Close
Faqja 25 prej 28 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 276
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-11-2009
    Postime
    113
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Dmth ti qenke grajzi dhe kush te ngux ti po shajshe apo jo,ok por sharja e nje rajoni te ter per mua eshte budallallaku me i madh i nje njeriu te mjer siq je ti.
    Ta lem politiken me nje ane,dhe na spjego qka ta ka zen rrugen ty drenica,o i mjer nese ti shan drenicen dhe une shaj rajonin tend ai tjetri rajonin tjeter ku do shkoim,perse je aq naiv perse nuk mundesh me debatu pa ofendu,trimat nuk shajn ne internet,une polimizoi me nje far llapi ne qdo shkrim por nuk guxoi te ja lejoj veti qe ta ofendoi ter llapin,une nuk identifikoi nje rajon te ter me nje njeri qoft ai edhe kryeminister,une dua te besoi qe ne ferizaj shumica dermuese jan njerz te ndershme dhe patriot,une nuk dua te mendoi qe gjith ferizaj eshte si puna jote,prandaj mos e mbroj vhten sepse po ben dy gabime ne te njejten koh.
    Une jam i bindur qe po ta takosh nje drenicak ti nuk guxon te folesh ne ket menyr ti perdor interneti per te shar dhe kete e bejn njerz pa kultur dhe frigacak
    jo mue hiq nuk um pegon. po ju drenicalit jini menemdhaj. kujtoni qi ju jini mas shiptart n krejt shiptarijen. hajt se kurkushi s jini. mus e rritni menen pa kurgja.

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga tasjani-ferizaj Lexo Postimin
    ju e kini pas ba namin. na u kan pas mush ferizaj drenicali plot. veq po ta baj me die se vet drenicalit i kum pas nie tuj sha keta qenat. veq s kish gazep ma te madh se me i pa trimat sa fort pu tutshin. mus u livdoni se ju jini trima nermjetevetit se me tjert tutca ishit.
    per Ferizaj ski cka um tregon a eshte mush Drenicali edhe ski cka rren mos shkarravi palidhje,ti shoq nuk je i Ferizajit garant po hyshe qaty
    ''na u kan pas mush ferizaj drenicali plot'' edhe mos shkru kishe po di se sun ja paske than hiq.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    jo mue hiq nuk um pegon. po ju drenicalit jini menemdhaj. kujtoni qi ju jini mas shiptart n krejt shiptarijen. hajt se kurkushi s jini. mus e rritni menen pa kurgja.
    Po pse ti duhet te na tregosh ti a jemi men e mdhenje apo jo!!!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    O ja kemi anen more edhe me e rrite mendjen,na ka hije!Nga drenica nisi Kushtrimi!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-11-2009
    Postime
    113
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    O ja kemi anen more edhe me e rrite mendjen,na ka hije!Nga drenica nisi Kushtrimi!
    budallt edhe kurrkushat e rritin menen. edhe kush e rrit menen mas mrami e pin fenen.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-11-2009
    Postime
    113
    nga drenica nisi kushtrimi ..... ikni trima se u dhime.
    hiqne zhugen ma s parit ju

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    budallt edhe kurrkushat e rritin menen. edhe kush e rrit menen mas mrami e pin fenen.
    Sa po ju lakmoj ne kulturen e te shprehurit!
    nga drenica nisi kushtrimi ..... ikni trima se u dhime.
    hiqne zhugen ma s parit ju
    Zhuga eshte sheruese,por injoranca eshte si kolera!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-11-2009
    Postime
    113
    Sa po ju lakmoj ne kulturen e te shprehurit!

Zhuga eshte sheruese,por injoranca eshte si kolera!
    heeee drenica kur flet per kulltur
    ju drenica do sene i kini me t leme - zhugen budallakinat trathtin poshtersin edhe hajnin

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    heeee drenica kur flet per kulltur
    ju drenica do sene i kini me t leme - zhugen budallakinat trathtin poshtersin edhe hajnin
    PSE bre po shkru kur sje tu dit...PSE

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Tasjan-Ferizaj,

Mo he burre mos i fut ne nje thes keta anetare qe i thojne vetit se jane te Drenices, me te gjithe rajonin e Drenices. Mo se s'bon.

Nuk ka mal pa thi. Edhe nuk ka rajon, e vendbanim ne Kosove pa arusha...

Keta anetare qe identifikohen me Drenicen, gabojne rende. Keta anetare qe ne emer te Drenices jane vu ne mbrojtje te luftes, perseri gabojne.

Mos harroni he burra, se keni zgjedh nje nofke, e njerezisht e moralisht keni te drejte vetem te shprehni mendimin e juaj personal. Nuk ka nevoje as Drenica e asnje rajon ne Kosove, as te shahet e as te mbrohet nga ju.
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

Faqja 25 prej 28 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •