Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9

Wink Telefono Shqipërinë vetëm për $26.99

Kam gjetur nje kompani per unlimited calling to Albania and like 69 other countries ne bote. Faqja eshte www.netcallglobal.com dhe cmimi eshte 26.99. Te japin dhe numer telefoni ne shtepi ose mund te transferosh numrin tend.

www.netcallglobal.com

Shqiperi, O mema ime... Maska e arnaut
    Anëtarësuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    outter space
    Postime
    21
    Une kam rreth 2 muaj qe e kam kete servis dhe jam shume e kenaqur. Flas sa te dua me Shqiperine dhe linja ska probleme. Amerika dhe Kanadaja jane te perfshira ne cmim, oferta me e mire qe kam gjetur deri tani!
    Enderrat i kemi se pa ato nuk do duronim dot te verteten.
    Remark

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga arnaut Lexo Postimin
    Une kam rreth 2 muaj qe e kam kete servis dhe jam shume e kenaqur. Flas sa te dua me Shqiperine dhe linja ska probleme. Amerika dhe Kanadaja jane te perfshira ne cmim, oferta me e mire qe kam gjetur deri tani!
    Po Taksa mujore sa eshte????? $20 dollar??
    Nqs familja ka celular mund te flasesh me to, apo vetem me ato qe kane telefon shtepie?

Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Po Taksa mujore sa eshte????? $20 dollar??
    Nqs familja ka celular mund te flasesh me to, apo vetem me ato qe kane telefon shtepie?
    Taksa mujore eshte 6%. Oferta e mesiperme perfshin vetem linjat tokesore, pra telefonat e shtepise, jo ato celulare. Cmimet per celulare jane 25c/min me Vodafone dhe 28c/min me AMC.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Faleminderit

Netcallglobal nuk duket keq. Te japin edhe numer shtepie te flasesh brenda per brenda US? Me siguri te lidhur me internetin, dicka e tille si Vonage?

Po, te japin nr shtepie, ose nqs ke nr nepermjet nje kompanie tjeter mund ta transferosh. Cmimi perfshin telefonatat brenda Amerikes dhe Kanadase (linjat fikse si dhe celulare).
    Koncepti eshte i njejte me Vonage, pra nepermjet internetit.

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar më parë nga studenti-nga-mi Lexo Postimin
    Kam gjetur nje kompani per unlimited calling to Albania and like 69 other countries ne bote. Faqja eshte www.netcallglobal.com dhe cmimi eshte 26.99. Te japin dhe numer telefoni ne shtepi ose mund te transferosh numrin tend.

www.netcallglobal.com
    Futi edhe taksa/charge mbrapa qe vene aty per telefonatat dhe del njelloj si Verizoni dhe ATT.
    Per shqiperine perdor karte telefoni,paguaj karte 2$ flas gjysem ore.(marr dy here shqiperine dhe flas cerek ore,)
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 09-02-2010 më 21:48
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    me lire kushton po ti dergosh te afermit nje magic jack (per ata qe kan internet ne shqiperi)
    dhe gjithmon falas!

problemi me magic jack eshte qe ata ne shqiperi duhet te kene Internet dhe kompjuteri duhet te jete gjithmone i ndezur.

Taksat me kete kompanine une i kam 6% per ne michigan, dmth rreth 1 dollar a gjysem ne muaj. Une me shume e kam marre per vendet e tjera ne Europe:

Albania
    Argentina
    Austria
    Belgium
    Bulgaria
    Croatia
    Cyprus
    Czech Republic
    Denmark
    Finland
    France
    Germany
    Greece
    Hungary
    Ireland
    Italy
    Luxembourg
    Poland
    Romania
    Russia
    Slovakia
    Spain
    Sweden
    Switzerland
    Turkey
    United Kingdom

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •