Close
Faqja 33 prej 34 FillimFillim ... 2331323334 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 340
    _____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    haha ka te forta ketu do me lini pa pune, xfile me shkrive
    oo po mire femrat inteligjente nuk jane te sinqerta per inteligjencen e tyre.

Pse nuk thua qe ju tregojne nje me nje cfare ndjejne edhe e kuptoni me mire sepse s'ka cfare tjeter te diskutoj???

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    haha ka te forta ketu do me lini pa pune, xfile me shkrive
    oo po mire femrat inteligjente nuk jane te sinqerta per inteligjencen e tyre.

Pse nuk thua qe ju tregojne nje me nje cfare ndjejne edhe e kuptoni me mire sepse s'ka cfare tjeter te diskutoj???
    harroje ate qe thashe une,
    thjesht mundohu ti pergjigjesh pyetjes, qe me shume ishte drejtuar meshkujve meqe ju si femra nuk mund ta dini kurre se si ndihet nje mashkull i terhequr nga nje femer jo-inteligjete. Por meqe keni deshire te pergjigjeni atehere i beni nder vetes suaj duke mos folur pa vend, duke mbrojtur keshtu superioritetin e "rraces" suaj,
    ne te kundert perballe fakteve empirike qe na japin postimet e shumta te femrave ne kete teme i bie qe Bato ka te drejte.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Ka lesh tė drejtė, s'ėshtė veēse dikush, i cili ka mbetur i mbėrthyer nė patriarkalizėm.

Unė e kam konsumuar me kohė kėtė temė: kur vjen puna te tėrheqja, pėrgjigja ėshtė Po, femrat trupeshk janė seksualisht mė tėrheqėse. Janė ligje natyre dhe nė kėtė mes meshkujt komandohen nga truri i madh i tyre, vendndodhja e tė cilit dihet se ku ėshtė.

Kur vjen puna te femra e jetės, sidomos shqipet, duan jo vetėm mė tė bukurėn, por edhe mė tė zgjuarėn e mbretėrisė.
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Ka lesh tė drejtė, s'ėshtė veēse dikush, i cili ka mbetur i mbėrthyer nė patriarkalizėm.

Unė e kam konsumuar me kohė kėtė temė: kur vjen puna te tėrheqja, pėrgjigja ėshtė Po, femrat trupeshk janė seksualisht mė tėrheqėse. Janė ligje natyre dhe nė kėtė mes meshkujt komandohen nga truri i madh i tyre, vendndodhja e tė cilit dihet se ku ėshtė.

Kur vjen puna te femra e jetės, sidomos shqipet, duan jo vetėm mė tė bukurėn, por edhe mė tė zgjuarėn e mbretėrisė.
    sikur te gjitha femrat qe kane postuar ne kete teme te ishin kaq te drejtperdrejta dhe objektive ne ate qe thone ndoshta nuk do i behej reklame kaq e keqe elementit te zgjuarsise femerore

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    thjesht mundohu ti pergjigjesh pyetjes, qe me shume ishte drejtuar meshkujve meqe ju si femra nuk mund ta dini kurre se si ndihet nje mashkull i terhequr nga nje femer jo-inteligjete. Por meqe keni deshire te pergjigjeni atehere i beni nder vetes suaj duke mos folur pa vend, duke mbrojtur keshtu superioritetin e "rraces" suaj,
    ne te kundert perballe fakteve empirike qe na japin postimet e shumta te femrave ne kete teme i bie qe Bato ka te drejte.

po bejme gara?
    Baton se kam lexuar ta dij sa te drejte ka. Ty te lexova me postimet e fundit si mashkull qe je, edhe Mia pyeta qe t'me shpjegonte si femer qe eshte qe tju kuptoja terrheqen ndaj femres jo inteligjente. Ti tani po na ben leksion qe po mbrojme superioritetin e "rraces" femer. U be nje lemsh i madh.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Femrat jo inteligjente jane nje pre' e lehte dhe preja e lehte nuk ka si te konsiderohet terheqese!

Seksi pervecse bashkeveprim fizik,eshte edhe bashkeveprim mendor "mbi te gjitha,bashkeveprim mendor".

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    thjesht mundohu ti pergjigjesh pyetjes, qe me shume ishte drejtuar meshkujve meqe ju si femra nuk mund ta dini kurre se si ndihet nje mashkull i terhequr nga nje femer jo-inteligjete. .
    Ne nuk jemi meshkuj, por jeta jone eshte e rrethuar me meshkuj. E shohim kur i terheqim me shume, dhe kush i terheq me shume. Nese do ishin dy vajza te bukura, por njera e leshte e tjetra e zgjuar, natyrisht qe do suleshin drejt asaj te leshtes me aq sa kam pare.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    por njera e leshte e tjetra e zgjuar, natyrisht qe do suleshin drejt asaj te leshtes me aq sa kam pare.
    bukur, shume dakord deri ketu sepse dhe tema nga ky fakt frymezohet.
    puna tani eshte PSE, sepse jane te lehta per tu kapur, apo ka diēka tjeter me te thelle ne subkonsh?

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    bukur, shume dakord deri ketu sepse dhe tema nga ky fakt frymezohet.
    puna tani eshte PSE, sepse jane te lehta per tu kapur, apo ka diēka tjeter me te thelle ne subkonsh?
    Ate pse-ne ma thuaj ti, si mashkull qe je. Une vertet nuk arrij ti kuptoj meshkujt qe terhiqen nga femrat injorante, sepse vet nuk terhiqem dot nga meshkujt e tille.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Ate pse-ne ma thuaj ti, si mashkull qe je. Une vertet nuk arrij ti kuptoj meshkujt qe terhiqen nga femrat injorante, sepse vet nuk terhiqem dot nga meshkujt e tille.
    diku ne teme e kam dhene mendimin tim,
    besoj se tani e ke kuptuar qellimin e diskutimit te temes.

Faqja 33 prej 34 FillimFillim ... 2331323334 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Objektet fluturuese tė paidentifikuara, UFO
    Nga Darius nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnė parajsėn
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnė ndryshe
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •