i kam then me te mire se une ske ku gjen e para ..lol e dyta mora vesh gje iken e svjen me ...hahhhaahhhaa jam shume tolerante

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    E di dhija cesht agjija ....hahahhah

Nuk e kam problem fare se i kam then me te mire se une ske ku gjen e para ..lol e dyta mora vesh gje iken e svjen me ...hahhhaahhhaa jam shume tolerante
    Ehhhh, sa tolerante qe qenke. Ka fat dynjaja more Zot, nuk ka fat per mua. Gjithmon do me bjeri gardiane burgu, me celsat ne xhep. Hahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahaha.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Hej piplla, si eshte ajo puna e farmville-s ne facebook. se nje e dy me cojne request qe te join farmen, i shoh qe kujdesen per lopet, gomeret. kohet e fundit i lexoj qe kerkojne gozhda, tulla per stallat e lopeve.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Ehhhh, sa tolerante qe qenke. Ka fat dynjaja more Zot, nuk ka fat per mua. Gjithmon do me bjeri gardiane burgu, me celsat ne xhep. Hahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahaha.

Ca me bo dashurori im e ka qef cik lirin , duhet me ja dhon hahahhaaha se po sja dhash me qef ma merr me dhune ..

PS. PINK pun lopesh mo ...
    Provoje ndoshta te shijon puna si fshatare hahahaha

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Citim Postuar mė parė nga Erjola-Ajsbergu Lexo Postimin
    thnx shume flm nga ju....po kte e dija dhe un....un di anglisht po pertoj ti perkthej se kto i gjeta dhe vete...........tani me duhet tia filloj me perkthimin
    Ti edhe doke te dehesh edhe do ta kesh shishen plot.
    Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •