Jam Pro!
Jam Kunder!
Nuk besoj se janė tolerant jo nga ajo qė shohim ne nėpėr temat qė ATA hapin, tė cilat tema kanė tematikė anti-fetare.
Ajo qė na brengos mė sė shumti tek ne ėshtė ē'ėshtja qė skemi mirėkuptim, pra nuk dimė ta respektojmė femren e cila mban shami, mirpo shikojmė nė ēdo menyrė tė mundshme asaj tė ja hjeqim shaminė dhe me ēfarė tė drejte i pėrzihemi ne punėve private tė tyre? kjo pergjigje ende nuk dihet pra ky ligj ėshtė i mirėseardhur femrat qė dojnė tė mbulohen le tė mbulohen ato qė sdojnė mos tė mbulohen dhe ketu respektohet parimi i demokracia (pra lira e besimit e garantuar me kushtetutė).
Pėrshėndetje!
Nuk jam kunder shamis po gjendja klimatike ne Shqiperi nuk esht e nevojshme te mbahet shamij.
Ne arabi femrat mbajn shami per arsye qe pos ti piqet koka nga nxeti a po mbulohen te gjitha per arsye te nxetit te madh.
Klima nuk premton te mbajn shami nuk esht e nevojshme.
E ēmoj vlerėsimin tėnd mirpo fatkeqėsisht e ke gabim sepse shamia ndėr tė tjera ėshtė obligim i fesė Islame pa dallim Kombi apo Race, Arabė apo Jo-Arabė, Zezak apo i bardhė apo i verdhė keto nuk hyjnė ketu, mirpo ajo qė ka rėndėsi ėshtė se femra Muslimane e ka obligim bartjen e shamisė, tjetėr ėshtė ajo se a dėshiron ta praktikoj apo jo, mirpo realiteti ėshtė ai qė ėshtė dhe ne nuk mundė tė ja ndalojmė askujt ta mbajė fenė! kėshtu tė paktėn mendoj unė.
Pėrshėndetje!
Ti ndersitet koka gjith diten vetem e vetem se burri i saj do ti ja vendos shamijen mos ti ja shohin fqinjet e tij lere mor se turp esht ky.
A e di qa ka than hohxa jur i ka dek gruja aq i ndershem qe esht qe e ka dasht grun.
E kan pytė hoxh a u merzite qe te vdiq gruja.
Jo mu merzit qe me diq gruja nuk merzita po me ka me fjet sot se.
Per ksi feje o shok mos te kofsha fal.
Ky esht diskriminim gjinor gjeja qe e urrej me se shumti ne bot.
Diskriminimi gjinor esht edhe me i keq se aij fetar e racor.
Qoftse jeni pro diskriminimit gjinor vndosnin grave shami nje turp.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga urani29 : 29-01-2010 mė 23:16
Krijoni Kontakt