Close
Faqja 4 prej 94 FillimFillim ... 234561454 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 939
    Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    po ku jeni ore miqe e mikesha...

pershendetje per:

z.metbala,z.ademgashi dk,teta veren,z.caushi,z,gjakushi,skifter bjeshk,rockstar,toni 00,7alem de,zogun dukagjinas,lisa12,skender76,bato,sueda,gloreta,une jsa,sinfoni,xhuxhun,fara,e pa njohura,besnikkub,goldian,busavata,fara,fisniku student,2043,daja gonin,ketty f.mr.elbasanliu,helena,daniel00 me qe qenka ketu,fk partizoni,kusi,thekthi,elsaa,black'swan,maja,mia,c lair de lune,tironchja,shigjeta,il santo,angelina,midja,amle,rapsoul...dhe te gjithe antaret e tjer te me te bukurit dhe me te mirit forum...f/sh pra
    Ndryshuar për herë të fundit nga tetovarja87 : 28-01-2010 më 08:04
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga tetovarja87 Lexo Postimin

pershendetje per:

z.metbala,z.ademgashi dk,teta veren,z.caushi,z,gjakushi,skifter bjeshk,rockstar,toni 00,7alem de,zogun dukagjinas,lisa12,skender76,bato,sueda,gloreta,unejsa,sinfoni,xhuxhun,fara,e pa njohura,besnikkub,goldian,busavata,fara,fisniku student,2043,daja gonin,ketty f.mr.elbasanliu,helena,daniel00 me qe qenka ketu,fk partizoni,kusi,thekthi,elsaa,black'swan,maja,mia,c lair de lune,tironchja,shigjeta,il santo,angelina,midja,amle,rapsoul...dhe te gjithe antaret e tjer te me te bukurit dhe me te mirit forum...f/sh pra

Faleminderit e dashur dhe une te pershendes ty fort, e sheh dalengadale tu mbush lista plot e perplot, je bere e njohur per te gjithe ne forum

Pershendes te gjithe pa perjashtim ika ciao .

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624

pershendetje per:

z.metbala,z.ademgashi dk,teta veren,z.caushi,z,gjakushi,skifter bjeshk,rockstar,toni 00,7alem de,zogun dukagjinas,lisa12,skender76,bato,sueda,gloreta,une jsa,sinfoni,xhuxhun,fara,e pa njohura,besnikkub,goldian,busavata,fara,fisniku student,2043,daja gonin,ketty f.mr.elbasanliu,helena,daniel00 me qe qenka ketu,fk partizoni,kusi,thekthi,elsaa,black'swan,maja,mia,c lair de lune,tironchja,shigjeta,il santo,angelina,midja,amle,rapsoul...dhe te gjithe antaret e tjer te me te bukurit dhe me te mirit forum...f/sh pra
    tetovare pershendetje dhe te lumshin duart per listen qe ben,kalofsh nje dite te mrekullueshme

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    pershendetje te gjitheve ,kalofshi nje dite te bukur

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    nje pershendetje per DI ANEN
    qe sa e mire eshte aq dhe e eger na mbylli temen
    JO SEKS PARA MARTESE

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Mirë se ju gjeta !

Tetovarja flm për përshëndetjen të përshëndes dhe un gjithashtu të uroj një mbasdite të qetë dhe të bukur. Përshëdetje dhe për listën tënde
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Edhe une e pershendes DI ANEN,qe ne start ma mbylli temen,ani qe une shum rralle hap tema!Pershendetje e nderuar,ishalla te prishet opcioni ,,delite''hahahahaha
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

pershendetje per:

Te falemnderit e nderuara Tetovare !! Te pershendes dhe une ty dhe listen tende..!

i/e regjistruar Maska e Agim Metbala
    Anëtarësuar
    12-01-2008
    Vendndodhja
    Rahovec,Kosovë
    Postime
    13,529

pershendetje per:

Përshëndetje z. Tetovare 87,
    Bashkë me motrat dhe vëllain, Ju dëshiroj nga zemra të gjitha të mirat e kësaj bote...
    I meritoni gëzimet dhe të mirat, pas atyre dhembjeve të mëdha...
    Mirë mbetshit e nderuar!

i/e regjistruar Maska e [MaRiO]
    Anëtarësuar
    29-01-2008
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Asaj Qe Dua :)
    Postime
    1,127
    pershendetje te gjitheve qe jan online
    Kur e ke këmbën jashtë gremines është e lehtë të japësh këshilla

Faqja 4 prej 94 FillimFillim ... 234561454 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •