Close
Faqja 20 prej 53 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 522
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar mė parė nga Gjinokastra Lexo Postimin
    Te dogji se ja kishe futur kot ? Edhe se nuk ka asnje "7 vite rresht" , ta kishte pjellur mendja !

Fjala injorant nuk eshte fyerje , do te thote "shperfilles" eshte edhe nje teme per kete .

Mos ja fut me kot , edhe mesohu te pranosh kritikat kur thua gjera jo te verteta .
    Shume mire mund te me thuash, nuk ka asnje ekip qe ka fituar 7-te kampionate rrjesht. Po ka fituar 6 cop dhe nje ja kane hequr qe bejne 5. Nese nuk do te kisha asnje lloje informacioni nuk do ta kisha marre per keq, fjalen injorant. E di shume mire sesi eshte, etimologjin dhe te gjitha. Po nuk kam treguar shenja injorance me asnje rast, apo ne cdo debat qe kam marre pjese.

Nese une do te drejtohesha brenda nje dite me keto fjale: (****, budalla, injorant, debil) si do te reagoje zotrote? Nuk besoj se ka ndonje anetar tjeter qe mund te kete duaruar kaq shume sa te kam duruar une. Pa te ofenduar me asnje rast. Pra kontrolloje veten kur drejtohesh me te panjohure, aq me teper kur nuk te bien asnjehere ne qaf, po thjesht debatojn.

Hajt gjithe te mirat, shpresoj te me kuptosh, sic nuk e ke bere asnjehere deri tani.

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar mė parė nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Hahahhahahahahha Andini qenka FIGURE ! Ky ka si ky ! Ueeee , numer 1 eshte !

Citim Postuar mė parė nga ĘTIUS Lexo Postimin
    Shume mire mund te me thuash, nuk ka asnje ekip qe ka fituar 7-te kampionate rrjesht. Po ka fituar 6 cop dhe nje ja kane hequr qe bejne 5. Nese nuk do te kisha asnje lloje informacioni nuk do ta kisha marre per keq, fjalen injorant. E di shume mire sesi eshte, etimologjin dhe te gjitha. Po nuk kam treguar shenja injorance me asnje rast, apo ne cdo debat qe kam marre pjese.

Nese une do te drejtohesha brenda nje dite me keto fjale: (****, budalla, injorant, debil) si do te reagoje zotrote? Nuk besoj se ka ndonje anetar tjeter qe mund te kete duaruar kaq shume sa te kam duruar une. Pa te ofenduar me asnje rast. Pra kontrolloje veten kur drejtohesh me te panjohure, aq me teper kur nuk te bien asnjehere ne qaf, po thjesht debatojn.

Hajt gjithe te mirat, shpresoj te me kuptosh, sic nuk e ke bere asnjehere deri tani.
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Yes, don't feed the trolls, qenke tamom rob forumesh ti, kot nuk paske mesu dy fjale Anglishte nga forume prej videogames! Ata njerez jan tamom low-life...mesoji dhe keto dy fjale po nuk portove, qe ta kuptojn dhe te tjeret, rreth teje!

Ah ironia e ca njerzve
    Il Club Pił Titolato Al Mondo

Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Ma andatevene a fanculo , siete delle merde !

Lam leshte me skedina per fajin tuaj , ekip kellirash !

Ju cbiroi Livorno . Pupupupupu

MERDE !

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    milan pas derbit duket se e ka humbur shijen e fitores.

ngushellime
    vari leshte

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Milan ndalet ne San Siro

Milan barazon 1-1 me Livornon ne San Siro duke humbur mundesine per te shkurtuar ne -6 diferencen e pikeve me Interin kryesues.

Kuqezinjte e mbyllen pjesen e pare me avantazhin e 1 goli pas rrjetes se gjetur me ane te kapitenit Ambrozini ne minuten e 44. Vetem 7 minuta nga nisja e fraksionit te dyte te takimit Livorno shtang San Siron duke barazuar rezultatin ne 1-1 me ane te veteranit Lukareli.

Ne minutat e mbetura megjithe perpjekjet e Milanit per te gjetur golin e trepikeshit, ai nuk erdhi.

Perfiton me se miri Roma nga hapi fals i Milanit. Verdhekuqte fituan ndaj Sienes ne Olimpiko me rezultatin 2-1 duke u ngjitur ne kuoten e 41 pikeve, po aq sa kuqezinjte e Leonardos.

Nderkaq Sampdoria merr nje fitore te vyer ndaj Atalantes. Dorianeve u mjaftuan dy gola ne 45 minuteshin e pare e takimit per te sigluar trepikeshin.

Ne takimet e tjera Katania barazoi me Udinezen 1-1. Po kaq perfundoi edhe sfida Kievo-Bolonja, ndersa Fiorentina barazoi 2-2 ne transferte ndaj Kaljarit.

Ndeshja e mbremjes mes Juventusit dhe Lacios, ku debuton ne stolin bardhezi edhe trajneri Alberto Zakeroni, mbyll javen e 22-te te Serise A.

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Siete la solita squadra di merda!
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Interista diventi pazzo
    in Europa non vincete un cazzo
    il Mondiale e la Coppa Campioni
    sono sogni per voi coglioni
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    

Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar mė parė nga puroshkodran Lexo Postimin
    Interista diventi pazzo
    in Europa non vincete un cazzo
    il Mondiale e la Coppa Campioni
    sono sogni per voi coglioni
    Che c'e' ne frega farci la Merkel , quando ci facciamo Berlusco ogni derby ?!

Weeeee , davanti e da dietro , ole ole ole ,vi abbiamo fato un culo nero , anzi , rossonero

MERDE !

Vi ha fottuto anche il Livorno ! MERDE ! 3 partite di fila perse(se volete chiamare pareggio quello con il Livorno) ! MERDE !

Avette fato un gol di merda , se no avreste perso ! MERDE !

MERDA ROSSONERA !

MERDA da per tutto .

Vabe' l'Inter , su dai anche l'Udinese , ma il Livorno ???

MERDE ! MERDE ! MERDE !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gjinokastra : 31-01-2010 mė 21:13

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga Gjinokastra Lexo Postimin
    Che c'e' ne frega farci la Merkel , quando ci facciamo Berlusco ogni derby ?!
    Che piacere č farsi Berlusconi quando Zapatero, Sarkosy, Carlo d'Inghilterra , Sharon (Stone? no, Ariel Sharon ), Erdogan, Papandreu (anche Berlusca stesso) etc vi fanno il culo come 'na capanna ogni anno in Europa?

Mos merr shembuj kote se del me humbje

Faqja 20 prej 53 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •