Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 44
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Te dyte kane vepruar keq, pra edhe reagimi ka qene momental. Nganjehere bejme disa gjera te pamenduara, pra duhet te mirreshin vesh me fjale.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Heren e pare e kisha lutur qe ta ndal muziken...
    Heren e dyte ja kisha futur cd-playerin ne vrimen anale...
    Heren e trete ia kisha vra 2 anetar te familjes edhe ja kisha lshu ni CD me kanget e mia, per ta shiqu se si do te reagonte.

P.s. nuk jam as killer e as kengetar...thjesht imagjinate

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    mendimi im eshte se ;te vendosesh muzike serbe ne makine,shtepi apo vende publike
    eshte injoranca me e madhe per cilin do,po ashtu mendoj se nuk mundesh dot te impunohesh dikujt me zor qe te mos degjoje muzke serbe!
    ai person icili leshon muzik serbe me plot gojen e quaj provokator i cili kerkon sherr!

i/e regjistruar Maska e RinorZ
    Anėtarėsuar
    08-06-2008
    Postime
    325
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Ndoshta dhe kane te drejte ato te kosoves pasi muzika e vrasesit te jep alergji.Por kushdo duhet te kuptoje se nuk mund te detyrosh te tjeret qe te ndjene ate qe ndjen ti, nuk mund ti imponohesh.E vetmja menyre eshte te largohesh prej atij ambjenti.
    Jam kurjoze me dite .Ju kosovaret keni mjaft kenge folklorike, per luften me shkaun (serbin), po serbet a kane te tilla kenge per armikun kosovare?

Po kane...madje edhe me shume se ne.
    Mjaftone te i kerkoshe ne Youtube, dhe do i shohesh...

Ps. Nuk jam une Kosovare...

o angert,po pse lodhesh e shprish lesh kot.

ne shqiperi per 50 vjet komunizmi vrau eleminoj internoje me mijra njerez,dhe sote kur ju ua permend ate kohe,shumica e kajne bezdi dhe nuk duan te ia dijn fare.

neve na interesone si me bo noj lek lek lek e maskarallek daku,vec ke leku e ke qefi e qenefi e ka menjen shqipetari sote,per te tjera oohuuu ,cka po pjerth o bajrakatar :P

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anėtarėsuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    po ska pas kurfar mirkuptimi aty kurse ati i eshte djegur zemra si thoni ju , une mendoj se nese ka pas forc ky me raste pasoja nga lufta eshte dasht ta rraf deri ne alivanosje at idiotin
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar mė parė nga Linda5 Lexo Postimin
    Po pse ore deri dje si i thojne llafit kan degjuar muzike serbe sa ju ka dash qefi,si neper shtepija neper makina i mbanin kasetat apo CD ,mos ngatarroni muziken me politiken o njerez

Doni me per Belulin?
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga Linda5 Lexo Postimin
    Po pse ore deri dje si i thojne llafit kan degjuar muzike serbe sa ju ka dash qefi,si neper shtepija neper makina i mbanin kasetat apo CD ,mos ngatarroni muziken me politiken o njerez

nje pyetje kam per ty moj Linda5
    ke pare apo degjuar mdonje Serb,Grek,Rus apo ndonje shtetas tjeter europian
    qe te degjojne muzike shqiptare...??? besoj qe jo! lere muziken shqiptare qe nuk e dgjojn fare,
    por cdo gje qe eshte shqiptare e urrejne serbet e greket,madje madje grekerit Skender Beun e quajne si te te tyre gjoja se eshte Grek,
    Terezen e kalkutes qe ne shqiptaret mburremi me te, Sllavet e bejn te tyre,pa lere me qe kosoven e quajne jeruzalemi i Serbise!
    atehere rrofshim ne shqiptaret qe nuk duhet te perziejme muziken me politiken!

~SmiLe~ Maska e BaBy_BiRbA
    Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Melbourne, Land Down Under
    Postime
    582
    Haha. Budallallik!
    Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    nje pyetje kam per ty moj Linda5
    ke pare apo degjuar mdonje Serb,Grek,Rus apo ndonje shtetas tjeter europian
    qe te degjojne muzike shqiptare...??? besoj qe jo! lere muziken shqiptare qe nuk e dgjojn fare,
    por cdo gje qe eshte shqiptare e urrejne serbet e greket,madje madje grekerit Skender Beun e quajne si te te tyre gjoja se eshte Grek,
    Terezen e kalkutes qe ne shqiptaret mburremi me te, Sllavet e bejn te tyre,pa lere me qe kosoven e quajne jeruzalemi i Serbise!
    atehere rrofshim ne shqiptaret qe nuk duhet te perziejme muziken me politiken!
    o behari dakord me ty po ne si shkodran jemi rrit me muziken serbe na pelqen sna pelqen kjo eshte e verteta biles une kam arrit me taku lepa brenen si nje idhull i shkodres nje foto qe ju kam tregu te gjithve A MOS VALLE JAM TRADHTAR?
    une nuk para degjoj shume muzike kam vetem cd shqip mirepo nje shok me solli nje cd me kenge ballkanit e degjoj kur udhetoj gjate sbesoj se bej ndonje krim
    mandej mos harro dhe ne futboll ne shqiptaret jemi tifo me italianet gjermanet francezet etj asnje nga keto shtetas nuk ben tifo per ne besoj une .
    kosovaret e kane te theksuar kete dhe kur vjen puna me njoft nje femer ne disco qe eshte kroate-boshnjake ju flasin serbisht e jo gjermanisht
    me fal qe te citova shpresoj te me kuptosh
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •