Close

Rezultati i Sondazhit: Pro apo Kunder Lejimit te Shamise ne Shkollat Shteterore ne Shqiperi?

Votues
273. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Jam Pro!

112 41.03%
  • Jam Kunder!

161 58.97%
Faqja 48 prej 90 FillimFillim ... 38464748495058 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 471 deri 480 prej 892
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ore njerez te zgjuar.
    a e dini se ne janar 2008, nje ligj i tille eshte votuar ne parlamentin europian dhe nuk eshte miratuar?????? 200 pro, 367 kunder dhe 134 abstenime.

nuk besoj se e dini, sepse nese do te ishte ashtu, hipokrizia juaj do te arrinte ne permasa stratosferike. nga njera ane thoni qe doni qe shqiperia te hyje ne europe, ne anen tjeter dilni kunder nje vendimi te parlamentit europian... hahah!!! sa gje qesharake...

e po ju jeni me te zgjuar dhe me kompetente se europarlamentaret...
    doni t'i jepni shembullin e mire...... wow!!!
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    ore njerez te zgjuar.
    a e dini se ne janar 2008, nje ligj i tille eshte votuar ne parlamentin europian dhe nuk eshte miratuar?????? 200 pro, 367 kunder dhe 134 abstenime.
    Ne Evrop as mos shpreso qe mirtaohet vet rezulltati i atij viti po te tregon...dmth vet pe qet rezulltatin edhe po thu qe evropiant pro

prashit najsen!

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    ore njerez te zgjuar.

nuk besoj se e dini, sepse nese do te ishte ashtu, hipokrizia juaj do te arrinte ne permasa stratosferike. nga njera ane thoni qe doni qe shqiperia te hyje ne europe, ne anen tjeter dilni kunder nje vendimi te parlamentit europian... hahah!!! sa gje qesharake...

bravo laden

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    ore njerez te zgjuar.

Nuk te kuptova ketu admiral. Ti po mbron europarlamentaret qe e rrezuan, apo ...?

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    KURRE , KURRE nuk dua ta shoh vendin tim te arrije keshtu
    Po na trembni kalamajt mor ju marte e mira.Ja ne france u ndalua ne rruge, ne vende publike , ne stacion treni ne shkolle po e po.Franca ka 5 miljon muslimane origjinale dhe jo si ju qe jeni te kllonuar dhe s'ka kundershtuar kush.Po ju cfar halli keni?

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    europarlamentaret kane votuar kunder propozimit te ligjit per ndalimin e shamise neper shkolla.
    une po mbroj vendimin e parlamentit europian...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Po na trembni kalamajt mor ju marte e mira.Ja ne france u ndalua ne rruge, ne vende publike , ne stacion treni ne shkolle po e po.Franca ka 5 miljon muslimane origjinale dhe jo si ju qe jeni te kllonuar dhe s'ka kundershtuar kush.Po ju cfar halli keni?
    lexo mire se ēfare eshte ndaluar ne france.

a keni mundesi te me tregoni shtetet europiane (perveē frances) ku shamia eshte e ndaluar neper shkolla???
    doni te hyni ne europe. merrni shembullin e shteteve europiane pra!!!

p.s. ta dishe qe une nuk jam fetare dhe nuk e njoh islamin, por shumica ketu flsain pa patur as me te voglen ide se ēfare ndodh neper europe
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    lexo mire se ēfare eshte ndaluar ne france.

a keni mundesi te me tregoni shtetet europiane (perveē frances) ku shamia eshte e ndaluar neper shkolla???
    doni te hyni ne europe. merrni shembullin e shteteve europiane pra!!!

p.s. ta dishe qe une nuk jam fetare dhe nuk e njoh islamin, por shumica ketu flsain pa patur as me te voglen ide se ēfare ndodh neper europe

Ti qe di dhe mer vesh,nje pyetje. francezet po ven shami atje, apo diskutohet per emigrantet???
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Ti qe di dhe mer vesh,nje pyetje. francezet po ven shami atje, apo diskutohet per emigrantet???
    per sa i perket frances dhe ligjit qe po hyne ne fuqi: atje nuk po ndalohet shamia. po ndalohet burka dhe niqab qe jane ato qe nuk lejojne qe te shikohet fytyra (e kam thene shume here qe me ndalimin e tyre une personalisht jam shume dakort)...
    pra ndalohen per te lejuar identifikimin, jo sepse bien ndsh me laicitetin e shtetit (gje qe pretendojne disa dijetare ketu).
    pra ndalohet te mbulohet fytyra si nga francezet, ashtu edhe nga emigrantet...
    shamia nuk ndalohet ne publik...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 30-01-2010 mė 20:59
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ne gjermani 16 lande lejojne edhe mesueset qe te mbulohen...
    ne belgjike, parlamentarja me e re mbane shami...
    ne angli, shamia eshte futur si pjese e uniformes zyrtare te policise dhe femrat qe duan mund ta mbajne...
    ne norvegji, femrave police u lejohet te mbajne shami...

shikoni se ēfare ndodhe neper europe, pastaj beni sikur jeni civilizuar!!!
    apo jeni civilizuar aq shume, saqe europa ju duket e prapambetur???
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 48 prej 90 FillimFillim ... 38464748495058 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •