Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 26
    i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    po mendoni qe amerika na don shum si irakun e na ka shpetu, mos endroni diten se per naten e keni hallal......

qellimi i luftes ne KS dhe YOU ishte;
    nji : me shit armet me ba pare per irak dhe lindjen

dy mi provu armet e reja me uranium te varfer (sa kancer ben kjo arme...tash pas dhjet vite ndosha ka kancere, vetem ne rrethin tim te afert ka mjaft...

me fjale popullore sa me shum pupuj me shktaru dhe ne fund ta zgjat doren me buzpresje ju kemi ndihmu, emrin tim rrugve keni ma ja vu....edhe me lahut me kendu !
    Pajtohem plotesisht me ty. Ne Kosove numri i te smurve me kancer eshte rrit ne menr drastike.
    Nato-ja me shum ka gjuajt dhe sulmu me raketa ne teritorin e Kosoves se sa te Serbis. Nese do ishte me te vertet nje nderhurje pa interes dhe hile, do kishte bombardime ne Serbi edhe lufta do u nderpritke brenda 24 oreve. Eshte e pa imaxhinuar qe serbia te ben rezistenc diku 72 dit, nje pakti ushtark aq te madh dhe te fuqishem, me armet e teknologjis se fundit. Pra mendoni veq cilat shtete jan anatre te Natos dhe e kuptoni se sa ka qen pa hile kjo nderhurje

Holbrooke: Bombardimi i ish-Jugosllavisë, veprim i duhur

Holbrooke: Bombardimi i ish-Jugosllavisë, veprim i duhur

Shekulli Online

| 22/03/2009 |

Ambasadori amerikan, Richard Holbrooke ka deklaruar se sulmi ajror i NATO-s kundër ish-Jugosllavisë, një dekadë më parë, ka qenë gjë e duhur, që ka përmirësuar jetën e shqiptarëve të Kosovës dhe serbëve.

Duke folur në konferencën Forumi i Brukselit, Holbrooke - ish i dërguar për Ballkanin - kujtoi kohën kur një dekadë më parë i kishte dhënë ultimatumin final pushtetmbajtësit të fortë, Sllobodan Millosheviq, që duhej të zgjidhte mes pajtimit dhe bombardimit.

"E kujtoj dhe mendoj se nganjëherë është e domosdoshme të përdoret forca, dhe rezultati ishte i mirë në fund", ka thënë Holbrooke, aktualisht i dërguar amerikan për Afganistanin dhe Pakistanin.

"Populli i Kosovës është më mirë (tash) sesa kur ishte si pjesë e Serbisë, dhe Serbia është më mirë që të ballafaqohet me të ardhmen, se sa të punojë prapë në të kaluarën mitike", ka thënë ai.

"E kujtoj atë takim të fundit të jashtëzakonshëm me Millosheviqin, me ndjenjën se, atë që bëmë ishte gjë e duhur për t'u bërë", ka theksuar Holbrooke.

/Telegrafi/

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Në Shqipëri bëhesh çfarë të duash mjafton të të vinë ca televizione nga prapa.
    Edhe kjo puna e këtij matrapazi Erion Veliaj.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    po mendoni qe amerika na don shum si irakun e na ka shpetu, mos endroni diten se per naten e keni hallal......

qellimi i luftes ne KS dhe YOU ishte;
    nji : me shit armet me ba pare per irak dhe lindjen

dy mi provu armet e reja me uranium te varfer (sa kancer ben kjo arme...tash pas dhjet vite ndosha ka kancere, vetem ne rrethin tim te afert ka mjaft...

me fjale popullore sa me shum pupuj me shktaru dhe ne fund ta zgjat doren me buzpresje ju kemi ndihmu, emrin tim rrugve keni ma ja vu....edhe me lahut me kendu !
    Ja paske qillu si me gisht pe din ti ku.

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Deklarata e ketij maskarai , gjithmone ne rast se eshte e vertete , nuk ka te beje me Ameriken , por me thelbin e Luftes ne Kosove ! Pra ky batakci merr nje fakt te vertete , sic eshte furnizimi me arme nga Shqiperia dhe e keqperdor jo vetem duke shtremberuar te verteten reale , por dhe duke fyer popullin shqiptar te Kosoves ! E thene shkurt , armet nuk u ngriten per me mbrojt vatren dhe njerezit nga masakrat si te shkuarat dhe te tanishmet te serbeve , per clirimin e Kosoves , por u shkrepen nga shqiptaret e Kosoves se nuk kishin cfare te benin me ato pasi ju rane ne dore kur mberriten nga Shqiperia !

Tamam si ata filoserbet qe shtremberojne te verteten e revoltave popullore te '97-s ! Per ke punon ky qen bir qeni ?

Po kur ju japin ze dhe mikrofona vetem ketyre plehrave !
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 04-02-2010 më 10:34

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Besoja Lexo Postimin
    Në Shqipëri bëhesh çfarë të duash mjafton të të vinë ca televizione nga prapa.
    Edhe kjo puna e këtij matrapazi Erion Veliaj.
    Nuk eshte Erion; po Elion Veliaj ky!
    Shpejte do ta padise te atin qe i ka gabuar emrin, dhe i vendosur do te kerkoje "albiter" ne lidhje me kete qeshtje.

Si shume organizata e fondacione ushqejne analfabeter andej nga shqiperia, - ne kohe klizash politike mjafton ti ofrosh mikrofonin [pardon: miklofonin ] imbecileve - eshte deshmuar ne kosovo, dhe Elion Albitri eshte yll i tyre.

kerkonte "albiter..." hahahh
    Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 04-02-2010 më 10:42
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

A nuk ishte organizata "MJAFT" e cila protestonte për tarifat e larta të operatorit celular AMC për javë e javë të tëra, dhe në një ditë të bukur protestat u shuan.
    Erion Veliaj t'i përgjigjet publikisht kësaj pyetje:

A ka përfituar organizata "MJAFT" donacione nga AMC ?

Ky maskara oportunist, shantazhist ordiner nuk vlen më shumë se një bajgë lope që plehëron tokën aty ku bie.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    sa bukur e fliska greqishten ky kopuku rama ore!!!

i/e regjistruar Maska e ujkus
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Postime
    327
    po erion veliaj e pa veten se ku ishte dhe tani ben cunin e mire dhe ska ku te vej se ne 2005 ja futen

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    edhe ky rruges se greqis si sali berisha e fatos anno po shikon te vjen ne pushtet,po lypka me ja punsu nanen e baben me ja institucionalizu,pis i madh

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Dëshmitë e të huajve për luftën në Kosovë
    Nga Klevis2000 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 09-12-2005, 04:49
  4. Bisedimet për statusin e Kosovës në tetor 2005
    Nga Harudi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 08-10-2005, 16:27
  5. Nga ideja deri te realizimi i spastrimeve etnike të shqiptarëve
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 25-01-2004, 06:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •