Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 49
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Post Sondazhi: Personi që kërkohet të ndrrohet në qeveri për momentin është Hashim Thaci.

Në një sontazh të nxjerur sot në webfaqen offiziel të Koha Ditore ku kërkohet nga vizitoret e po kësaj faqe se ke dëshirojn ata ta ndyshojn në qeverin e Kosovës nga 2000 IP(Kompjuter) që votuan 34% prej tyre jan kunder Hashim Thaci dhe kërkojn që ai të ndrrohet në qeverin e Kosovës.

Koha.net ndihmon “riformatizimin” e Qeverisë

Prishtinë, 4 janar – “Riformatizimi” shumë i përfolur i Qeverisë së Kosovës është paralajmëruar se do të ndodhë shpejt, në fillim të vitit 2010, pas një vlerësimi që thuhej se kryeministri do t’i bëjë punës së secilit ministër veç e veç, qysh në javën e parë të janarit.
    Si një “ndihmesë” në këtë synim për të freskuar ekzekutivin e vendit, në njërën anë, dhe një mundësi për të përfshirë në vendimmarrje edhe qytetarët e Kosovës, në anën tjetër, Koha.net, portali i gazetës Koha Ditore dhe televizionit Kohavision - KTV, prej të hënës ka nisur një sondazh, përmes të cilit vizituesit e ueb-faqes ëëë.koha.net do të mund të japin votën e tyre për ministrin që ata mendojnë se më së shumti e meriton të largohet nga kabineti qeverisës.
    Secili vizitor në portalin Koha.net do të duhet t’i përgjigjet pyetjes: “Cilin prej ministrave do ta largonit në kuadër të riformatizimit të Qeverisë së Kosovës?”, duke përzgjedhur vetëm njërin prej anëtarëve të kabinetit qeverisës, të radhitur sipas alfabetit (të mbiemrit të tyre):
    Arsim BAJRAMI, Valton BEQIRI, Sadri FERATI, Alush GASHI, Enver HOXHAJ, Skënder HYSENI, Nekibe KELMENDI, Hajredin KUQI, Fatmir LIMAJ, Ramë MANAJ, Fehmi MUJOTA, Hashim THAÇI, Zenun PAJAZITI, Nenad RASHIQ, Sasha RASHIQ, Ahmet SHALA, Justina SHIROKA–PULA, Idriz VEHAPI, Mahir YAGCILAR dhe Lutfi ZHARKU.
    Për të votuar, thjeshtë, vizitoni adresen www. koha.net, ku mund të jepni vleresimin tuaj për ministrin që duhet “riformatizuar”.
    Sondazhi do të mbetet i hapur për një javë, deri të hënën e ardhshme, 11 janar, kur rezultatet përfundimtare do të publikohen, përveç në Koha.net, edhe në Koha Ditore, KTV dhe Arta.

Sontazhi do të ndryshohet cdo ditë ashtu sikur votohet në faqe të gazetes.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e liridoni703
    Anëtarësuar
    17-02-2007
    Postime
    212
    Per nic,boy,,dhe Kohen Ditore te veton surroit...
    Nuk jeni ju ata te cilet e keni votuar Thaqin qe ta qiteni ne krye te Qevweris se Kosoves e as nuk jeni ata te cilet mundeni ta shkarkoni me keto pjellat e juaja dhe te ramushave e te lutave,e ta ganiav e as te adem salihave..
    ,Se eshte njeri nder me te votuaret ne kosove edhe ne vitin 2007 edhe tani ne Kosove ...e po me dhimbeni ju si po hargjoni fjal dhe shkronja me keta te ketvs se kote e keni,
    Se te ishte thaqi aq i lige siq ju mendoni as luftes nuk do ja kishin fillu me serbin serbin...
    Po njerzit si ju nuk i duhen kosoves e as keti popllit shqiptare ne pergjethesi se brenda nate nuk behet as gje,,e ju sigurishte pasket menduar se brenda dy viteve do te hani me luge te dukatit,po jo zotri se serbin e majet 100 vite dhe nuk ju dha juve me luge te dukatit si e shite ket popull e tani mednoni thaqi gaboni rende.....
    se eshte nje here per here eshte njeriu me i votuar ne kosove dhe ne trojet shqiptare...
    se eshte njeri i fjales dhe i drejtesis,,e per juve jo se ju ju ka kushtuar se po jav prish kolltuket me serbin si i keni pas dhe vazhdoni ti keni...po ju jeni te till
    si u zhduk vetoni nga politika aaaa,e kuptoj aj se nuk e don ky popull liridashes,,edhe ti je i till nicc boy qite veten en publik dhe shikoje,,,veten se ku je ....

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    nuk e di te jet largue vetoni nga politika or lirisdon..
    ai eshte purteke e thaqit..

a e di cdo me than purtek?

nji far druni i gjat i holl me te cilin shkundim duda.. ose kumlla..

ne gjith kto vite vetoni i sherben si qen PDK-se e shikut veseloist.. e klosoist..

..

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    nuk e di te jet largue vetoni nga politika or lirisdon..
    ai eshte purteke e thaqit..

a e di cdo me than purtek?

nji far druni i gjat i holl me te cilin shkundim duda.. ose kumlla..

ne gjith kto vite vetoni i sherben si qen PDK-se e shikut veseloist.. e klosoist..

..
    nuk po shkrun qysh livrohete e qysh mbillet,tjeter kune shkruj per kesi gjera e trego sa i zoti je per ara...e ky far Nice_Boy ja paska fut kot me kete statistik.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    nuk po shkrun qysh livrohete e qysh mbillet,tjeter kune shkruj per kesi gjera e trego sa i zoti je per ara...e ky far Nice_Boy ja paska fut kot me kete statistik.
    nuk ja ka fut kot ky nice-boy por vetem e ka paraqit sondazhin qe dikush tjeter e ka bere e aty votojne te gjithe ,edhe ti mundesh me votu,edhe pse dyshoj ne keto sondazhe

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    haaaaaaaaaaa koha ditore e veton sorres po e ndrroika kryeministrin e jo populli me vota
    gjithqka nien nieri prej gazetarucave te tanjugut
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    nuk ja ka fut kot ky nice-boy por vetem e ka paraqit sondazhin qe dikush tjeter e ka bere e aty votojne te gjithe ,edhe ti mundesh me votu,edhe pse dyshoj ne keto sondazhe
    o shoq se pata me ty,per vete cka dush ban,sipas mendimit tim sja vlen se e kote eshte.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    haaaaaaaaaaa koha ditore e veton sorres po e ndrroika kryeministrin e jo populli me vota
    gjithqka nien nieri prej gazetarucave te tanjugut

O budall o budall po ti krejt analfabet koke , osht veq sondazh o budall ... po qe e pasqyron realitetin e pasqyron paknaqesin e popullit ....

Hashim Thaqin duhet me ndru hashim hajni m.uti krimineli tona te zezat osht ai
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Nuk e besoj pse më ofendoni mua në këtë menyr se vetëm që solla një sontazh që po tregon paknaqesin tani më të qytetarve të Kosovës. Unë vetëm e mora si detyrim të sjell në forum një dicka të re dhe po ashtu të njoftohen edhe të tjeret për këtë dhe mos të mendojn se vërtet Hashimi është lule.

Ja nqs mendoni se po shkruaj kunder gjith PDK-s shkrimi im në faqen e gazetes ku mes tjerash kam cekur disa emra të ministrave të pdk-s që meritojn të jen në atë list.

#Arti (para 13 oreve)

Unë si anëtarë i Lidhjes Demokratike të Dardanis mendoj se në qeverin e Kosovës i pari duhet të ik Hashim Thaci dhe atij ti bashkangjiten edhe të tjeret në përjashtim ( Arsim BAJRAMI , Enver HOXHAJ , Valton BEQIRI , Ramë MANAJ , Fehmi MUJOTA ) që këta po kryejn punët pa i lidhur me punët e tjera të partis.

Diskutim të këndëshem dhe pa sulme ndaj njëri tjetërit ju lutem!
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Nuk e besoj pse më ofendoni mua në këtë menyr se vetëm që solla një sontazh që po tregon paknaqesin tani më të qytetarve të Kosovës. Unë vetëm e mora si detyrim të sjell në forum një dicka të re dhe po ashtu të njoftohen edhe të tjeret për këtë dhe mos të mendojn se vërtet Hashimi është lule.

Ja nqs mendoni se po shkruaj kunder gjith PDK-s shkrimi im në faqen e gazetes ku mes tjerash kam cekur disa emra të ministrave të pdk-s që meritojn të jen në atë list.

Diskutim të këndëshem dhe pa sulme ndaj njëri tjetërit ju lutem!

Ku po e sheh paknaqsinë e qytetarve me qeverin Thaçi,fakti se 36 % te qytetarve nuk janë të knaqur me kryeministrin nuk tregon asgjë, vet ky sondazh është qellimkeq....sondazh i gazetaris jugosllavo-surroviste,si do ta ndrroi Thaçi vehten e tijë,Thaçin mund ta largoi vetem vota e qytetarve apo prishia e koalicionit me LDK.

Per mendimin tim nga qeveria duhet të largohen :Zenun Pajaziti, Idriz Vehapi, Lutfi Zharku ,Nekibe Kelmendi.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •