Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 62
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga guri79 Lexo Postimin
    Ka t' fryn Era, ec Partia !

Ramushi nuk eshte prone as e LDKs dhe as e PDKs.

Qeverin do ta formon vet , pa farkistat dhe leninistat . Pikë !

po leninista e enveristat i ka me veti more ramushi
    a e keni mushkolen
    te perbetuem
    edhe qeveri ramushi njeher per njeher ka me formue ne deqan
    le te mesohet pak
    me hi ne ren te burrave
    dhe te mundohet edhe pak ma shume me marr ldk-ne
    e ateher do te behet nje rival i denje me hashimin

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Problemi tek une se jam teper i informuar.Nuk i marr ato qka i shkruan Ernest Luma sepse e di shok i kujt eshte e di dhe kapacitetin e tij si njeri.Une i di sendet qe nuk shkruhen neper gazeta sepse ato shumica drejtohen nga njerez qe paguhen per te shkruar.Kush i beri nderime atehere nga TMK-ja Rugoves dhe kush i qoi atje per te bere nderime,sigurisht jo ata qe u dasht ta bejne kete.Kete te gjithe e din.Une e di se eshte bere dasem e fshehte nga disa kur eshte marre Ramushi ne Hage sepse me denimin e tij atehere sdo te kishte PDK-ja konkurrent te siq e quan ajo krahe te luftes.
    ti me siguri po e dishe qe farkista e ldk-se i kan shume borq ramushit si gjat luftes dhe pas luftes
    keta farkista e kan lan ramushin gjat luftes vetem me 13 ushtar qe vete ramushi ka tregue ne rrefimet etija pas lufte te bardh hamza
    kata farkista e ldk-se e kan len bashkluftarin e ramushit yll morinen nga gjakove te plagosur ne dore te shkieve te cilet pastaj e kan masakrue
    kata farkista i kan organizue ramushit atentat ne strellc te musajt
    keta farkista e kan dhene deshmi per vllaun e ramushit per dautin dhe eshte burgos dhe denue nje prej deshmitarve kryesor ka
    qen tahir zema komandant i farkistave
    dhe pastaj pas ketyre rasteve
    edhe ramushi ka qeni i akuzuaar prej tribunalit te hagesprej deshmive te farkistave
    vetem nje qe edhe ti e din dhe opinjoni i gjer eshte kolonel nazif ramabaj nje farkist dhe ndihmes komandant i tahir zemes
    dhe pas gjithe ketyre qe ndodhen
    ti e din sa vrasja ka ndodhe ne rrafshin e dukagjinit
    sa ne nje krahe ne tjetrin
    nje per ketyre viktimave ishte edhe vllau i ramushit
    enveri
    keshtu qe farkista e ldk-se i kan shume borq ramushit
    dhe ai ka me jau marr
    por jo me vrasje si jeni mesue ju deri tash me vra naten e me qajt diten
    keshtu qe nuk i kan punet mire keta farkista se edhe keta shume jan perqar
    ramushin kerkushe se ka bo kryeminister per me shpetue
    kete veq naivi e thot dhe e beson
    por ramushin e ka dasht populli dhe nuk ka pas tjeter rugdalje as rugova
    veq nje pytje
    pse more zot kurr ldk-ja nuk e ka derjtue qeverine kosoves?
    sepse nuk ka pas njeze te denje qe munden me i que procese perpara

i/e regjistruar Maska e liridoni703
    Anëtarësuar
    17-02-2007
    Postime
    212
    E Kjo ju jep me kuptu se sa hajnija u be per ket haradinajn gjithe bugjetin ekoosves e kan vjedh per ket se nuk kan punu kater vite veq per ket berllogun kan pune e tashti del e shet mende,,jo jam transparen jam keshtu turpi i kosoves dhe i gjakut te vllezreve te ti..
    E tani ky mendon ta qeveris kosoven prap te vjedh se i kan mbet parat e keti poplli te embla
    e deshiron prap ta trash bugjetin evet s eju ka thollu
    e nuk po ka pare me pagu ujin si e perdor ne shtepi ,,,e ju kan ba kogja shume dikun 1200 euro qe 7/8 vite pa epagu e ky te man shtet,e llogaritni ne te sa e don shtetin ky mafi,,,e as rrymen qe sa kohe nuk e ka pagu veten nashti ju tregon juve

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga Kosovelli Lexo Postimin
    ti me siguri po e dishe qe farkista e ldk-se i kan shume borq ramushit si gjat luftes dhe pas luftes
    keta farkista e kan lan ramushin gjat luftes vetem me 13 ushtar qe vete ramushi ka tregue ne rrefimet etija pas lufte te bardh hamza
    kata farkista e ldk-se e kan len bashkluftarin e ramushit yll morinen nga gjakove te plagosur ne dore te shkieve te cilet pastaj e kan masakrue
    kata farkista i kan organizue ramushit atentat ne strellc te musajt
    keta farkista e kan dhene deshmi per vllaun e ramushit per dautin dhe eshte burgos dhe denue nje prej deshmitarve kryesor ka
    qen tahir zema komandant i farkistave
    dhe pastaj pas ketyre rasteve
    edhe ramushi ka qeni i akuzuaar prej tribunalit te hagesprej deshmive te farkistave
    vetem nje qe edhe ti e din dhe opinjoni i gjer eshte kolonel nazif ramabaj nje farkist dhe ndihmes komandant i tahir zemes
    dhe pas gjithe ketyre qe ndodhen
    ti e din sa vrasja ka ndodhe ne rrafshin e dukagjinit
    sa ne nje krahe ne tjetrin
    nje per ketyre viktimave ishte edhe vllau i ramushit
    enveri
    keshtu qe farkista e ldk-se i kan shume borq ramushit
    dhe ai ka me jau marr
    por jo me vrasje si jeni mesue ju deri tash me vra naten e me qajt diten
    keshtu qe nuk i kan punet mire keta farkista se edhe keta shume jan perqar
    ramushin kerkushe se ka bo kryeminister per me shpetue
    kete veq naivi e thot dhe e beson
    por ramushin e ka dasht populli dhe nuk ka pas tjeter rugdalje as rugova
    veq nje pytje
    pse more zot kurr ldk-ja nuk e ka derjtue qeverine kosoves?
    sepse nuk ka pas njeze te denje qe munden me i que procese perpara
    Ku pe din ti qe farkistat e kane vra vllaun e Ramushit.Nese ke informacione sjelli ketu ose me mire dergoji ne drejtesi.Tregoi kush jane ata.Dihet pse ka leshu Kosoven Tahir Zemaj.Pse e pranoi Ramushi te punoj nen komanden e tij derisa e mashtruan te tjeret.Nese ka qene i poshter e i keq Ramushi e ka njofte.Eshte nje pale e trete qe u mundu ti fus Ramushin e Tahirin ne konflikt,edhe ti e din kush jane ata.Nuk e kane tradhtuar Ramushin ushtaret e farkut por ushtaret e vet sepse ka qene e pamundur tiu rezisrosh atyre forcave,mezi ka pshtu edhe vet Ramushi.Nese do ta tregoj edhe numrin e ushtareve qe kane qene nen komanden e Ramushit qe jane terhekur.Nese don te sjelli edhe prova kur ne rajone tjera perveq dukagjinit ku komandantet ikun e i lejne ushtaret te zene peng nga serbet.Bile i leshojne pozicionet pa e shkrep asnje plumb.A e din kete.Nese se din ta jap edhe emrin e vendit.Nese duhet fol e verteta ateher e verteta nuk i ka dy ane ose nuk eshte ashtu siq edhe neve na pelqen.Everteta eshte e vertete.Nuk jane dy.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

mos u merrni ...

mos u merrni more me llapusha e koq.e.bella...e spiuna shiku...nuk kan pune tjeter me ba ...veq me hangarise i ke...marrin pare nga shiku per kete pune ketu forum...

jashtqitjet e kosoves....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Ku pe din ti qe farkistat e kane vra vllaun e Ramushit.Nese ke informacione sjelli ketu ose me mire dergoji ne drejtesi.Tregoi kush jane ata.Dihet pse ka leshu Kosoven Tahir Zemaj.Pse e pranoi Ramushi te punoj nen komanden e tij derisa e mashtruan te tjeret.Nese ka qene i poshter e i keq Ramushi e ka njofte.Eshte nje pale e trete qe u mundu ti fus Ramushin e Tahirin ne konflikt,edhe ti e din kush jane ata.Nuk e kane tradhtuar Ramushin ushtaret e farkut por ushtaret e vet sepse ka qene e pamundur tiu rezisrosh atyre forcave,mezi ka pshtu edhe vet Ramushi.Nese do ta tregoj edhe numrin e ushtareve qe kane qene nen komanden e Ramushit qe jane terhekur.Nese don te sjelli edhe prova kur ne rajone tjera perveq dukagjinit ku komandantet ikun e i lejne ushtaret te zene peng nga serbet.Bile i leshojne pozicionet pa e shkrep asnje plumb.A e din kete.Nese se din ta jap edhe emrin e vendit.Nese duhet fol e verteta ateher e verteta nuk i ka dy ane ose nuk eshte ashtu siq edhe neve na pelqen.Everteta eshte e vertete.Nuk jane dy.
    pala e tret e shtini tahir zemen me deshmue kunder dautit
    pala e tret e shtini nazif ramabajen me deshmue per kunder ramushit
    haj se e din ma se miri ramushi kush jan farkistat
    pala e tret organizoj atenta kunde ramushit ne strellc me bomb, pikrisht te musajt perkrahsit e farkut e te ldk-se
    e vertet eshte e vertet nuk jan dy
    hahahaaaaaa
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kosovelli : 31-01-2010 më 05:25

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga Kaprosi Lexo Postimin
    mos u merrni more me llapusha e koq.e.bella...e spiuna shiku...nuk kan pune tjeter me ba ...veq me hangarise i ke...marrin pare nga shiku per kete pune ketu forum...

jashtqitjet e kosoves....
    k...... apo kopuk beli nuk do te ndalemi
    nje siklet te paska rrok ty
    mos u frigo debatit
    fol nese ke naj sen me thane
    se nuk je kerkushi hiq ti nese mendon me i thane dikuj mos fol
    ti nuk je i zoti....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    PEJE (11 Korrik) -Dy persona jane vrare sot ne Kosove njeri prej te cileve eshte identifikuar si Xheladin Musaj ndersa personi tjeter eshte ende i paidentifikuar. Sipas agjensise Associated Press qe ben te ditur lajmin, Musaj eshte pjesetari i nje familje ne hasmeri me familjen e ish-kryeministrit kosovar Ramush Haradinaj. Vrasjet jane bere nga persona te panjohur te cilet kane hapur zjarr drejt automjetit ku udhetonin 2 viktimat. Sulmi ka ndodhur ne fshatin Rausik, afer Pejes, 80 kilometra ne perendim te Prishtines dhe sipas burimeve te policise ende nuk dihen motivet e ketij krimi. Disa burime zyrtare anonime i kane pohuar agjensise se lajmeve Assosiated Press se shenjestra e ketij sulmi ka qene njeri prej viktimave, Xheladin Musaj. Vrasjet ndodhin pas atentatit te vellait te vogel te ish-kryeministrit Enver Haradinaj i cili u vra ne muajin prill ne te njejtin vend. Askush nuk u arrestua per vrasjen e Enverit, ndersa komuniteti nderkombetar beri thirrje qe mos te merrej hak per kete vrasje. Sipas burimit anonim, viktima e sotme Xheladin Musaj gjate kohes se konfliktit ne Kosoves ishte anetar i nje grupi rival me grupin e luftetarve qe drejtonte Haradinaj. Nderkohe vellai tjeter i Haradinaj, Daut Haradinaj ndodhet ne burg i denuar me 5 vjet per vrasje pas konfliktit dhe ne akuze perfshihej edhe vrasja e nje pjesetari te familjes Musaj. Gjithesesi policia e Kosoves ende nuk ka publikuar asnje te dhene per vrasjet e sotme dhe po punon per identifikimin e viktimes tjeter dhe vrasesve. em/em(Associated Press/Balkanweb)

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

o quksh je mesu...

Citim Postuar më parë nga Kosovelli Lexo Postimin
    k...... apo kopuk beli nuk do te ndalemi
    nje siklet te paska rrok ty
    mos u frigo debatit
    fol nese ke naj sen me thane
    se nuk je kerkushi hiq ti nese mendon me i thane dikuj mos fol
    ti nuk je i zoti....
    o quksh je mesu veq me dredhu...heh kadale se ka edhe te tjere ketu...sigurisht po ju shkon thika ne kocke dhe jeni zene si ai miu ne qark..spo dini cka me ba ...hidheni sa ne njeren dege ne tjetren...po doni me la m.ut me sh.urre...eh more ko.qe.bell e verteta vonon por kurre nuk harron...

aspak nuk i frigohem debatit ..e per debat te pyeta si i mireinformuar qe je te na tregoje disa gjera per hashimen dhe fondin e tij '' vendlindja therret''....te na tregoje ku kan shkuar ato 5 pare qe edhe une i kam dhene per kete fond...kam dhene shume pak ndoshta , por dua ta di ku shkuan ato pak pare qe dhash edhe une...mos po perdoren nga hashimja me shikasit e tij per te te financuar ty e llapushit me na hedh hi syve ne kete forum....nuk ka mundesi te rrish tan diten ne kompjuter duke vjedhur sa andej kendej shkrime te te tjereve per te na i sjalle ketu pa qen i paguar...se besoj se edhe ti ha bukke dhe nuk ke ku e merr buken pa punuar...ndoshta ke per te ruajtur edhe pjestare te tjere te familjes keshtu qe te duhet te perveshesh krahet...apo i ke te siguruara nga hashimja dhe krimbat e shikut....ndryshe nuk do rrije 24 ore ketu...ndryshe nuk do mundohesh ti dhe llapushet e forumit si e si me terheqe vemendjen e forumnistave drejt te tjereve...

o popull - tha dikur i famshmi sander prosi ( qe ti nuk ja ke degjuar zanin ) - ty mund te te genjejne nje here , mund te te genjejne dy here por nuk mund te te genjejne gjithhere....mos u lodhni kot ko.qe e lapusha me tymnaja se nuk na genjeni dot...nazmija ka filluar me ja heq koren pites qe ka gatuar hashimja me krimbat e tij dhe keni dale sheshit bashke me lakrat....
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 31-01-2010 më 12:46

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Kosovell mos jane keta ushtaret e Tahir Zemajt kur ka dezertu siq thua ti Tahiri.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •