Close
Faqja 26 prej 28 FillimFillim ... 162425262728 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 276
    Citim Postuar më parë nga Arb Lexo Postimin
    Tasjan-Ferizaj,

Mo he burre mos i fut ne nje thes keta anetare qe i thojne vetit se jane te Drenices, me te gjithe rajonin e Drenices. Mo se s'bon.

Nuk ka mal pa thi. Edhe nuk ka rajon, e vendbanim ne Kosove pa arusha...

Keta anetare qe identifikohen me Drenicen, gabojne rende. Keta anetare qe ne emer te Drenices jane vu ne mbrojtje te luftes, perseri gabojne.

Mos harroni he burra, se keni zgjedh nje nofke, e njerezisht e moralisht keni te drejte vetem te shprehni mendimin e juaj personal. Nuk ka nevoje as Drenica e asnje rajon ne Kosove, as te shahet e as te mbrohet nga ju.
    Plotësisht ke të drejt Arb.
    Këto shkrimet e fundit m'i kanë ngritur ani mirë nervat. Në fillim më mërzi më vinte nga Drenicaku dhe adriana_luzha, sepse kisha bindjen se këta po e nxisnin, por më vonë u kujtova se të trija këto nofka mund të jenë një person, i cili merr role të ndryshme.

Unë do t'u thosha drenicakëve të vërtetë mos u merrni me këta persona.

Secila trevë ka karakteristikat dalluese të vetat ashtu sic i ka edhe Drenica. Unë asnjëherë s'jam ndier keq pse jam drenicak, përkundrazi!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 23-01-2010 më 14:50
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Këto shkrimet e fundit m'i kanë ngritur ani mirë nervat. Në fillim më mërzi më vinte nga Drenicaku dhe adriana_luzha, sepse kisha bindjen se këta po e nxisnin, por më vonë u kujtova se të trija këto nofka mund të jenë një person, i cili merr role të ndryshme.

Secila trevë ka karakteristikat dalluese të vetat ashtu sic i ka edhe drenica. Unë asnjëherë s'jam ndier keq pse jam drenicak, përkundrazi!
    kqyre bre lexo mire se kurgja nuk kom shkru per me ofendu Drenicen(Drenicaket)perveq qe i kom terhek vrejtjen se lloj lloj faqezi i ule poshte e nuk e meritoj edhe lexoj mire postimet e mija mos shkruj palidhje

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    kqyre bre lexo mire se kurgja nuk kom shkru per me ofendu Drenicen(Drenicaket)perveq qe i kom terhek vrejtjen se lloj lloj faqezi i ule poshte e nuk e meritoj edhe lexoj mire postimet e mija mos shkruj palidhje
    nusja e berat lukes ups luzhes a din pse elmi reqicen po e marrin ne pytje!!
    ah sa mir po ditshe ti me u majt per kali kur e lyp nevoja a!!

Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    nusja e berat lukes ups luzhes a din pse elmi reqicen po e marrin ne pytje!!
    ah sa mir po ditshe ti me u majt per kali kur e lyp nevoja a!!
    oj lopppppppp a gjall koke aa per fatkeqq

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    oj lopppppppp a gjall koke aa per fatkeqq
    me vjen keq nga ty se ti nuk ditke me shalue kalin!!
    por ne rast nevoje mbahu per kunji te jakupit se dro nuk i pshton zullumit te kalit!!

Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    me vjen keq nga ty se ti nuk ditke me shalue kalin!!
    por ne rast nevoje mbahu per kunji te jakupit se dro nuk i pshton zullumit te kalit!!
    pyffffffffffffffffffffff sa po mu dhimesh dhe me sistemin nervor paske probleme

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin

Secila trevë ka karakteristikat dalluese të vetat ashtu sic i ka edhe Drenica. Unë asnjëherë s'jam ndier keq pse jam drenicak, përkundrazi!
    Tani une nuk po kuptoi ketu,pse ne ti paskemi ngrit nervat,une askend nuk kam nxit qe ta fyej drenicen,fjale eshte per ket lahperin e ferizajit qe veti i thot tas-jan qe shau drenicen per shkak se drenica97 kishte pas polemik me kete pisin e ferizajit dhe normal qe une reagova dhe e pyeta perse ky legen ofendon ter drenicen.
    Ti baca adem mund te dyshosh qfar te duash por une jam nje dhe i pa tjetersuar,pra jam drenicak dhe me ket mburrem jo sa per tu mburrur por kam me mijra fakte qe duhet te mburrem.
    Ti ke te drejt qe ketu nuk duhet njeriu te merret me njerz te tipit te tasjanit nga ferizaj por nuk eshte ne rregull as nga ana e moderratorit qe te lejoj nje dud nga ferizaj te ofendoi drenicen,dhe nese ti mendon se une paskam ber mekat qe ju kam kundervu keti kungulli ateher une nuk pajtohem.
    Une ne shkrimet e mija ndoshta kam qen njeri nder kritikuesit me te mdhenje te qeveris,sepse keshtu kam mendu une,por nuk lejoj qe per shkak po te kesaj qeverie te perlyhet e ter drenica.
    pershendetje

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga Arb Lexo Postimin
    Tasjan-Ferizaj,

Mo he burre mos i fut ne nje thes keta anetare qe i thojne vetit se jane te Drenices, me te gjithe rajonin e Drenices. Mo se s'bon.

Nuk ka mal pa thi. Edhe nuk ka rajon, e vendbanim ne Kosove pa arusha...

Keta anetare qe identifikohen me Drenicen, gabojne rende. Keta anetare qe ne emer te Drenices jane vu ne mbrojtje te luftes, perseri gabojne.

Mos harroni he burra, se keni zgjedh nje nofke, e njerezisht e moralisht keni te drejte vetem te shprehni mendimin e juaj personal. Nuk ka nevoje as Drenica e asnje rajon ne Kosove, as te shahet e as te mbrohet nga ju.
    Po nofken e zgjedh secili,nuk e di pse dikujt i pengon nofka Drenica dhe paragjykoin qe secili qe ka ket nofk është me qeverin a me Hashimin,mua nuk më pengon nofka e askujt, pavarsisht a është Drenica,LLapi,Dukagjini,Korçari,Vlonjati etj, por nuk mund ta duroi dikend qe ti fyej deshmoret duke thën se ata kan shku si lopt,siq thot ky tasjani,çfar faji kan deshmoret per veprimet e politikanve,komandantve e kapadaive te ndryshem.
    Unë jam i vetëdijshem qe flas në emrin tim dhe nuk mund te flas në emer te të gjithë Drenicakve,fundja nuk mendoin të gjithë drenicaket njësoi,ka pluralitet edhe në Drenicë.
    Nuk e mbroita as një rajon por një kategori te qmuar te Kosoves,DESHMORET,te cilet nuk janë vetem nga Drenica,por nga tër KOSOVA,e kundershtova pohimin e tasjanit i cili thot se Rugova i paska quajtur ushtaret e UÇK "klysh te shkaut"qe nuk është e vertet Rugova kurrë nuk e ka thën një gjë të tillë.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    lere more ket far zdrolani te ferizajit mos u merrni me te,me nis sa legeni vjen ketu e fol qysh ti teket nuk ja vlen mu merr me te.

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anëtarësuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Puna me e pandersheme qe ne mund ta bejme ne kete Forum dhe kudo qe gjindemi eshte te ndahemi dhe te fyhemi ne baza rajonale.
    Nenqmimi i tjetrit eshte gjeja me e dobet qe njeriu mund ta beje,dhe nuk i bene ndere askujt.
    Qdo rajon i Kosoves dhe trojeve shqiptare i ka te mirat dhe keqijat e veta,mund te flitet per te mirat dhe dobesite e njeri tjetrit me qellim qe te gjithe se bashku te shkojme drejt permiresimit te gjerave qe nuk jan te mira.
    Edhe pse keto shkrime i bejme duke mos u njohur fare me njeri tjetrin prap se prap kjo nuk na lejon te fyejme rajone te tera pa kurrfar ndergjegje.
    Duke ju pershendetur te gjitheve ju kisha lutur qe te jemi me te matur ne shkrime dhe ta respektojme sa me shume njeri tjetrin edhe nese kemi mendime krejtesisht te kunderta,mendoje se nuk na bene ndere te fyejme njeri tjetrin.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •