Vallë të anëtarësohet Genta në këtë parti?
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
po ADLEINA NASHTA SI KA AS8 VJET E I BROJSI THAQISTI SA VJET I KA RAMUSHI KAH SA VJET I KAN SHKOLL NASHTA PER HAJNI PO SE PER DIJE AE NE WC NUK SHKOHET ME FJAL TE TYRE
Ndashi mu prostitucionu Kosova ateher votoni Adelinen.
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Si do quhet partia? Une e kam nje ide, nuk e di sesa brilante eshte(Partia Prostitutave Shqipetare ndryshe PPSH forma e moderuar, jo nga diktatura po nga prostitucioni, te mos keqkuptohemi me emertimin juridik qe do marri partia.)
Emer ideal per femren ideale (Adelinen). Nuk e di sesi e marrin guximin dhe kerkojn te perdhosin ne maksimum politiken e nje vendi. Kur kete femer e njeh gjithe Europa per bemat e saj, per imoralitet dhe prostitucion. Vetem kengetare nuk mund ta konsideroj, por nje show girl, striptiste, prostitute, imorale dhe dashnore e mire per kriminelet e vendit te saj.
P.s I kushtova shume rendesi nje njeriu pa vlere sic eshte ajo. Ishalla nuk me replikon njeri, kush rri e merret me nje njeri qe mbjell vetem antivlera.![]()
Vallaj, me shume se parti, kjo duhet te hapi nje fabrike per sojin e saj ku te punohet "shtypja e sallamit me b..."
Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Unë ja jap voten për hatër të bukuris/këngës. Ma mirë qajo se sa një fshatar i Brojes të jetë.
I ka ra në fije Adelina , se vetëm me politik njeri bohet i famshem/milioner.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Krijoni Kontakt