Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 56
    i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Do ishte mire ne fakt mos bazoheshit te RD dhe ZP per informacion, se mbase genjejne nga pak, sidomos kur eshte puna per lajme politike.
    e vertete deri diku se nuk me duket se Shekulli, Gazeta Shqiptare, Shqip, Korrieri,Tema, Ballkan etj etj jane shume te ekuilibruara. kur keta "te paanshmit" bejne kerdine me dizinformacion atehere une i drejtohem edhe gazetave partiake per te marre informacionin qe keta te mesipermit nuk ma japin.
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Emo se e ka mashtrimin ne sistem pd e kalbur nga rrenat qe as vete pd si beson ato qe thote.
    Ska shume kur genjyet qe kur u permbyt Shkodra Rama qe ne Daubay.
    Edhe tani njelloj po genjeni.
    Bile realisti eshte genjeshtari me i madh ne kete sit.
    Po shyqyr qe po ju vjen fundi se sic duken bathet po i shqitet nga trupi Shqiperise ky pushtet i kalbur, hajdutesh, mashtruesish, genjeshtaresh, shpifesash, injorantesh, dru me pre.
    Boll me me diktatorin ere dhi Sali Ram Berisha shqiptarti me i ndyre e me antikombetar i shkeullit qe shkoi e i ketij qe kemi hyre.
    Albania Uber Alles

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Emo se e ka mashtrimin ne sistem pd e kalbur nga rrenat qe as vete pd si beson ato qe thote.
    Ska shume kur genjyet qe kur u permbyt Shkodra Rama qe ne Daubay.
    Edhe tani njelloj po genjeni.
    Bile realisti eshte genjeshtari me i madh ne kete sit.
    Po shyqyr qe po ju vjen fundi se sic duken bathet po i shqitet nga trupi Shqiperise ky pushtet i kalbur, hajdutesh, mashtruesish, genjeshtaresh, shpifesash, injorantesh, dru me pre.
    Boll me me diktatorin ere dhi Sali Ram Berisha shqiptarti me i ndyre e me antikombetar i shkeullit qe shkoi e i ketij qe kemi hyre.
    23 kufoma u zbuluan dje ne nje varr masiv ne malin e Dajtit!!kufoma keto te egzekutuara ne kohen e Komunizmit!

ps;Januto,do kishe bere mire qe te prononcoheshe nje here per kete masaker
    te bere nga kriminelet komuniste te dhoit Kristaq Rama,Babai i Edvin Rames!!

Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    23 kufoma u zbuluan dje ne nje varr masiv ne malin e Dajtit!!kufoma keto te egzekutuara ne kohen e Komunizmit!

Mos u bej cilimi o dimer. Se sa here kam fol per komunizmin e kam qujt murtaje.
    Ja kjo qe ke sjelle ti eshte pjese e asaj murtaje.
    Po une mendoj se tentakulat e asaj murtaje jane tek shteti yne qe spo na le te ece para.
    E ne krye te ketyre tentakulave eshte i pari Sali Berisha , pastaj Nano etj.
    Edhe ti me keto tentakula je se ska mundesi ti drejtosh ato kunder nje personi te vetem si Rama sikur ai e paska kyer murtajen komuniste.
    Ti je si gjithe komunistet qe bemat qe ke bere vete kerkon tja hedhesh tjetrit vetem se ky tjetri ka zene prej fyti Saline.
    Nuk luftohet komunizmi nga Rama, fillohet nga Berisha se ai ka vepruar madhor ne ate kohe.
    Rama, une ndoshta edhe ti nuk ke jetuar madhor ne ate kohe dhe jemi te gjithe jashte asaj murtaje.
    Ti do te futesh ne ate murtaje ke te do menderja po si ha me kush keto politika me jarge komunistash.
    Te jesh antikomunist i vertete ti nuk shkon gjalle ne bote pas nje komunisti si Sali Berisha i cili e kishte ne dore me shume nga te gjithe ta dekomunistizonte Shqiperine dhe qe e beri ate me kefet e Nexhmijes.
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-01-2010
    Postime
    25
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Popo je zeusi ti qe cakton poziten e opoziten kush do rrije.
    Ju edhe kur thoni ndonje te vertete nuk ju beson me njeri se keni hyre aq thelle ne spiralen e shpifjeve te ndyra sa do ti merrni me vete ato edhe ne boten tjeter.
    Zotëri!
    E marr me mënd që mund të bëni revolucion fshatar por nuk e besoj dot se do çoni në botën tjetër njerëz që kanë mendim ndryshe nga ti!!!Kështu e do demokracinë zotëri?!Që sa të merrni pushtetin të eleminoni "kundërshtarët" politikë të forumit?!
    Mos u nxito zotëri!
    Këtu jepen mendime dhe ti na nxirr bisedat e Ramës në Amerikë dhe hidhjua poshtë këtyre që kanë inat Ramën.
    Në të kundërtën,ti edhe nëse nuk ke qënë ndonjëherë komunist,mendësitë i ke të tilla dhe shumë të rrezikshme për shoqërinë dhe demokracinë.
    Unë nuk jam me asnjë por nuk mund të pranoj një shantazh që ju bëhet të tjerëve pse nuk lavdërojnë mikun tënd.

Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Citim Postuar më parë nga Asdreni82 Lexo Postimin
    Zotëri!
    E marr me mënd që mund të bëni revolucion fshatar por nuk e besoj dot se do çoni në botën tjetër njerëz që kanë mendim ndryshe nga ti!!!Kështu e do demokracinë zotëri?!Që sa të merrni pushtetin të eleminoni "kundërshtarët" politikë të forumit?!
    Mos u nxito zotëri!
    Këtu jepen mendime dhe ti na nxirr bisedat e Ramës në Amerikë dhe hidhjua poshtë këtyre që kanë inat Ramën.
    Në të kundërtën,ti edhe nëse nuk ke qënë ndonjëherë komunist,mendësitë i ke të tilla dhe shumë të rrezikshme për shoqërinë dhe demokracinë.
    Unë nuk jam me asnjë por nuk mund të pranoj një shantazh që ju bëhet të tjerëve pse nuk lavdërojnë mikun tënd.
    Lere ate pune ti.
    Keta qe shaj une jane punonjes se industrise se rrenave dhe dezinformimit publik.
    Keta jane ca Gebelsa te vegjel oborri qe cdo pordhe te opozites e bejne krim kunder njerzimit prandaj jam kunder.
    Po je dhe ti punonjes ne ate fabrike aferim te qofte.
    Dhe sa per Ramen as e kam gje e as e kam pase dhe ngaqe jam vete ne Amerike do kisha marre vesh sadopak nga ato qe shkruhen po te ishin te verteta.
    Po je i ri dhe do ti njohesh ca mostrash ka ketu mostra qe duan te ikin ne hene me gomar.
    Albania Uber Alles

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Edi Rama investiturën politike e mori nga Fatos Thanas Nano që (pas '90-ës) Enver Hoxhën e quan "babë të Shqiperisë" ndërsa Kristaq Rama e piedestalizoi kaq shumë Enverin nëpër Shqipëri. Rama nuk është i pandotur nga komunizmi, të paktën i ka folur babai në shtëpi dhe në sajë të Partisë së babait u bë "dikush-i".

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-08-2005
    Postime
    435
    JUANITO, je kalbur aq keq nga truri sa qe e ke te pamundur te kthehesh prap ne jeten normale. Thjeshte je nje krijese e coroditur dhe me afat te skaduar. Ti do te beje mire te jetoje ne vitet e 50-60 ku do te kishe mundur ti thurresh lavdi Enver trutharit sepse tani nuk ka kohe dhe nuk ka mundesi qe te ju imponosh ndokujt mendimet e tua te skaduara prej kohesh.
    Je nje krijese e manipuluar dhe shpirt i shitur e i keqperdorur nga Edvin Rama dhe klika e tij banditeske.

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin

Jane 4 mije.

Ke shume te drejte,qe duhet te prononcohemi te gjithe kunder krimeve komuniste.

Dhe kete duhet ta beje i pari Sali Berisha qe neper gjygje shkonte si deshmitar i rreme,duke kerkuar vrasje ne emer te komunizmit.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Citim Postuar më parë nga leci Lexo Postimin
    Jane 4 mije.

Ke shume te drejte,qe duhet te prononcohemi te gjithe kunder krimeve komuniste.

Dhe kete duhet ta beje i pari Sali Berisha qe neper gjygje shkonte si deshmitar i rreme,duke kerkuar vrasje ne emer te komunizmit.
    Sikur mbahesh si djale serioz, por ketu qenke treguar karagjoz!

Nese ke fakte na i sill ketu qe te bindemi se Berisha paska qene ne fakt PPSH, Enveri, pushkatuesi i nacionalisteve, urdherdhenesi i ekzekutimeve dhe varjeve qe nga shoket e miqte e tij, deri tek fshataret ne maje te maleve per nje fjale goje, se Berisha e solli komunizmin me Mugoshen, se Berisha ishte Shehu, Kapo e Peci, se Berisha i ktheu kufinjte shqiptare ne rrethim antinjerezor ne tela me gjemba, se Berisha i ndoqi me pushke shqiptaret shtepi per shtepi, se Berisha u takua me Titon e Stalinin etj ...

A e ke pare ne you tube, se si Enver Hoxha e uli popullin shqiptar ne gjunje, kur i vdiq kryekrimineli Stalin?

Rama eshte nje blof mediatik dhe nje kurrizo per ata qe kane financuar dhe e financojne!

Ai nuk ka permbajtje, nuk e njeh politiken, nuk i njeh problemet e shqiptareve, nuk e njeh vete konglomeratin PS.

Pra eshte thjesht nje zhgenjim i rradhes per turmen partizane qe i shkon qorrazi nga pas, por per fat te keq po luan dhe rolin e atij budallait qe hedh nje gur ne lum e po i detyron shume faktore qe te hidhen ne uje, qe ne fakt e kane kuptuar se me ke kane te bejne, por ja qe per hir te asaj qe quhet diplomaci, jane te detyruar qe ti thone derrit daje, pra me nje fjale Rames politikan!

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •